bazár, predaj, inzercia, predám

nové originálne hry na hernú konzolu Sony PSP

Kategória: Hry

Predám nové nerozbalené originálne hry na starú hernú konzolu Sony PSP.Hry sú ešte zabalené vo fólii s ochranným pásikom PSP od výroby v excelentnom stave.Taktiež na obaloch ochranná nálepka s hologramom.Hry a návody sú v anglickom jazyku.Hry sú z mojej osobnej zbierky.Vhodné pre zberateľa alebo na zábavu.Cena za hru 15 €.

Transformers Revenge Of The Fallen
Cars 2
Aragorn's Quest - The Lord Of The Rings
Midnight Club L.A.Remix PREDANÉ !!!
Indiana Jones The Original Adventures
Spinout
Lego Star Wars III
Shaun White Snowboarding
Ace Combat Joint Assault
Lego Batman The Videogame

Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke.

Posielam na dobierku.
Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.
nové originálne hry na hernú konzolu Sony PSP
Podobné inzeráty
nové originálne hry na Sony PSP
Predám nové nerozbalené originálne hry na starú hernú konzolu Sony PSP.Hry sú ešte zabalené vo fólii s ochranným pásikom PSP od výroby v excelentnom stave.Taktiež na obaloch ochranná nálepka s hologramom.Hry a návody sú v anglickom jazyku.Hry sú z mojej osobnej zbierky.Vhodné pre zberateľa alebo na zábavu. Final Fatasy IV -> 29 € Sonic Rivals -> 25 € PREDANÉ!! Soulcalibur Broken Destiny -> 25 € PREDANÉ!! Crash Tag Team Racing -> 25 € PREDANÉ!! Tenchu Shadow Assassins -> 15 € PREDANÉ!! Prince of Persia Rival Swords -> 15 € Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke. Posielam na dobierku. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.
Yu-Gi-Oh Tag Force PSP - Nové, Nerozbalené
Predám Yu-Gi-Oh! Tag Force hry na PSP - nové, nerozbalené. ▲ PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force - 35 EUR - Hra nieje v originálnej fólií. - Hra je zabalená v ochrannom obale proti poškodeniu. ▲ PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 ( NTSC verzia ) - 30 EUR - Hra nieje v originálnej fólií. - Hra je zabalená v ochrannom obale proti poškodeniu. ▲ PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 - 30 EUR - Hra nieje v originálnej fólií. - Hra je zabalená v ochrannom obale proti poškodeniu. ▲ PSP - Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 5 - 35 EUR - Hra nieje v originálnej fólií. - Hra je zabalená v ochrannom obale proti poškodeniu. Pri kúpe obidvoch hier je cena 110 eur. Platba vopred na účet alebo aj na dobierku po zaplatení poštovného ( + 5 eur ) vopred. Posielam cez zasielkovňu/packetu na výdajne miesto alebo adresu.
Originálne hry na PSP
KONTAKT ▲ ▲ reymark@ Zdravím. Ponúkam na predaj originálne hry pre hernú konzolu PSP ■ Hry sú plne funkčné, zánovné. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. ■ Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhoľvek typu. ■ Otázky rád zodpoviem. Ku hrám je aj originálna krabička s manuálmi. ----------------------------------------- ■ Hry: Need for Speed: ProStreet = 10€ Need for Speed: Carbon – Own The City = 10€ Pursuit Force = 5€ Syphon Filter: Logans Shadow = 12€ Ape Academy 2 = 20€ Crash of Titans = 35€ Everybody´s Tennis = 20€ Lemmings = 7€ Little Big Planet = 10€ Naruto Ultimate Ninja Heroes = 18€ Spongebob The Yellow Avenger = 15€ Silbermond = 12€ Simpsons = 18€ --------------------------------------------- Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovné a balné. --------------------------------------------- KONTAKT ▲ ▲ reymark@
Hry na hernú konzolu Sony Playstation 4 - PS4
Predám tieto hry pre hernú konzolu Sony Playstation 4 (PS4). Hry sú ako nové - malo hrané, respektíve len rozbalené. Mám na predaj tieto nasledovné 3 hry: 1. HOMEFRONT: The Revolution - Cena: 10 € 2. Mafia III - Cena: 14 € 3. The Order 1886 - Cena: 11 € Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Úplne nové hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One a One S
Predám tieto hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One S. Hry pre XBOX One sú ešte nerozbalené (úplne nové, zabalené, nehrané). Mám na predaj tieto nasledovné 4 hry: 1. EVOLVE (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 2. FIFA 19 (len pre Xbox One) - Cena: 9 € 3. STATE of DECAY 2 (len pre Xbox One) - Cena: 20 € 4. Tom Clancy’s The Division 2 (len pre Xbox One) - Cena: 10 € Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
nové nerozbalené hry na Sony PlayStation 2
Predám nové nerozbalené originálne hry na starú hernú konzolu Sony PlayStation 2 ( PS2 ).Hry sú ešte zabalené vo fólii s ochranným pásikom PlayStation 2 od výroby v excelentnom stave.Taktiež na obaloch ochranná nálepka s hologramom.Hry a návody sú v anglickom jazyku.Vhodné pre zberateľa alebo na zábavu. Rainbow Six 3 -> 35 € Devil May Cry 3 Special Edition -> 45€PREDANÉ Kim Possible -> 25 € Tom Clancy´s Ghost Recon 2 -> 35 € Mám viacej zaujímavých vecí v ponuke. Posielam na dobierku. Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty.