bazár, predaj, inzercia, predám

NOVOSTAVBA CHATY na Domaši, 3 izb. DREVOSTAVBA s TERASOU,

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame na predaj novostavbu chaty pri Domaši len 3 min. pešo priamo k vode pri Pláži Monika, Poľany.

Táto novostavba chaty na Domaši má 3 obytné miestnosti a bola postavená na pozemku vo výmere 208 m2 pozemku a obytnou plochou chaty približne 70 m2.
Ide o vnútorne izolovanú a zateplenú drevostavbu v stave uzatvorenej holostavby.
Základy sú murované, betónové pásy s kompletnou izoláciou. Zastavaná plocha je 10,5 m x 5m.
Chata je napojená na inžinierske siete: elektrina, obecný vodovod. Odpad je riešený žumbou vo veľkosti 8 m3.
Kúrenie zabezpečujú moderné elektrické radiatory ADAX NEO (na WIFI) s možnosťou regulovania aj cez telefón. V chate sa nachádza aj klimatizácia, ktorou môžete chladiť, alebo vyhrievať priestor. Je možnosť dobudovania krbu.

Dispozícia: Na spodnom podlaží je obývačka a kuchynský kút, kúpelňa s WC, výstup na veľkú terasu a schodisko do podkrovia s dvoma samostatnými izbami. Je vytvorená aj pivnica.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE
• Úžitková plocha: 70 m2
• Veľkosť pozemku: 208 m2
• Zastavaná plocha: 52,5 m2
• Obytná plocha chaty približne: 70 m2
• pivnica - 17 m2
• balkón - 4,5 m2
• Terasa : 17,5 m2

Prístupová cesta k chate je asfaltová / drvený asfalt.

Možnosť dokončenia celej chaty po dohode so staviteľom.

Kúpu tejto nehnuteľnosti je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru maximálne do výšky 60% hodnoty nehnuteľnost.

