bazár, predaj, inzercia, predám

Novy nepoužitý biely flisovy vak

Kategória: Ostatné oblečenie

Predam novy nepouzity biely flisovy vak velost cca 74 ( premeriam ) cena 15 € + posta
piste na email tel vymyslene
Novy  nepoužitý  biely   flisovy  vak
Podobné inzeráty
Letný mušelínový spací vak s nohavicami, 3-4 roky
Spací vak s nožičkami, ktorý ocenia deti i rodičia v prekrásnej pieskovej farbe, vhodný pre deti vo veku 3-4 roky. V ako nový. Mušelínový vak je vyrobený slovenskou značkou Loveki, je úžasne priedušný, ľahunký a rýchlo-schnúci. Mušelín je vyhľadávaný prírodný materiál so skvelými vlastnosťami, jemný k citlivej detskej pokožke. Spací vak z tejto látky pomôže vášmu dieťatku ku komfortnému spánku aj počas najhorúcejších nocí. Jeho výhodou je, že sa vaša ratolesť neodkope, neprekryje si v noci tváričku, vďaka nožičkám má voľnosť pohybu a zároveň sa pri spánku nespotí. Výhody mušelínového spacieho vaku Loveki • Ľahunký, priedušný, rýchloschnúci materiál. • 100% prírodné zloženie vhodné pre deti. • Kvalitné spracovanie s dômyselnými krytkami na zips a nôžky. • Navrhnuté a ručne ušité na Slovensku. • GOTS certifikát. Rozmery: Veľkosť M: 3 - 4 roky: 98 x 38 cm Merané od ramena ku konci nohavíc. Mierka TOG - stupeň 1.0
Predam flisovy overal v.128
Predam pekny teply flisovy overal pre dievcatko, velkost 128 (na 7-8rokov). Na spodku protismykovy, s kapucnou a zapinanim na zips. Bez poskodeni. Cena 6eur plus postovne.
Spací vak 70cm
Predám spací vak do postieľky. Ružový s koníkom, dĺžka 70cm, cena 4€ Vak má zapínanie v predu, zips sa zapína z hora dole, takže nehrozí uškabnutie bábätka o zips. Zips je plne funkčný, vak bez poškodenia. Pozri ostatné inzeráty.
Spací vak
Predám nepoškodené spacie vaky pre detičky čo sa v noci odkopávajú a nechcú byť zakryté :). Nosené 1 dieťaťom. Červený spací vak (oval): veľ. 6-18mes od značky Lupilu. Je vhodný na chladnejšie noci, nakoľkko je hrubší. Cena: 3€ PREDANY Ružový spací vak s výkrojom pre nohy: veľ 6-18 mes (sú rovnaké aj keď výrobca uvádza o číslo väčší) Sleep Safe. Vhodný na teplejšie noci nakoľko je tenší. Cena: 3€ PREDANY Odber možný osobne alebo aj poštou/packetou (poštovné nie je zahrnuté v cene). Predávam oblečenie po dcére, pozrite si aj ostatné moje inzeráty: Pri odbere viacerých veľkosti možná väčšia zľava. - body pre mesačné fotenie do 12 mes. 10eur - zimný overal/kombinéza 4eur/kus - spací vak 3eur/kus - mix oblečenia do 3 mes (56,62) kus0,50eur alebo všetko za 9 eur - mix oblečenia veľ. 68 kus 0,50eur alebo všetko za 8eur - mix oblečenia veľ. 74 kus 0,50eur alebo všetko za 6eur - mix oblečenia veľ. 80 kus 0,50eur alebo všetko za 7eur - mix oblečenia veľ. 86 kus 0,50eur alebo všetko za 9eur - mix oblečenia veľ. 92 kus 0,50eur alebo všetko za 11eur - mix oblečenia veľ. 98 kus 0,50eur alebo všetko za 7eur - mix oblečenia veľ. 104,110,116 kus 0,50eur alebo všetko za 5eur
Grobag letny spaci vak
Letny spaci vak najkvalitnejsej znacky Grobag,tog 1,pre dieta od 18-36 mesiacov,grobag je odporucany britskou pediatrickou spolocnostou ako spaci vak pre deti.
Spaci vak Grobag
Predám spací vak zn.Grobag - veľkosť 6-18 mesiacov. Kvalitná značka z jemnej bavlny, s bočným zipsom a cvokmi na ramienkach. Vak je používaný, ale v dobrom stave.