bazár, predaj, inzercia, predám

NOVINKA Nevysušujúca dezinfekcia pre DETI

Kategória: Ostatné

Predám Antibakteriálny univerzálny NEHORĽAVÝ dezinfekčný prostriedok o extrémne nízkom pH ktorý NEVYSUŠUJE pokožku ako prostriedky na báze alkoholu. Je vhodný hlavne pre citlivú pokožku predovšetkým DETSKÉ ruky.
Prostriedky na báze alkoholu sú veľmi prchavé čo vysušuje pokožku a zároveň skracuje dezinfekčný účinok. Výsledkom nízkej prchavosti tejto novinky je dlhší účinok acidickeho (kyslého) prostredia na baktérie a vírusy. Aby sa vysušovanie bežnej dezinfekcie na báze alkoholu kompenzovalo, pridáva sa do nej glycerol alebo glycerín. Takáto dezinfekcia je možná iba vo forme gélu preto je iba jednoučelová a to na dezinfekciu rúk. Môj prostriedok je vo forme spreju preto je univerzálny a k tomu nehorľavý.
Založený je na báze acidickeho oxidánu s objemom až 70% ! Ako prídavné látky sú použité 65%ný alkohol v objeme 29% a 25%ný chloritan sodný v objeme 0,25%.
Prostriedok je príjemne arómovaný eterickým olejom mäty priepornej.
Objem dezinfekcie je 115 ml.
Cena za flasticku je 3€ pri osobnom odbere v Prešove a v Humennom. Pri odbere poštou je cena postovneho a balneho + 2€

Použitie :
určené hlavne pre DETI a ruky s jemnou pokožkou.

dezinfekcia rúk,
dezinfekcia rúšok z vnútornej a vonkajšej strany,
dezinfekcia rôznych povrchov, kľučiek, kľúčov, stolov, pracovných nástrojov a vecí ktoré prichádzajú do kontaktu s ľuďmi.
NOVINKA Nevysušujúca dezinfekcia pre DETI
Podobné inzeráty
Hmlová tryska so závitom 1/8" 0,1mm - 0,6mm
Hmlové trysky - Dýzy Materiál trysiek: mosadz - pogalvanizované Trysky Veľkosť pripojenia: 10 mm vonkajší závit (1/8 palca) Otvor trysky: 0,1 ~ 0,6 mm Tlak: od 3 do 90 barov Funkcia: Odkvapkávací ventil - proti pretečeniu Účel: zvlhčovanie, prach, chladenie, terénne úpravy, dezinfekcia Vlastnosti: Odolný proti opotrebovaniu, rovnomerne strieka, môže účinne zlepšiť kvalitu a efektívnosť vo výrobe. Môže účinne regulovať vlhkosť a množstvo posterkovaného média. Séria dýz nevyžaduje žiadnu vzduchovú asistenciu, jednoduchá inštalácia systému. Hmlové trysky sú jemné, až 3 - 7 mikrónov, úplne atomizované, šetria energiu, nízke náklady a dobrý účinok. Rozsah: 1. Chladenie - vonkajšie reštaurácie, zábavné podniky, štadióny, arény, letiská, autobusové stanice, veľké zhromaždenia, chladenie zvierat, farmy, ošípaných, koní a oviec... 2. Odstránenie prachu - vyčistite vzduch od prachových častíc, ktoré sa používajú hlavne na kontrolu znečistenia farmy a bane 3. Poľnohospodárstvo - pre rodinnú farmu, pestované poľné huby, cirkusová aréna, voliéra a kŕmna farma vytvárajú prostredie vhodné pre rast všetkých druhov hydiny 4. Priemyselné - kovovýroba, strojáreň, textilná dielňa, odevná dielňa, farbenie obuvi, vstrekovanie plastov, tepelné spracovanie tlakovým liatím, sklo, postrekovanie, elektronické chemikálie, hutníctvo, koža, výroba hračiek, výroba elektroniky, na odstraňovanie prachu 5. Priestory na špeciálne použitie - záhrady, zoologické záhrady, nákupné centrá, výstavy, pestovanie kvetov, chov zvierat atď., Chladenie zvlhčovaním, možno ho tiež použiť na zavlažovanie rastlín. Dezinfekcia osôb, dezinfekcia materiálov, dezinfekcia rúk a obuvi, dezinfekčné brány Balenie obsahuje: 1 ks cena 6€/ks Pošta 5€
PEDAGOGICKÁ lit.
