bazár, predaj, inzercia, predám

Nová moderná komoda

Kategória: Ostatný nábytok

Kombinácia 4x šuflík, 2x skrinka s poličkami
Rozmery: obrázok č.2
Farba: Dub Grandson, biela
Stav: Nové, zabalené

možná (záleží od vzdialenosti a dohody).

V prípade záujmu kontakt mailom( formulár, ďakujem.
Nová moderná komoda
Podobné inzeráty
Komoda -rohová jednodverová komoda-  V73cmxS59x59cm - top
Komoda -rohová jednodverová komoda- V73cmxS59x59cm - top stav Na predaj: Rohová Jednodverová komoda Esteticky pekný výrobok, hodí sa do domácnosti,ale aj do kancelárie Rozmery: Šírka – 59x59cm Výška - 76 cm 1x polička -hĺbka - 31cm Podrobné ďaľšie rozmery na foto … Stav: Komoda bola používaná minimálne -stála v hosťovskej izbe – veľmi dobrý top stav.
Retro komoda sivá
Zrenovovaná retro komoda, ktorá bola pôvodne súčasťou nábytkovej zostavy od výrobcu UP Závody Rousinov. Bukové nôžky boli zbavené laku, spevnené, prebrúsené a ošetrené prírodným olejom. Nožičky sú vybavené výškovo nastaviteľnými pätkami. Zlomené plastové úchytky sú nahradené vlastnoručne vyrobenými úchytkami z dubového dreva. Komoda je namaľovaná ekologickou minerálnou farbou Fusion Hazelwood, čo je teplý sivý odtieň. Komoda je veľmi kvalitná celodrevená. Rozmery: V 78,5 cm, Š 105 cm, H 36,5 cm. Komoda sa nachádza v Slovenskom Grobe.
Zrenovovaná široká komoda
Zrenovovaná široká komoda zakoupena tady v ČR. Masivní, těžký a originální kus o rozměrech: š- 189, v- 85,5, h- 53,5 cm. Uzamykatelné šuplíky i dvířka. Komoda byla obroušena, nalazurována a opraveno vše, co bylo třeba. Faktura samozřejmostí, doprava možná! Komoda je v Brně, doprava možná, případně toptrans. obrazy jsou k prodeji také Neváhejte mne ohledně jakýchkoli dorazů kontaktovat nebo přímo autorku. Autorka obrazu: Majtvory
Komoda moderná
Predám komodu s rozmerom 110x90x50cm. Komoda ma 3 zasuvky a priestor s 2 policami.
Komoda zo srstou
Predam masivnu komodu zo srstou. Originalna a exkluzivna komoda. Rozmery su na fotke a hlbka je 35cm. V dalsom mojom inzerate je aj variabilna komoda ktora sa hodi k tejto so srstou. Kupna cena bola 1300€.
Detský nábytok - skriňa, komoda s prebalovacím pultom, regál
KL Klups detský nábytok, je vyrobený z kvalitnej DTD v bielo-orechovej farbe: Komoda: Komodu je možné použiť aj bez prebalovacieho pultu Rozmery: bez prebaľovacieho pultu: 85 x 86 x 48cm s prebaľovacím pultom: 93 x 86 x 73 cm Skriňa: Zásuvka, poličky, 1 tyč na vešanie Rozmer (výška x šírka x hĺbka): Rozmery 185 x 83 x 52 cm Regál safari žirafka Rozmer (šxvxh): 43 x 185 x 51 cm Štyri otvorenené police a jedna zásuvka uprostred regálu. K dispozícii je 2x komoda (s pultom), 2x skriňa, 2x regál. V prípade záujmu o celú zostavu 6ks cena 280 eur. Na jednotlivé kusy nepredávame.