bazár, predaj, inzercia, predám

NOVOSTAVBA - Albelli, 1 izb. byt v štandarde, ZNÍŽENÁ CENA

Kategória: Byty

Ponúkam na predaj 1-IZBOVÝ BYT s balkónom a pivnicou v nedávno skolaudovanej novostavbe Rezidencia Albelli. Byt je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na Alvinczyho ulici približne 10 minút od historického centra mesta.

Byt je situovaný v 8-poschodovom bytovom bloku číslo 3, ktorý je vybavený dvomi výťahmi a nachádza sa na ideálnom 4. poschodí. Byt pozostáva zo vstupného zádveria, priestrannej izby s kuchynským kútom, kúpeľne a loggie o výmere 6,70 m². Podlahová plocha bytu je celkovo 35,75 m² (vrátane loggie).

Byt je orientovaný na juh, takže je slnečný počas celého dňa. Zároveň však slnko priamo nezasahuje do bytu, čo zabezpečuje príjemnú teplotu aj v letných mesiacoch. Z balkónu sa naskytuje výhľad do dvora komplexu, kde je hojne zastúpená zeleň vďaka záhradkám a trávnatým plochám na streche komplexu. Ďalšou výhodou orientácie do dvora je minimalizovanie hluku z okolitých ulíc a premávky.

K bytu prináleží veľká pivnica o rozlohe 2,7 m², kde bez problémov umiestníte bicykel či iné veci na uskladnenie.

Byt sa predáva dokončený do štandardu - bezpečnostné dvere, laminátové podlahy, dlažba a obklady, sanita a batérie v kúpeľni, bez kuchynskej linky.

Úplná občianska vybavenosť. Priamo v komplexe Albelli sa nachádzajú potraviny Klas, v blízkosti je zastávka MHD, školy a nemocnica. V historickom centre mesta budete pešo približne za 10 minút a na autobusovej či železničnej stanici do 15 minút.

!! REZIDENCIA ALBELLI JE MIMORIADNE OBĽÚBENÁ, VÄČŠINA 1-IZB. BYTOV JE VYPREDANÁ A CENA POROVNATEĽNÝCH VOĽNÝCH BYTOV ZAČÍNA OD 133,000€ !!

Výborná poloha a nízke režijné náklady sú ideálne pre využitie nehnuteľnosti pre krátkodobý alebo dlhodobý prenájom, prípadne na Airbnb.

Plocha nehnuteľnosti:
Byt: 29,05 m²
Zádverie: 4,60 m²
Kúpeľňa: 4,35 m²
Obývacia izba: 20,10 m²
Loggia: 6,70 m²
CELKOVO BYT + LOGGIA: 35,75 m²

+ Pivnica: 2,6 m²

K bytu je možné dokúpenie parkovacieho miesta za cenu 16,500 EUR.

REALITNÉ KANCELÁRIE NEKONTAKTOVAŤ!!
NOVOSTAVBA - Albelli, 1 izb. byt v štandarde, ZNÍŽENÁ CENA
Podobné inzeráty
NOVOSTAVBA: 4 izb. byt (98,38 m2)v ŠTANDARDE, KE Staré mesto
JEDEN Z POSLEDNÝCH 4 izb. BYTOV v novostavbe REZIDENCIA ALBELLI, Košice - STARÉ MESTO . Ponúkame na postúpenie práv veľký 4 IZB. BYT v novostavbe Rezidencia ALBELLI. 4-IZBOVÝ BYT č. 5409, celková plocha spolu 98,38 m2 + parkovacie státie. VIRTUALNY DIZAJN a obhliadku si pozrite tu: Rozloha bytu: 83,83 m2 Pivnica č. 318: 2,6 m2 Balón zo spálne: 7,15 m2 Loggia z obývačky: 7,40 m2 Vnútorné parkovacie miesto 318 CENA za byt + pivnica: 305 400 € CENA za garážové státie: 16.800,- € CELKOVÁ CENA: 322.200,- Eur Celková cena za vypláca nasledovne: ZA POSTÚPENIE PRÁV zo ZOBZ: 70.440 Eur (preplatenie zaplatených častí kúpnej ceny a provízia pre RK) a doplatok developérovi po kolaudácii cca jar/2023 vo výške 251.760,- Eur. Byt sa nachádza sa na 4. nadzemnom podlaží v sekcii 5 s ideálnou orientáciou denných miestností na juh a izieb na sever do tichej časti vnútro bloku. Bytový dom s výťahomi a bezbariérovým vstupom. Celý byt je tichý slnečný počas celého dňa. !!! Jedná sa o posledné 4 izb. byty v tejto novostavbe !!! MODERNÁ DISPOZÍCIA: Byt sa odovzdáva v stave vyššieho ŠTANDARDU so sadrovými omietkami a stropmi, plastovými oknami s izolačným troj-sklom a bezpečnostnými vchodovými dverami, laminátovými podlahami, obkladmi, dlažbou a sanitou v kúpeľni a WC a interiérovými dverami s obložkami. V prípade záujmu Vám vieme ukázať výber materiálov priamo u developéra. Možnosti financovania: 1. Vlastné zdroje 70.440,- Eur vyplatené po podpise prevodu práv a následne až po podaní kolaudácie jar/2023 doplatenie zvyšku ceny 251.760,- Eur developerovi. 2. Založenie inej vlastnej existujúcej nehnuteľnosti (bez účelu / s účelom) vo výške ceny za postúpenie práv 70.440 Eur, alebo celej kúpnej ceny vo výške 322.000,- Eur. 3. Vlastné zdroje 70.440,- Eur a následne vybavenie tzv. DEVELOPÉRSKEJ hypotéky k novej nehnuteľnosti. VYHĽADÁVANÁ LOKALITA: Rezidencia Albelli vzniká na severnom okraji širšieho centra Košíc, medzi ulicami Alvinczyho a Bellova, na brownfielde po pôvodných Odevných závodoch kapitána Nálepku. Obrovskou výhodou Rezidencie Albelli je práve jej strategická poloha. Či už mierite do centra na Hlavnú ulicu, do niektorej z košických univerzít, do Mestského parku, na nákupy, za zábavou alebo na Železničnú stanicu, všade sa dostanete pohodlne pešo a najneskôr do 15 minút. Aj preto je táto lokalita obľúbeným miestom pre bývanie v Košiciach a vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň výbornou dopravnou dostupnosťou MHD. Pri doprave autom sa na mestský okruh (Prešovská cesta) dostanete v priebehu 3 minút Táto ponuka je ponuka klienta, nie je to ponuka priamo od developéra. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať a pri spoločnom stretnutí Vám vieme predstaviť vysoký potenciál tejto nehnuteľnosti. Kontakt: Ján Ovák vedúci kancelárie INFOREAL tel.: mail: ovak@info
Rezidencia ALBELLI - novostavba: 1 izb. byt v štandarde + LO
Ponúkame na predaj 1 izb. byt s balkónom, pivnicou a garážovým státím a vo veľmi kvalitnej a čerstvo skolaudovanej novostavbe Rezidencia ALBELLI, ktorá sa nachádza na ul. Alvinczyho, len 5 min. od historického centra Košíc. 