Ján Ovák
vedúci kancelárie INFOREAL
tel.:
mail: ovak@

INFOREAL Realitná spoločnosť
Vodná 3, Košice

21 rokov skúseností
Viac ako 700 predajov nehnuteľností
Viac ako 900 spokojných zákazníkov
NOVOSTAVBA CHATY na Domaši, 3 izb. DREVOSTAVBA s TERASOU,
Podobné inzeráty
Exkluzívne na predaj novostavba na Domaši - časť Poľany
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj štýlovú novostavbu chaty rekreačnom stredisku Monika-Poľany na Domaši. Link na videoobhliadku: Zaujímavá ponuka, ktorú možno aj investične využiť. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Domaša - Poľany * Predmet: Chata * Počet izieb: 3 * Stav: Novostavba * Materiál: Porfix Premium 500 mm * Úžitková plocha chát: cca 75 m2 * Veľkosť pozemku: 183 m2 * Inžinierske siete: elektrina, voda, žumpa - Kúrenie: Elektrické infra podlahové vykurovanie - Voda - Odpad: vlastná žumpa * Mesačné náklady: cca 60 € KONŠTRUKCIA CHÁTY: * Konštrukcia: Porfix Premium 500 mm * Strecha: Plech s drevenou nosnou konštrukciou * Zateplenie strechy striekanou izoláciou 20 cm * Okná: 7-komorové trojsklo vo farbe antracit POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA: * Prízemie – obývacia izba s kuchyňou, 2x nepriechodná izba, kúpeľňa s WC, technická miestnosť POPIS CHATY: - Novostavba 2022/2023 - Štýlová plne zariadená chata - Kuchyňa so zabudovanými spotrebičmi GORENJE zhotovená na mieru (mikr. rúra, umývačka riadu, IQ varná doska 700 mm) - Francúzska chladnička - LG LED TV - Kvalitná sedačka (vyrobená na Slovensku) - zariadená spálňa a hosťovská izba - Priestranná kúpeľňa (sprchový kút) s WC a prípravou na pračku so sušičkou - Vodovodné batérie Hansgrohe - Infra podlahové vykurovanie - Sklokeramické vypínače - SMART inteligentné ovládanie – zabezpečovací systém, kamerový systém, kúrenie - Rovinatý pozemok, udržiavaný - Tuje okolo chaty - Momentálne sa doťahuje exteriér chaty - fasáda LOKALITA A OKOLIE: - Tiché a krásne prostredie neďaleko lesa a vodnej hladiny - V blízkosti nové pekné chaty - Bezproblémová dopravná dostupnosť - Vranov nad Topľou 23 km, Prešov 42 km, iba hodina cesty autom z Košíc CENA a PLATBA: - 149.990 Eur - Platba v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením) - bez TIARCH Táto inzercia nie je verejnou ponukou na uzavretie zmluvy. Vlastník si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prevedie svoje vlastnícke právo. Pri tejto ponuke je možné licitovať kúpnu cenu podľa všeobecných podmienok licitácie v sieti Winners reality uverejnených na:
Rekreačná chata na Domaši, časť Eva, okres Vranov nad Topľou
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu na Domaši v časti Eva na pozemku o výmere 309 m2. Zastavaná plocha chaty je 35 m2. Podlahová plocha chaty je okolo 62 m2 , terasa 22 m2. Chata pozostáva z dvoch podlaží. Konštrukcia chaty je z tehál a kvádrov. Na prízemí sa nachádza spoločenská miestnosť, kuchyňa, kúpeľňa s WC a schodisko do podkrovia. Na poschodí sa nachádza spálňa pre 6 ľudí, ktorú je možnosť rozdeliť na dve spálne. V spoločenskej miestnosti je predpríprava na krb alebo piecku. Chata ne napojená na elektrinu, verejnú vodu a na žumpu. Kúrenie je zabezpečené ohrievačom na plyn (plynová bomba). Chata je murovaná a je v dobrom a udržiavanom stave. Strecha sedlová, na stenách sú stierky na podlahe PVC. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou, kde sú zabudované elektrospotrebiče a to sporák na plyn, chladnička, mikrovlnná rúra a rýchlo varná kanvica. V kúpeľní je sprchovací kút a WC. Pred chatou sa nachádza terasa o výmere 22 m2, z ktorej je pekný výhľad na Domašu. Pod terasou je sklad na náradie. V blízkosti chaty je postavený krb aj s prívodom vody (umývadlo). Ku chate je prístup aj osobným motorovým vozidlom.