-Dejiny pedagogiky (E.N.Medynskij) 4 € -Pedagogický slovník - 2 zväz. - CZ (B.Kujal) 10 € (spolu) -Slovník slov. jazyka – 5 zväz. - CZ (Š.Peciar) 50 € (spolu) -Slov. ľudová balada v interetnickom kontexte + LP (O.Zilynskyj) 40 € -Naše dieťa od 3 po 6 r. (W.Forst, L.Schroeter) 3 € -Detská obrna (Novák, Lánik) 2 € (brož.) -Sexuality a rodovosť v soc. a výchov. súvislostiach (Supeková, Lukšík) 4 € -Všetky deti sú dobré I.(Prokešová) 2 € nová -Všetky deti sú dobré II.(Prokešová) 2 € nová - Mravná výchova dětí předškolního věku (Nečejevová) – CZ - 3 € - Pracovná výchova mentálne postihnutých detí predškolského veku (Majzlanová) – 4 € - Človek v centre liečebno pedagogickej starostlivosti (Majzlanová) – 1 € - Od kategórie k pojmu – zákledné pedag. a psychol. diela (Klindová) - 5 € - Metodika výchovnej starostlivosti o dojča (Damborská) – 2 € - Metodiky výchovného zamestnávania detí (Bokorová) – 3 € - Vítajte v škole deti (Amonašvili) – 5 € - Literatúra pre deti a mládež (Kopál) – 5 € - Problematika předškolní výchovy (Příhoda) – CZ - 6 € - Didaktika (Danilov) – 2 € - Poznanie a jeho osobitosti u dieťaťa (Jurčo) – 3 € - Tvár a reč ilustrácie pre deti (Holešovský) – 7 € - O estetické výchově nejmenších (Mišurcová) – CZ - 7 € - O výchově dětí ke skromnosti (Sedlážek) – CZ -3 € - Jak díte poznáva svět (Monátová)CZ – 2 € - Úloha obrázku vo výchove detí predškols.veku (Žukovská) – 1 € - J.Á.Komenský a jeho doba (Polišenský)CZ-1 € - Rodina a škola (Šándor) – 2 € - Dialóg rodičov s dospievajúcimi (Potočárová) – 1 € - Na ceste za zdravím (Wiegwrová) – 1 € - Šikana: myty a realita (Čáp) – 1 € - Emocionálne a sociálne narušené dieťa a jeho inštitucionálna výchova (Škoviera) – 1 € - Pedagogika etickej výchovy (Lencz) – 1 € - ABC výchovy mimo vyučovania (Vaňková) – 7 € - Program výchovnej práce v jasliach a v MŠ (1978) – 15 € - Metodika výchovnej práce v jasliach a v MŠ (Jirová, r. 1968 aj 1981) – 10 € - Vývoj dítěte a jeho úskalí (Lisd) CZ - 2 € - Aktuálne problémy detí s poruchami reči a čítanie (Vašek) – 7 € - Jazyková výchova a kultúra reči v MŠ (Popovňák) – 5 € - Volní výchova v MŠ (Kotyrlová) – CZ - 3 € - Psychológia pomáha výchove(Woloszynowa) 5 € - Pedagogika predškolského veku (Sorokinová, r. 1953) – 7 € - Pedagogika předškolního věku (E.A.Flerinová, r. 1951?) – CZ - 5 € - Psychológia o pedagogických problémoch (Volkov) – 5 € - Bezpečnosť práce v školách –marec 1992 (Borba) – 1 € TV: - Škola v prírode (Králiček) – 5 € - Hry v přírode (Zapletal)- CZ -10 € - Abeceda cvičitele: gymnastika, akrobatika, preskok, trampolína (Šterc) – CZ – 8 € -Základy telesné výchovy detí do 6 let - CZ (Mišurcová) 5 € VV: - Výchovné využitie výtvarných činností v škole v prírode (Trebichavská) – 2 € - Výtvarná vých. v 1. A 2. roč.(Voseček)– 7 € - Detský
Skákacie hrady