1-IZBOVÝ BYT č. 1611, celková plocha s loggiou spolu je 32,05 + pivnica 2,6 m2 + garážové státie. Rozloha bytu: 26,33 m2 Loggia: 5,72 m2 Pivnica: 2,6 m2 Vnútorné garážové státie č. 341 Byt sa nachádza na 6. nadzemnom podlaží v sekcii 1 s ideálnou orientáciou na ZÁPAD s krásnym výhľadom na mesto, prístupom suchou nohou z garáže a bezbariérovým vstupom. Celý byt je tichý a slnečný vďaka francúzskemu oknu. !!! Z ponuky developéra už nenájdete taký výhodný byt s touto orientáciou !!! ŠTANDARD BYTU: Byt je v stave vyššieho ŠTANDARDU so sadrovými omietkami a stropmi, plastovými oknami s izolačným troj-sklom (antracit / biela) a pasívnou rekuperáciou, bezpečnostnými vchodovými dverami, laminátovými podlahami, obkladmi, dlažbou a sanitkou v kúpeľni s WC a interiérovými dverami s obložkami. Na okne je inštalovaná predpríprava pre exteriérové žalúzie. MODRENÁ DISPOZÍCIA: Dispozične byt pozostáva z priestrannej obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchynským kútom, spojenej kúpeľne a toalety, vstupnej chodby. Z obývacej izby je vstup veľkú 5,72 m2 loggiu s vlastným osvetlením, kde si viete nerušene vychutnávať rannú kávu. VYHĽADÁVANÁ LOKALITA: Rezidencia Albelli vzniká na severnom okraji širšieho centra Košíc, medzi ulicami Alvinczyho a Bellova, na brownfielde po pôvodných Odevných závodoch kapitána Nálepku. Obrovskou výhodou Rezidencie Albelli je práve jej strategická poloha. Či už mierite do centra na Hlavnú ulicu, do niektorej z košických univerzít, do Mestského parku, na nákupy, za zábavou alebo na Železničnú stanicu, všade sa dostanete pohodlne pešo. Aj preto je táto lokalita obľúbeným miestom pre bývanie v Košiciach a vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň výbornou dopravnou dostupnosťou MHD. Pri doprave autom sa na mestský okruh (Prešovská cesta) dostanete v priebehu 3 minút Priamo v objekte sa nachádza supermarket KLAS rovnako ako v okolí obchody, školy, niekoľko reštaurácií, divadlo i nemocnica s lekárňou. V dochádzkovej vzdialenosti sa tiež nachádzajú areály univerzít a Mestský park s Mestskou plavárňou s možnosťou relaxu, športového vyžitia a iných voľnočasových aktivít. NÍZKE NÁKLADY: Bytové domy sú projektované ako mimoriadne úsporné budovy A1, čo vám zabezpečí veľmi nízke režijné náklady. SKVELÁ INVESTÍCIA: Vďaka nízkym režijným nákladom a koncepcii samotnej novostavby je byt ideálny aj ako investičná nehnuteľnosť za účelom dlhodobého či krátkodobého prenájmu s možnosťou lukratívneho výnosu. Cena bytu je: 115.000,- Eur Cena pivnica: 3.000,- Eur Cena garážového státia: 16.500,- Eur Možnosť financovanie hypotekárnym úverom, s ktorým Vám vieme pomôcť prostredníctvom partnerskej spoločnosti FINI
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
NOVOSTAVBA: 2 izb. byt + terasa a PREDZÁHRADKA,
Hľadáte ideálnu investíciu do vlastného bývania / na ďalší prenájom pri centre Košíc? Ponúkame na predaj 2 IZB. BYT s TERASOU a PREDZÁHRADKOU v novostavbe Rezidencia ALBELLI. 2-IZBOVÝ BYT č. 3207, celková plocha spolu 125,45 m2 + parkovacie státie. Rozloha bytu: 51,70 m2 Pivnica č. 230: 2,6 m2 Terasa: 13,90 m2 Predzáhradka: 57,25 m2 Vnútorné parkovacie miesto 111 CENA za byt + pivnica: 209 900 € CENA za garážové státie: 14.990,- € CELKOVÁ CENA: 224.890,- Eur Možnosti financovania: Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotkárneho úveru. Nehnuteľnosť je skolaudoavná a zapísaná na liste vlastníctva bez ťarchy. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží (1 poschodie vo výške min. 3,5 m nad zemou) v sekcii C s ideálnou orientáciou na juh a do tichej časti vnútrobloku s výťahmi a bezbariérovým vstupom. Celý byt je tichý slnečný počas celého dňa. !!! Z ponuky developéra už nenájdete taký výhodný byt s touto orientáciou !!! MODRENÁ DISPOZÍCIA: Dispozične byt pozostáva z priestrannej obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou, spojenej kúpeľne a toalety, vstupnej chodby. Z obývacej izby je vstup veľký balkón vo výmere 13,90 m2, kde si viete nerušene vychutnávať rannú kávu a vstup na vlastnú predzáhradku vo výmere 57,25 m2. Byt sa odovzdáva v stave vyššieho ŠTANDARDU so sadrovými