Horská chata v malebnom prostredí Rajeckej Lesnej
Ponúkame na predaj slnečnú rekreačnú chatu na súkromnom pozemku v nádhernej lokalite Rajecká Lesná, Kamenná dolina, ktorá svojmu budúcemu majiteľovi poskytne dokonalé súkromie s nádherným výhľadom na celé údolie s panorámou Kľaku. Veľkou výhodou je súkromný pozemok s celkovou výmerou 411 m2 z čoho je zastavaná plocha 58 m2. Celková úžitková plocha chaty: 112 m2 podlahová plocha chaty: 83 m2 ( prízemie 41 m2, podkrovie 15 m2, spodý priestor 27 m2) zastrešená terasa: 29 m2 Dispozícia chaty: Na prízemí sa nachádza obytná čast s krbom, samostatná kuchynka, zastrešená terasa, kúpelňa s umývadlom a sprchovým kútom a WC, malá skladovacia miestnosť a vchodové zádverie. Pod terasou sa nachádza spodný viacúčelový priestor so samostatným vchodom. Podkrovie sa delí na 2 oddelené spálne + schodiskový medzipriestor. Príjazd na chatu je možný bežným osobným autom po lesnej ceste. Základný technický popis: nosný systém chaty je konštrukcia typ Tatranec 220 vyplnená obvodovými zrubovými stenami s hrúbkou 80 mm. Do chaty je privedená elektrická prípojka 3F/25A. V kúpelni je ohrievačom na teplú vodu. Odvod odpadovej vody je vedený do žumpy. V kuchynke je zabudovaný sporák na tuhé palivo a ohrievač na teplú vodu. V prechodnom období je možné na kúrenie použiť aj malé elektrické ohrievače. Na streche je namontovaný satelitný tanier. Terasa je zastrešená a na obvodových stranách má zaťahovacie plachty (s možnosťou prerobenia na kompletne uzatvorený priestor s napojením na vnútornú obytnú časť chaty). Lokalita: chata je umiestnená v malebnej prírodnej oblasti Rajeckej Lesnej, ktorá poskytuje rôzne aktivity vhodné pre dospelých a deti. Či už ste milovník aktivného pohybu v horách, alebo ste vášnivy chatár/kávičkár určite si nájdete to pravé využitie pre seba. Chata sa nachádza vo vrchnej časti Kamennej doliny, kde po celej dĺžke s hranicou pozemku vedie koryto malého horského potôčika, pozemok je lemovaný lesnou vegetáciou, nezastavaná časť parcely je zatrávnená. Vysoký porast v okolí chaty majitelovi zabezbečuje ideálne súkromie. V blízkosti chaty sa nachádza lyžiarsky vlek, prírodný termálny gejzír. Chata poskytuje výborné športové možnosti pre rôzne aktivity: turistika, MTB cykloturistika, skialp. V neďalekých Rajeckých Tepliciach, sú termálne kúpele. Priamo v obci Rajecká Lesná nájdete komplexnú občiansku vybavenosť, a dobrú Kofolu. Vaše ponuky adresujte telefonicky alebo mailom na uvedený kontakt v inzeráte. chatarajeckalesna@
Rekreačná chata v TOP  lokalite na Domaši
Rekreačná chata v TOP lokalite na Domaši Ponúkame Vám na predaj rekreačnú chatu na Dobrej v blízkosti Hotela Zelená Lagúna. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Domaša - Dobrá * veľkosť pozemku: 393 m2 * obytná /zastavaná plocha chaty: 158 m2 * počet izieb: 6 POPIS OBJEKTU Rekreačná chata sa nachádza v zastavanej chatovej oblasti svahovitého terénu. Vyznačuje sa príjemnou architektúrou, ktorá je vsadená medzi krásne východoslovenské lesy a vodnú plochu rekreačnej oblasti Domaša - časť Dobrá. Je umiestnená v lese neďaleko cesty Malá Domaša – Hanušovce n/T. Chata je vhodná pre celoročné využitie. V rekreačnej oblasti Domaša – časť Dobrá sa nachádza obchod so zmiešaným tovarom, bary, reštaurácie, športoviská, verejné pláže a hotely s ubytovaním. Z tohto strediska sa zároveň nastupuje na vyhliadkovú plavbu po Domaši na