LETNÁ AKCIA PRENÁJOM SKÁKACÍCH HRADOV Počas prázdnin cena prenájmu na deň 35€!!! Platí pre dni: utorok, streda, štvrtok alebo od UTORKA do ŠTVRTKA - 85€ V prípade záujmu odporúčame čo najskôr si rezervovať svoj hrad na vašu párty. Hrad Vám dovezieme nafúkame a taktiež prídeme zbaliť! ✔️Cena prenájmu na deň: 49€ ( Dovoz ráno a odvoz večer) - ( cena platí pre dni PIA-PON) ✔️Cena prenájmu ( VIKENDOVKA od PIATKA do PONDELKA : 85€ ✔️Cena prenájmu bublinkovača aj s 5L náplne na deň: 25€ ( Dovoz ráno a odvoz večer) od PIATKA do PONDELKA : 40€ Bublinkovač je možné prenajať len s hradom V prípade záujmu prosím píšte správu alebo volajte NOVINKA! Tip G: Vodné nafukovacie ihrisko - H2O GO! Možné prenajať len od PIATKU do PONDELKA ( Víkendovka) Cena za víkend: 78€ Pri objednaní súčasne so skákacím hradom, cena: 60€ (víkendovka) Rozmer: 450x450x268 cm Veľkosť : 20m2 Určené pre 4 deti súčasne ( do 8 rokov – max. váha dieťaťa 35kg) SKÁKACIE HRADY: Tip A: (Žirafa) Rozmer 3,5m x 3,4m. Výška 2,5m. Veľkosť 12m2 Určené pre 4 deti súčasne ( do 8 rokov – max. váha dieťaťa 35kg) Tip B: (Psík) Rozmer 3,5m x 3,4m. Výška 2,5m. Veľkosť 12m2 Určené pre 4 deti súčasne ( do 8 rokov – max. váha dieťaťa 35kg) Tip C: (Džungla - palmy) Rozmer 3,9m x 3,3m. Výška 2,7m. Veľkosť 14m2 Určené pre 5 deti súčasne ( do 8 rokov – max. váha dieťaťa 35kg) Tip D: (Domček) Rozmer 4,6m x 3,3m. Výška 2,7m. Veľkosť 15m2 Určené pre 4 deti súčasne ( do 6 rokov – max. váha dieťaťa 30kg) Tip E: (Šašo) Rozmer 4,8m x 3,m. Výška 2,6m. Veľkosť 18,5m2 Určené pre 5 deti súčasne ( do 8 rokov – max. váha dieťaťa 35kg) Tip F: (XXL - vežičky) Rozmer 5m x 4m. Výška 3m. Veľkosť 20m2 Určené pre 5 deti súčasne ( do 8 rokov – max. váha dieťaťa 35kg) DOPRAVA ZDARMA: BA- Podunajské Biskupice, BA- Vrakuňa, Rovinka, Dunajská Lužná, Miloslavov, Most pri Bratislave, Malinovo Iné obce a mestá individuálne vypočítame dopravu Píšte správu alebo volajte na Michaela Sobotová
Dezinfekcia plesne
Dobrý deň, ponúkam služby v oblasti dezinfekcie (likvidácie, odstránenia) plesní v interiéroch budov. Dezinfekciu plesní v interiéroch budov - v murive, maľovke, omietke, dreve a podobne vykonávam polymérovou bezchlórovou dezinfekciou, ktorá na rozdiel od iných prípravkov, sanačných náterov a pod. neničí len plodnice (viditeľnú časť plesní na povrchu) ale aj do hĺbky - teda aj podhubie. Rozmnožovacie útvary plesní a úlomky ich vláken sú všade vo vzduchu v miestnosti, kde sú povrchy postihnuté plesňou. Plesne produkujú toxíny, ktoré u vnímavých jedincov môžu spôsobovať mykotoxikózy a mykoalergie. Na zamedzenie opätovného vzniku plesní v postihnutom mieste je nutné spolu s dezinfekciou vykonať zistenie príčiny vzniku plesne a následné odstránenie príčiny vzniku plesne v postihnutom mieste. Práce vykonávam profesionálnym spôsobom, vlastním osvedčenie od regionálneho úradu verejného zdravotníctva na výkon tejto činnosti. V prípade vášho záujmu rád poskytnem viac info na tel.: , na email: info@, alebo web: Pracujem v rámci celej SR, cena prác dohodou.