omietkami a stropmi, plastovými oknami s izolačným troj-sklom a bezpečnostnými vchodovými dverami, laminátovými podlahami, obkladmi, dlažbou a sanitkou v kúpeľni a WC a interiérovými dverami s obložkami. VYHĽADÁVANÁ LOKALITA: Rezidencia Albelli vzniká na severnom okraji širšieho centra Košíc, medzi ulicami Alvinczyho a Bellova, na brownfielde po pôvodných Odevných závodoch kapitána Nálepku. Obrovskou výhodou Rezidencie Albelli je práve jej strategická poloha. Či už mierite do centra na Hlavnú ulicu, do niektorej z košických univerzít, do Mestského parku, na nákupy, za zábavou alebo na Železničnú stanicu, všade sa dostanete pohodlne pešo a najneskôr do 15 minút. Aj preto je táto lokalita obľúbeným miestom pre bývanie v Košiciach a vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň výbornou dopravnou dostupnosťou MHD. Pri doprave autom sa na mestský okruh (Prešovská cesta) dostanete v priebehu 3 minút Priamo v objekte sa nachádza supermarket rovnako ako v okolí obchody, školy, niekoľko reštaurácií, divadlo i nemocnica s lekárňou. V dochádzkovej vzdialenosti sa tiež nachádzajú areály univerzít a Mestský park s Mestskou plavárňou s možnosťou relaxu, športového vyžitia a iných voľnočasových aktivít. NÍZKE NÁKLADY: Bytové domy sú projektované ako mimoriadne úsporné budovy A1, čo vám zabezpečí veľmi nízke režijné náklady. SKVELÁ INVESTÍCIA: Vďaka nízkym režijným nákladom a koncepcii samotnej novostavby je byt ideálny aj ako investičná nehnuteľnosť za účelom dlhodobého či krátkodobého prenájmu s možnosťou lukratívneho výnosu. Pre viac i
Rezidencia ALBELLI - 4 izbový byt 98,38 m². SUPER PONUKA
NOVOSTAVBA - REZIDENCIA ALBELLI - nadčasová architektúra - ojedinelá kombinácia štýlového bývania - lukratívna poloha širšie centrum Košice. 4 izbový moderný, priestranný, energeticky úsporný byt dokončený do VYSOKÉHO ŠTANDARDU - „All Inclusive“, teraz vo VYNIKAJÚCEJ CENE. Výborná dispozícia bytu, nízke režijné náklady, Byt už stačí len vybaviť nábytkom a bývať... Štýlové mestské bývanie Možnosť dokúpiť vnútorné GARÁŽOVÉ státie: 16.800,-€: Výhľad z bytu priamo na vyhradené detské ihrisko. ✮✮✮ Pozrite si reálnu 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU a prejdite sa po byte ✮✮✮ Viď výmeru a pôdorys Výmeru bytu si viete presne zamerať v 3D prezentácií Veľký 4 izbový byt č. 5409 v celkovej výmere: 98,38 m² Výmera bytu 83,83 m² BALKÓN: 7,15 m² LODŽIA : 7,40 m² K bytu prislúcha PIVNICA č.318 o výmere 3,45 m2 Byt sa nachádza sa na 4 nadzemnom podlaží PIVNICA na 3 NP KUMBÁL v byte Orientácia bytu: loggia a obývacia izba s kuchyňou na juh s výhľadom na vyhradené detské ihrisko ako aj na okolie. 2 izby, spálňa a balkón sú situované na sever. BEZBARIÉROVÝ PRÍSTUP až do bytu. Bytový dom KOLAUDOVANÝ v r. 2022. Energetická trieda A1 Nehnuteľnosť sa ponúka na postúpenie práv: zaplatenej časti kúpnej ceny 62.940,-€ a doplatok developerovi 234.960,-€. Cena vrátane DPH. Byt je vo vysokom štandarde - KOMPLETNE DOKONČENÉ: vstupné bezpečnostné dvere s bezpečnostnou vložkou, interiérové dvere vrátane oblôžkových zárubní, plastové okná s tepelne izolačným troj -sklom, vonkajšie parapety pekné sádrové omietky, pekné laminátové podlahy v dekore dreva, dátové rozvody pre internet a telefón v obývacej izbe, domáci audio-telefón, elektrický vrátnik, biele zásuvky a vypínače, radiátorové telesá, sadrokartónové priečky v kombinácií s murovanými konštrukciami. Byt je bez kuchynskej linky a spotrebičov. Kúpeľňové jadro: keramický obklad, dlažba, vaňa, keramické umývadlom, kúpeľňový rebríkový radiátor, vývod pre napojenie práčky, závesné wc, odsávací ventilátor. Toaleta: so samostatným vstupom, závesné wc, umývadlo. Byt má 2 toalety. KUMBÁL: s prípojkou