bazár, predaj, inzercia, predám

NOVÉ skialpové lyžiarky SCOTT Cosmos veľ. 28,5 (43,5) ZÁRUKA

Kategória: Skialpy

Predám NOVÉ nepoužité so zárukou v originálnej krabici skialpové lyžiarske topánky Scott Cosmos veľ. 28,5 (EU 43,5).

Ide o úplne nový model lyžiarskych topánok SCOTT Cosmos, vhodný aj pre začínajúcich skialpinistov. Ľahšia, s väčším rozsahom pohybu komína pri chôdzi zásluhou úplne novej konštrukcie Cabrio Hybrid. Nová generácia Cosmos je vyrobená z materiálu Pebax ® Rnew ®, flex index 110.

KĽÚČOVÉ VLASTNOSTI
Zmes POWERLITE 2.0 Pebax
Pohyblivejší dvojdielny jazyk
Dvojhustotná guma VIBRAM® po celej dĺžke podrážky
Inserty Dynafit Tech

Flex index 110

Materiál: POWERLITE 2.0, Pebax® Rnew®, Jazyk Dual-action, Konštrukcia Carbio Hybrid

Vlastnosti:

Jazyk Dual-action,
Vzadu prepínací mechanizmus jazda/chôdza,
Nastaviteľný predný náklon,
Dvojhustotná guma VIBRAM® po celej dĺžke podrážky,
Istenie pozície pracky Lock Catches,
Termo pamäťová pena vo vnútornej topánočke

Šírka skeletu 103,5 mm
Predný náklon Nastaviteľný 12° alebo 14°
Rotácia komína 60 ° Topánočka PWR Lite Evo
Zapínanie 3 nastaviteľné pracky Ergal® Micro + lanko + sťahovací pásik
Systém ISO 9523 Touring (UNI),
Certifikované inzerty (piny) Dynafit®

Teraz pri rýchlom jednaní cena za nové nepoužité so zárukou 399 € (Pôvodná cena: 590 € !!!)

Môžem aj priviesť na Slovensko (Holíč, Skalica a blízke okolie) alebo poslať. Doprava ZADARMO!