UNIQ LYFRO Hova Ultra prenosná UVC dezinfekčná lampa – biela
UVC lampa – duálna dezinfekcia–UVC+ozónová dezinfekcia s plochou do troch štvorcových metrov, Dual Deep Sanitizing proces s jedným tlačidlom–do 30 minút je to hotové, batéria s kapacitou 800mAh Dezinfekčná UVC lampa UNIQ Lyfro Hova Ultra s duálnou technológiou Prenosná UVC ozónová dezinfekčná lampa s magnetickou základňou Uniq Lyfro Hova Ultra je určená na likvidáciu baktérií a vírusov v interiéri do 3 m2. Je 2× účinnejšia ako bežná dezinfekcia, dokáže zabiť až 99,9 % škodlivých patogénov a po 30 minútach prevádzky sa automaticky vypne.
FOY futbalová škola TRNAVA - aj počas prázdnin
Trénujeme aj počas leta ( júl/august ), bez ohľadu na klubovú príslušnosť. O NÁS : Vytvárame nový a sme presvedčený , že v budúcnosti úspešný projekt a budeme radi, ak sa Vy a Vaše deti stanú jeho súčasťou. Našim cieľom je, aby sa Vaše deti hrali futbal pre radosť, neriešime talent, ani limity, našou víziou je pracovať inak, ako tomu je v iných futbalových kluboch , či akadémiách , kde sú " jasne " zadefinované podmienky prijatia a a dopredu " vizionárske pohľady fundovaných trénerov " o schopnostiach detí a ich predpoklady pre budúcu kariéru a predpokladaný rozvoj. Pracujeme s každým dieťaťom ktoré má záujem hrať futbal, či všeobecne športovať. Zo skúsenosti vieme, že talent je len základ a rozvíja sa len vtedy, keď je v správnych rukách, zároveň však nie je garanciou a naopak častokrát "menej " talentované deti dosiahli vo vyššom veku väčší úspech poctivou prácou na sebe a prístupom k futbalu, či športu ako takému. Napriek tomu je náš prístup veľmi individuálny, zároveň však zakomponovaný do kolektívu a chceme byť spoločne úspešný v konfrontácii s " konkurenciou ", teda súpermi. Prečo FUTBAL : Futbal je fenomén , kráľ športov, krorý má rád takmer každý chlapec .Nie je snáď krajina, kde sa futbal nehrá. Ktorý chlapec by nechcel byť Ronaldo , či Messi ? Futbal je láska, ktorá v akejkoľvek forme trvá do konca života, či už aktívnou hrou, alebo rekreačnou hrou, alebo len ako divák podporujúci svoje obľúbené družstvo. Prečo FOY : Čo vlastne FOY znamená ? .. Football for you - futbal pre teba .. Čo sa týka " pozadia tohto projektu, stojím za ním ja :-) a mne najbližší ľudia, ktorí za mnou stoja a podporujú ma v mojich snoch a myšlienkach a zároveň dôverujú mojim schopnostiam robiť veci inak .. lepšie .. Konkrétne výsledky mojej práce Vám rád ukážem .. som profesionálny tréner a bývalý hráč významného slovenského klubu , kde som mal možnosť získať majstrovský titul v žiackej kategórii okrem iného a mnoho rokov sa konfrontovať sa s najlepšími klubmi na Slovensku a v Európe. Vo futbale sa pohybujem 33 rokov ako hráč a tréner a tieto skúsenosti chcem odovzdať aj Vašim deťom. Ako tréner mám skúsenosti s rôznymi vekovými kategóriami od prípraviek až po mužov. Prečo by mali Vaše deti ŠPORTOVAŤ : Pohyb je v dnešnej dobe mobilov, tabletov a a televízie v spojitosti s príjmom " rýchlych " jedál nevyhnutný, čo je však rovnako dôležité nielen u detí , ale v živote každého človeka a to .. disciplína, socializácia, priateľstvo , radosť z hry , rešpekt, úcta, či emócia po vyhratom, či prehratom zápase .. tak ako aj v živote nás dospelých. Čo je DOLEŽITÉ : Podporovať svoje deti , ale nevstupovať do tréningového procesu, nekritizovať, naopak povzbudiť, pochváliť , tešiť sa z malých aj veľkých úspechov , individuálnych , či kolektívnych. Spomeňte si na to, ako aj ste boli aj Vy deti , čo Vám bolo príjemné a čo nie ..