a miestom pre automatickú práčku, sušičku LOGGIA: s keramickou dlažbou. Výstup z obývacej izby na väčšiu terasu na podlahe s dlažbou. BALKÓN: s výstupom i jednej z izieb. Situovaný do vnútorného dvora Bytový dom rezidencia ALBELLI ul. Alvinczyho a Bellová: sekcia 5 v ktorej je umiestnený byt má vstup zo strany Bellová ulica. Disponuje 2 výťahmi, svetelnými senzormi, pekné spoločné priestory. Fasáda zateplená systémom ETICS s farebnou vonkajšou omietkou Garážové státia: nachádzajú sa na nadzemných aj pozemných podlažiach s možnosťou zakúpenia minimálne 1 miesta. Občianska vybavenosť: priamo v rezidencii supermarket, reštaurácia, komorné pátio so zeleňou, rezidenčné vyhradené detské ihrisko, 3D prehliadku, pôdorysy, viac fotografií (40)... nájdete na stránke
3-izbový byt, novostavba - Košice staré mesto rezervované
Dobrý deň ako vlastník - ponúkam na prenájom krásny, slnečný a luxusne urobený 3-izbový byt s pracovňou na 7 poschodí v centrálnej časti rezidencie Albelli . Byt sa nachádza v kvalitnej novostavbe . Byt je zariadený prémiovým dubovým nábytkom z masívu . Súčasťou prenájmu je aj pivnica a parkovacie miesto v podzemnej garáži . Byt ma nádherný balkón o rozlohe 40 m / 2 a panoramatický výhľad na mesto a okolie . Byt je vhodný pre manželský pár alebo manažéra ktorý ocení pracovnú na mieru z dubového dreva . Posledný bod na ktorý sa v byte čaká je kuchynská linka na mieru a kožená sedacia súprava s možnosťou rozloženia na posteľ . V súčasnosti prebieha vybaľovanie nábytku a jeho osadenie na miesto , preto fotografie nie sú dokonale ale dokážu priblížiť čarovnú atmosféru bytu . Byt bude pripravený na odovzdanie Začiatkom mesiaca AUGUST . Všetky informácie rad poskytnem cez telefón alebo email jakub.mirek@ . Možnosť dohody zmluvy na 6 mesiacov alebo 1 rok . V byte nikto nebýval všetko je úplne nové . Hlavné Výhody bytu Vynikajúca poloha rezidencie Vzdialenosť 1 km na hlavnú ulicu v Košiciach Vzdialenosť na železničnú a autobusovú stanicu 1,2 km Vzdialenosť na Univerzitu 1,3 km 2 parkovacie miesta v parkovacom dome , vzdialenosť 20 metrov od výťahu ku bytu . Obrovská panoramatická terasa viac ako 40 / 2 Unikátny vyhlaď Kvalitná a poctivá stavba vynikajúci developer Praktická pivnica / komora Hello, as an owner - I offer for rent a beautiful, sunny and luxuriously furnished 3-room apartment with an office on the 7th floor in the central part of the Albelli residence. The apartment is located in a high-quality new building, residence albelli. The apartment is furnished with premium solid oak furniture. The rental also includes a cellar and 2 parking spaces in the underground garage. The apartment has a beautiful balcony with an area of 40 m / 2 and a panoramic view of the city and its surroundings. The apartment is suitable for a married couple or a manager who appreciates a custom-made office made of oak wood. The last item that is waiting for in the apartment is a custom-made kitchen unit and a leather sofa set that can be folded into a bed. The furniture is currently being unpacked and put in place, so the photos are not perfect, but they can show the magical atmosphere of the apartment. The apartment will be ready for handover at the beginning of August. I will be happy to provide all information by phone or email Possibility to agree a contract for 6 months or 1 year. No one lived in the apartment, everything is brand new. Main advantages of the apartment Excellent location of the residence Distance 1 km to the main street in Košice Distance to the railway and bus station 1.2 km Distance to the University 1.3 km 2 parking spaces in the parking garage, Monthly rent is 1000€ (all bills included), 2 months deposit required.