lodi Bohemia. Rekreačná chata je dvojpodlažná budova s obytným podkrovím osadená čiastočne nad úrovňou a čiastočne pod úrovňou upraveného terénu. Suterén pozostáva z vinárne, kotolne, domácej vodárne, WC, kúpeľne a z časti rekreačnej – fitnes priestory s prípravou na saunu. I. nadzemné podlažie pozostáva z centrálneho denného priestoru – haly s priamou väzbou na terasu v exteriéri. Hala je prepojená na kuchyňu s pohotovostným sedením, krb, balkón s výhľadom na vodnú plochu Domaše, sociálne zariadenie, vstupnú chodbu a drevené schodisko na poschodie. II. nadzemné podlažie slúži ako nočná – spálňová časť. Má svoje vlastné sociálne zariadenie a výlez do podkrovia, kde je možné ďalšie spanie, prípadne využiť ako skladový priestor. Zároveň sa na tomto poschodí nachádza malý príručný sklad. Orientácia dispozície rešpektuje svetové strany a prírodné výhľady, ktoré táto oblasť poskytuje. Objekt je napojený na vlastnú studňu s pitnou vodou, odkanalizovaný cez zbernú kontrolnú šachtu do vlastnej žumpy. Elektrická prípojka je odskúšaná a dostatočne dimenzovaná. Základy chaty sú zhotovené z prostého betónu B – 20. Obvodové murivo je prevedené z tvárnic HEBEL v hrúbke obvodového muriva 375 mm. Objekt je zateplený s extrud. polystyrénom o hrúbke 10 cm. Priečky a priečkovky sú prevedené z tehál POROTHERM. Vence a preklady sú prevedené monolitické z betónu B 20. Vodorovné konštrukcie sú monolitické prevedené z betónu B 20 hrúbky 180 mm. Nosná konštrukcia nad podkrovím je prevedená z drevených hranolov. Strešná konštrukcia je zateplená a prevedená z krytiny RANNILA. Klampiarske prvky sú prevedené taktiež z poplastovaného plechu od značky RANNILA. Dvere a okná sú prevedené z eurookien. Strešné okná sú osadené z firmy FAKRO. V kúpeľniach, WC a sprche sú prevedené rozvody podlahového vykurovania. V chate sú osadené 2 krby s krbovou vložkou. Prístupová komunikácia k chate je cez obecný pozemok so zriadením vecného bremena na právo prechodu. Objekt je majiteľmi užívaný a teda prevádzková spoľahlivosť je odskúšaná. Chata sa neposkytuje na nájom. Robí sa pravidelná revízia komínov a elektrických zariadení
HALO reality - Predaj, chata Poľanovce, chatová oblasť Brani
AK túžite po čistej panenskej prírode, prostredie v tomto okolí ponúkanej chaty je pre Vás ideálne. V chatovej oblasti Branisko, okres Levoča Vám ponúkame na predaj rekreačnú chatu v tichom prostredí, v OV. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE CHATY: na 1NP pred vstupom do chaty sa nachádza terasa, vstupná chodba prepojená s obývacou izbou a kuchynským kútom, jedna izba so samostatným vchodom z chodby. Z kuchyne sa vchádza do kúpeľne so sprchovacím kútom. Do podkrovia vedú samostatné schody z obývacej izby, nachádzajú sa tam dve izby, z jednej je východ na vonkajší balkón. Chata je podpivničená, v pivničných priestoroch sa nachádza technická miestnosť. STAV NEHNUTEĽNOSTI A POPIS: Chata je postavená na mierne svahovitom teréne, okolie chaty tvorí upravený rovinatý pozemok. Stavebný materiál chaty tvorí : betónový základ, obvodové mury kváder tehla, murovaný komín, podkrovie je postavené z dreva, strešná krytina falcovaný plech, okná drevené, podlahy v izbách na 1NP klasické drevené , v kúpeľni a vo vchode terasová dlažba, v izbách v podkroví v jednej izbe podlahová guma, v druhej plávajúca podlaha. Podkrovie je zateplené, v jednej izbe obložené dreveným obkladom, v druhej izbe prekryté dekoračným obkladom s imitáciou dreva. Vykurovanie chaty je pomocou krbovej peci na tuhé palivo. Chata je napojená na elektrickú prípojku, voda je