tel.:
NOVÉ skialpové lyžiarky SCOTT Cosmos veľ. 28,5 (43,5) ZÁRUKA
Podobné inzeráty
skialpové lyžiarky Lasportiva č. 40-41, NOVÉ
Predám úplne nové, nenosené, kvalitné, lyžiarky na skialp talianskej značky La Sportiva sparkle 2.0. Veľkosť lyžiarky je č. 40-41, t. j. vnútorná veľkosť papučky je 260 mm - 265 mm. Vonkajšia veľkosť skeletu topánky je 294 mm. Lyžiarky majú 4 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním.Sú vybavené na chôdzu i lyžovanie, majú 2 polohy prepínania v zadnej časti. Sú vhodné na všetky typy viazania, na rámové aj na techové (PIN) viazanie. Lyžiarka La Sportiva ponúka výborný komfort pre výstup s dobrými vlastnosťami na zjazd. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Sú to nové, ľahučké, kvalitné, skialpové lyžiarky so super designom. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.
Predám set - lyže, lyžiarky, mačky, okuliare 10% ZĽAVA
Predám: skialpové lyžiarky Scarpa Avant veľkosť 8/9 - cena: 150eur POPIS: Scarpa Avant sú trojprackové skialpinistické topánky dobrej kvality za rozumnú cenu, vhodné pre ski touring. Skialpinistické topánky Scarpa Avant sú jedinečné pre svoju všestrannosť, spájajú v sebe jednoduchosť, pohodlie a spoľahlivosť. Zapínajú sa tromi prackami a širokým uťahovacím popruhom. Ľahko ovládateľný ski-walk mechanizmus umožňuje pohodlnú chôdzu a pevnú aretáciu pre zjazd. Scarpa Avant sú vyrobené technológiou "Dual-injection", tj z plastov s rôznou hustotou. To zaručuje vynikajúci prenos sily na lyže, pri zachovaní mäkšieho skeletu v citlivých oblastiach, ako je priehlavok a ohybná zóna. Použitie tejto technológie prispieva k minimalizovaniu hmotnosti topánky. Na výrobu sa používajú plasty z radu hi-tech, vrátane materiálu Pebax, z ktorého je vyrobený jazyk topánky. Pebax je špeciálny plast s vynikajúcimi mechanickými, fyzickými a chemickými vlastnosťami, je mimoriadne pevný ao 20% ľahší ako bežne používané materiály na lyžiarske topánky. Pebax má konštantnú flexibilitu pri teplotách od -40 °C do +20 °C. Skialpinistické topánky Scarpa Avant majú veľmi pohodlnú šnurovaciu vnútornú topánočku "INSTANT-FIT", vonkajším použitým materiálom na topánočke je CORDURA®. Topánočky sú veľmi odolné a komfortné hneď pri prvom použití. Scarpa Avant sú kompatibilné s rámovým skialpovým viazaním (Fritschi, Silvretta, Naxo, Marker). Materiál: vybrané polyméry Vnútorná topánka: Instant Fit - šnurovací Ďalšia charakteristika: Scarpa/Vibram Touring Vložka: Pebax ® skialpové lyže ATOMIC MX7 (dĺžka 169cm) + viazanie Naxo NX01 + stúpacie mačky/bez pásov/ - cena: 320eur Naxo NX01 skialpové viazanie predstavuje viac otočných bodov v prednej časti nohy, ktoré by mali znižovať únavu pri chôdzi. Viazanie je robené z pokročilých materiálov pre nízku hmotnosť. lyžiarske okuliare Arnette - cena: 30eur, TOP stav, bez škrabancov. Arnette sa zrodil v roku 1992 v Kalifornii a je považovaný za vôbec prvú značku okuliarov určenú pre mladých ľudí vyznávajúcich aktívny spôsob života, predovšetkým skateboardistov, snowboardistov a jazdcov BMX. Arnette sa riadi heslom: "Robiť veci podľa seba a zabávať sa pritom, je ten správny spôsob života. Všetko je v TOP stave, nakoľko sme to použili naozaj len pár-krát. V prípade kúpy všetkého spolu je cena 500eur. Pri rýchlom jednaní 10% zľava!!!
Nové skialp lyžiarky Scott Orbit veľ. 23,5
Predám nové skialpové lyžiarky Scott Orbit, veľ. MP23,5, pocitovo menšie, skôr odpovedá veľkosti EU35-36. Dĺžka skeletu 266mm. Sú vhodné pre ženu s malou nohou príp. dieťa. Tepelne tvarovateľná papuča, rozsah pohybu komína 60 stupňov, kompatibilné s rámovým aj pinovým viazaním. Preferujem vyskúšanie a osobný odber v Terchovej, po dohode Žilina, KNM.
(NOVÉ) Atomic Backland EXPERT black/grey 22/23
Mondo 26/26,5 349,- euro (EU 40.5/41) Skialpové lyžiarky Atomic Backland Expert Black/Blue 2022/2023 Pánske skialpinistické lyžiarky Atomic Backland Expert Touring Boot ponúkajú vyváženú rovnováhu medzi efektívnym stúpaním a výkonom pri zjazde. Lyžiarky ponúkajú o niečo mäkší flex index. Konštrukcia Prolite udržiava nízku váhu a stabilitu skeletu. Systém zapínania Cross Lace 2.0, integruje lanko do pracky pre presnejšie obopnutie skeletu a bezpečnejšie uchytenie okolo chodila a členku pre maximálny výkon. Vložka 3D Gold Tour je veľmi pohodlná a priedušná. Životnosť vložky predlžuje dvojstupňová ochrana TPU a odolná sieťovina. Memory Fit – skelet lyžiarky a vnútornú papuču je možné tepelne upraviť pre čo najlepšie prispôsobenie sa nohe lyžiara Dura Shield – odolná vrstva TPU materiálu pokrýva odolnú sieťovinu, ktorá chráni vnútornú papuču pred opotrebovaním Priedušná konštrukcia – perforovaná konštrukcia s vodoodolnou a priedušnou membránou udrží nohy v suchu a teple Frictionless Pivot – umožňuje ohyb lyžiarky pre plne prirodzený pohyb pri výstupoch Cross Lace 2.0 – systém zapínania pomocou lanka cez spodnú pracku pre lepšie uchytenie nohy v lyžiarke a jednoduché zapínanie/vypínanie Hmotnosť: 1209 g (26-26,5)
skialpové lyžiarky Scarpa skadi č. 38, Výborný stav
Predám výborné, pekné a veľmi kvalitné dámske lyžiarky na skialp talianskej značky Scarpa Skadi. Veľkosť lyžiarky je č. 38, t. j. vnútorná veľkosť papučky je 240 mm - 245 mm. Vonkajšia veľkosť skeletu topánky je 288 mm. Lyžiarky majú 4 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním - micro nastavenie. Sú vybavené na chodzu i lyžovanie, majú 2 polohy prepínania v zadnej časti. Podrážka ja vibram. Sú vhodné na všetky typy viazania, na techové (PIN), aj na rámové viazanie. Lyžiarky sú ľahučké, málo používané, majú super design a sú vo veľmi dobrom stave. Majú zateplené polstrovanie a pútka na prenos. Lyžiarka Scarpa ponúka výborný komfort pre výstup s dobrými vlastnosťami na zjazd so zminimalizovanou hmotnosťou. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.
skialpové lyžiarky Garmont č. 40-40,5 PEKNÝ STAV
Predám kvalitné, pekné lyžiarky na skialp talianskej značky Garmont Shogun. Veľkosť lyžiarky je č. 40-40,5, t. j. vnútorná veľkosť papučky je 260 mm (MP 260). Vonkajšia veľkosť skeletu topánky je 305 mm. Lyžiarky majú 4 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním - micro nastavenie. Sú vybavené na chôdzu i lyžovanie, majú 2 polohy prepínania v zadnej časti. Sú vhodné na všetky typy viazania, na rámové aj na techové (PIN) viazanie. Lyžiarky sú málo jazdené, v peknom stave. Papučky sú bez poškodenia. Lyžiarka Garmont ponúka výborný komfort pre výstup s dobrými vlastnosťami na zjazd. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.