bazár, predaj, inzercia, predám

NOVÉ lávové kamene s ohrievacím kufríkom (prenosné)

Kategória: Zdravie a krása

NOVÉ lávové kamene s ohrievacím kufríkom (prenosné)


Predám NOVÉ lávové kamene s ohrievacím kufríkom (kov, nie plast), v pôvodnom balení.
Systém nahrievania je vhodný na mobilnú masáž. Prenosný ohrievač (v kufríku) šetrí čas, pretože na ohrev kameňov nie je potrebné použiť vodu.
Dôvodom je, že pred covid pandémiou sme zakúpili, následne bol lockdown a už sme ich nepoužili, ani ich použiť neplánujeme, neboli ani vyskúšané. Balenie je celé nové.


Cena: 80eur.
Ak treba poslať poštou, poštovné a balné k cene pripočítam.

_____
Doplňujúce informácie:

Kompaktný a praktický ohrievač lávových kameňov je vďaka svojim rozmerom ideálnym pre mobilnú masáž, umožňujú ľahké a pohodlné prenášanie. Vďaka princípu priameho ohrevu sa kamene ohrievajú priamo bez vody. Po ukončení ohrievania nie je potrebné vykonať žiadne čistenie prístroja. Používanie ohrievacieho boxu šetrí čas aj priestory. Výhodný set ohrievača a sadu kameňov možno používať v domácom wellness, alebo na mobilné ošetrenie horúcimi kameňmi priamo u zákazníka.

Ohrievač je zabezpečený ochranou proti prehriatiu. Kapacita boxu je vhodná na ohrievanie všetkých kusov lávových kameňov ktoré sú v balení / kufríku.


NOVÉ lávové kamene s ohrievacím kufríkom (prenosné)
Podobné inzeráty
Ohrievač lávové kamene
Predám Ohrievač a lávové kamene 18Litrovy
Masáž pre každého
Dobrý deň, poskytujem masáže, robím, klasickú masáž celotelovú, čiastkovú, bankovú masáž, (plastové banky), gumené banky (nerobia modriny), havajskú masáž lomi lomi, horúce lávové kamene, olejové, aromatické, robím aj kombinované 90 a 120 min masáže, mám školu, certifikáty, viac na tel. čísle:
Masáže celotelove, relaxačné
Potrebujete relax, uvolnenie či pomoc pri bolesti.Rada vám pomôžem. Ako certifikovaná dlhoročná masérka s praxou v rôznych oblastiach vám ponúkam celotelové masáže za príjemnej hudby, relaxácie a vôní . Na regeneráciu a posilnenie imunity či pomoc pri zlepšení celkového stavu. Masáže : -klasické, -bankovanie, -lávove kamene -lymfodrenážna masáž -anticeulitídna masáž -zábaly -Masáž horúcim olejom veľmi obľúbená ❤️ -masaz tváre -masáž chodidiel -Kombinácie masáži veľmi obľúbené❤️ -tejping -MADEROTERAPIA Jedinečná, najúčinejšia a hlavne neinvazívna metóda v boji proti celulitíde. K dispozícii parkovisko prijemne prostredie pri relax hudbe. Tel. Evitasmasaze@ FB: masáže EVITAS Teším sa na stretnutie...❤️
Masáž
Ponúkam masáže klasickú,reflexnú masáž rúk a chodidiel,lávové kamene.Darčekové poukážky v lubovolnej cene.Neponúkam erotické služby
Masážne predmety
Ponúkam masážne predmety: sisalovy pás s drevenými rúčkami,nepoužívaný 3 eurá drevený pás 6 eur horúce lávové kamene 4 eurá masážna rúčka so sklenenými guľka 4 eurá plus poštovné.
Lávové kamene + 6l ohrievač/vzáruke.
predám nový-Ohrievač lávových kameňov digitálny Objem 6l + naberačka + 20lávových kameňov -pošlem cez packetu,osobne v PP-80e...možné -viac mailom