bazár, predaj, inzercia, predám

NOVA zobcova flauta

Kategória: Dychové nástroje

Nová, nehraná, drevena zobcova flauta v originalnom baleni.
NOVA zobcova flauta
Podobné inzeráty
Zobcová flauta Červená
Yamaha YRS 20 GP Sopránová zobcová flauta C Červená-Transparentná C sopránová zobcová flauta, jeden z najpoužívanejších nástrojov pre začínajúcich hráčov na dychové nástroje. Má nemecký prstoklad, je z kvalitného ABS plastu v červeno-priehľadnej úprave. Skladá sa z troch dielov, čo zaručuje rýchlu pohodlnú údržbu a jednoduché doladenie. Súčasťou balenia je púzdro.
Predám hudobné nástroje  (flauty) a stojan na noty
Predám SOPRÁNOVÚ ZOBCOVÚ FLAUTU (čiernu), ZOBCOVÚ ALTOVÚ FLAUTU (bielu) a STOJAN NA NOTY SOPRÁNOVÁ ZOBCOVÁ FLAUTA aulos 303AD elite- značka AULOS -spolu s látkovým púzdrom, čistitkom na flautu a plastovým držiakom na prst, používaná 3roky, menšie známky používania na zobci, pôvodná cena 7,99€ CENA=5€ ZOBCOVÁ ALTOVÁ FLAUTA YRA-28II (biela) značka YAMAHA -je rozkladatelná viď. obrázok, používaná bola 1.5 roka, známky používania len na zobci inak ako nová, pôvodne bola kupovaná za 27€ CENA=20€ STOJAN NA NOTY soundking DF 010 B- značka SOUNDKING -stojan oceľový, nastaviteľný do výšky 68-138cm, dá sa komplet rozložiť na jednoduché prenášanie, používaný 4.5 roka, pôvodná cena 14€ CENA= 8€ V pripade zaujmu prosím píšte na mail martina.pohancanikova@
Zobcová flauta
Krátkodobo používaná zobcová flauta, značka YAMAHA. Vhodná aj na vyučovanie do základnej umeleckej školy. Cena 11 eur + pošta.
Predám novú priečnu flauta - nová priečna flauta
Predám novú priečnu flauta - nová priečna flauta, celá postriebrená, C ladenie, 16 dierková s krásnym čistým zvukom, postriebrená, kvalitné prevedenie. Vhodná pre pokročilých aj pre žiakov ZUŠ. V cene luxusný kožený kufrík + kožená taška, tak ako vidíte na fotografiách. Možný osobný odber. Možnosť poslať aj na dobierku. Poštovné a balné v cene. Kontakt: Cena: 420,- Euro
Zobcová flauta s učebnicou
Ponúkam na predaj nepoužívanú zobcovú flautu s knihou pre samoukov. Osobný odber v Prievidzi alebo viem poslať paketou.
Zobcová flauta Aulos
Predám túto málo pužívanú flautu značky Aulos. Je v plnefunkčnom stave. Balenie obsahuje textilné puzdro a tyčku na čistenie. Osobný odber je možný v Šarišských Michaľanoch, Sabinove. Poprípade širšieho okolia viem poslať kuriérom (to bude +3-4 eura v záležitosti na veľkosti).