riešená z vlastnej studne, ohrev vody v kúpeľni je bojlerom vykurovaným na tuhé palivo, odpad je riešený žumpou. Vonkajšie prostredie v okolí chaty je vhodné aj na realizáciu altánku na posedenie, je osvetlené a je príprava elektriny na elektrické grilovanie. Ku chate prislúcha na pozemku suché WC a drevená hospodárska budova na uskladnenie dreva. Chata je zachovalá, v pôvodnom stave, obývateľná, vhodná na úpravu podľa vlastných predstáv, disponuje vonkajšími drevenými okenicami. OSTATNÉ ÚDAJE K NEHNUTEĽNOSTI: Rekreačná chata - budova pre šport a rekreačné účely je postavená na pozemku o veľkosti 154 m2, mimo zastavaného územia obce, ako samostatne stojací jednopodlažný, podpivničený objekt s podkrovím, so súpisným číslom. Pozemok pod chatou a vedľa chaty je v správe Urbárskej spoločnosti. V prípade zaujmú, dohoda na cene možná. Neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku. Okolitá príroda je súčasťou Vrchu Braniska- CHVALABOHU - ľudovo označený priesmyk, ideálny na Vaše nenáročné výlety do okolia, s využitím turistiky a relaxu. K turistike a kultúrnym pamiatkám patrí aj okresné mesto Levoča a blízke okolie - Spišský hrad, Spišská Kapitula a pod. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LE-61985. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: ------
Super ponuka pre Investorov
Ponúkame Vám na predaj investičnú nehnuteľnosť drevené chaty - dvojapartmány v areáli Rekreačného zariadenia Predná Hora / odporúčam turistom si pozrieť a /. Chaty postupne prešli rekonštrukciou od r. 2015 až do roku 2021. Každá jedna Chata je rozdelená na dva apartmány so samostatnými vchodmi. Pri vstupe do apartmánu je pred vstupmi miestnosť s posedením, akoby prekrytá terasa. Ďalej vstupné chodby a izba s posteľami , kúpelňa so sprchou a wc. Každá Chata má stropné infrakúrenie, kúpelňa má aj podlahové kúrenie. V hlavnej izbe je stolík s posedením a Led televízor so satelitným pripojením. Za objektom je prístrešok s barom a ohnisko. V areáli je aj detské ihrisko a lesný workout, momentálne sa areál zväčšuje – rozširuje o ďalšie welnes štúdiá a bazény, parkovisko. V areáli sa nachádza reštaurácia, kaviareň, vonkajšie príjemné posedenie aj s jakúzou, welnes s bazénom , 6 saunami rôznych typov, 2 výrivkami, soľnou jaskyňou, pivárňou s vlastnou výrobou priamo na mieste, prekrytou terasou pre cca 150 osôb s nádherným výhľadom na občerstvenie. Chaty sa nachádzajú cca 1,5 km od Muránskej planiny, kde je nespočetné množstvo cestičiek a nedotknutej prírody. Národný park Muránska planina, zrúcanina hradu , žrebčín ..... odporúčam si prezrieť vyššie uvedené kde určite nájdete veľa možností na relax v každom ročnom období. Na predaj sú 3 chaty po 2 apartmány. 1 stavba Kataster Muráň p.č. 930/40 pôdorys chaty 77 m2 stavba, pozemok 930/49 – 236m2 2 stavba Kataster Muráň p.č. 930/41 pôdorys chaty 77 m2 stavba, pozemok 930/50 – 196 m2 3 stavba Kataster Muráň p.č. 930/42 pôdorys chaty 77 m2 stavba, pozemok 930/51 – 176 m2 Obytná plocha:77 m2 , 77 m2 , 77 m2 Plocha parcely:236, 196, 176 m2 Elektrina:220/380 V Plyn: nie je Odpady: kanalizácia Voda: vodovod Kúrenie: infra stropné kúrenie, minim. spotreba, kvalitná izolácia, Konštrukcia objektu: drevená, Prístupová cesta:asfaltová Stavba - druh: rekreačný objekt Umiestnenie objektu: areál welness centra Rok výstavby:1991 Rok poslednej rekonštrukcie:2021 Vzdialenosť k vode: 80 m Vzdialenosť k lyžovaniu:- 15 km Telgart, 12 km Kráľova Hoľa, 7 km lyžiarsky vlek na Muráni Vzdialenosť ku golfu:- 50 km Vzdialenosť do centra obce: Muránska Huta 1,5 km, Muráň 7 km