bazár, predaj, inzercia, predám

Novy kabatik

Kategória: Bundy a Kabáty

Ponúkam na predaj uplne novy kabatik . V pripade zaujme premeriam
Novy kabatik
Podobné inzeráty
Tenký dámsky kabátik  - sako
Predám tenký kabátik na spôsob košele. Vhodný na šaty alebo k nohaviciam na miesto svetra. Kabátik sa uväzuje v páse a má polohovateľné rukávy (3/4 alebo krátky rukáv). Šírka pliec je 36 cm, šírka chrbta pod pazuchami je 47 cm, dĺžka zadného dielu je cca 95 cm. Kabátik je veľmi praktický a pohodlný. Etikety som odstrihla, ale malo by ísť asi o číslo 38. Cena je 10 eur + poštovné.
Dámsky kabátik
Predám dámsky kabátik ,ako nový ,oblečený 3x.Velkost 40/42.Kabátik je do pásu.
2x jarné sako, kabátik veľ.M, Emploham
1/ Dámsky jarník EMPOLHAM, veľ.M Bavlnený jarný kabátik zn. Empolham, veľ.M, rozmery: dlžka 72cm, pod pazuchami 2x52cm, rukáv je 3/4 dlžky, od pleca 54cm, od pazuchy 37cm Kabátik má zapínanie na jeden háčik, predné vrecká, voľnejší strih. Rukávy sú podšité, dajú sa vyhrnúť. Nosený, nepoškodený. Cena 9€ + poštovné. 64 2/ Dámske sako veľ.40 / M Tmavohnedé dámske sako veľ. 40/M, rozmery: celková dlžka 57cm, pod pazuchami 2x52cm, rukáv od pleca 62 a od pazuchy 47cm. Sačko je kvalitné, veľmi pekne šité, nie bežné. Nosené iba pár krát - nepoškodené, parádu narobí. Cena 9€ + poštovné. 217DS Cena za obidva s doporučeným poštovným je 20€
2x dámska bundy XL, sofsthell Schoffel, vlnená Eugen Klein
1/ Dámska softshellová bunda Schoffel, veľ. XL Dámska softshellová bunda Schoffel, veľ. XL, rozmery: dĺžka 67cm, pod pazuchami 2x54cm, rukáv od krku 73, od pleca 60 a od pazuchy 49cm. Bunda je kvalitná, vode a vetru odolná. Nosená, nepoškodená, všetky fotky sú reálne pred vložením inzerátu. Cena 13€ + poštovné. 132 2/ Dámska bunda Eugen Klein, veľ. XL/16 Dámsky vlnený kabátik na prechodné obdobie. Značka Eugen Klein, veľ. XL, rozmery: dĺžka 78cm, pod pazuchami 2x56cm, rukáv od krku 76, od pleca 63 a od pazuchy 44cm. Kombinácia farieb sivej od svetlej až po celkom tmavo sivú, s jemným modrým melírovaním. Kabátik je teplý, má bočné vrecká na zipsy, zapínacie na zips až pod krk, v páse všitá šnúrka na stiahnutie podľa potreby. Kabátik je vo výbornom stave. Cena 17€ + poštovné. r124
Modrý kabátik, značka House
Modrý kabatik, takmer nenosený, vo výbornom stave. Veľkosť XS, značka House. Kabátik je vhodný na bežné nosenie ale môže byť využitý aj na rôzne príležitosti.
Zara pletený kabátik
Zara pletený šedý kabátik s kapucňou, ktorá je z vnútornej strany doplnená mäkkou kožušinkou. Zapínanie na zips. Kabátik minimálne nosený. Veľkosť M. Dĺžka cca 90cm, cez prsia 100cm.