bazár, predaj, inzercia, predám

obchodný a živnostenský register

Kategória: Právo a bezpečnosť

Potrebujete urobiť zmeny v obchodnom alebo živnostenskom registri? Previesť obchodný podiel, zmeniť obchodné meno, zmeniť sídlo, zmeniť osobu konateľa, zmeniť údaje spoločníka alebo konateľa, pridať nové predmety činnosti...?
Oslovte nás a vybavte to s nami za najlepšie ceny na trhu.
Služby ponúkame pre celé Slovensko a veci vybavujeme okamžite.
Neposielame dokumenty na vyplnenie, ale vypĺňame ich spoločne s Vami.
Potrebujete svoju situáciu skonzultovať, aby bola v súlade s právom a pre Vás čo najefektívnejšia? Neváhajte nás s Vašou požiadavkou osloviť. Konzultácia je bezplatná.

Vykonávame:
založenie s.r.o. (za 45,- eur),
zmeny v s.r.o. (za 30,- eur),
zápis konečného užívateľa výhod v s.r.o. (za 20,- eur)
otváranie (ohlasovanie), rozšírenie, pozastavenie a zrušenie živností (za 15,- eur).
Súdne poplatky nie sú v cene zahrnuté.
Všetky ceny sú konečné. Nie sme platca DPH.

obchodný a živnostenský register
Podobné inzeráty
Prevzatie a zrušenie sro
Prevzatie a zrušenie sro Ponúkame Vám legálne prevzatie a následné zrušenie s.r.o., a.s. alebo inej obchodnej spoločností (k.s., v.o.s., družstvo). Prevezmeme a zrušíme aj občianske združenia, neziskové organizácie, nadácie a pod. Môžete sa spoľahnúť na právne a ekonomické vedomosti našich pracovníkov a ich dlhoročné skúsenosti z oboru. Prevzatie a zrušenie vykonávame 100% legálnym spôsobom, výhradne v zmysle platných právnych predpisov. POZOR: od 1.10.2020 vstúpila do platnosti novela Obchodného zákonníka a zákona o Obchodnom registri. Od tohto dátumu, osobe, voči ktorej bude vedené exekučné konanie, obchodný register nepovolí: - založenie s. r. o. - nadobudnúť obchodný podiel v s. r. o. (zjednodušene kúpiť s. r. o.) - previesť obchodný podiel v s. r. o. (zjednodušene predať s. r. o.) - byť menovaný konateľom s. r. o. Preto neváhajte a využite možnosť definitívne vyriešiť Váš problém! Pre viac informácii volajte alebo píšte. AKCIA: Ak využijete naše služby pri ukončení podnikania, ponúkame Vám výraznú zľavu na novú ready made spoločnosť sro plátcu DPH spolu so sídlom.
Návrhy na súd,poradenstvo
Vypracujem návrh na súd , rozvod,výživné,občiansky-obchodný spor ,vypracovanie návrhu na exekúciu . Poradenstvo vo veci , zastavenie exekúcie . Po zaslaní podkladov je návrh do 24 hodín pripravený k podaniu.Rýchlo a kvalitne . Cena je vždy dohodou.Celá SR .Len volať.
kúpim sro
Kúpime Vašu sro a zbavíme Vás starostí, problémov a zbytočných nákladov či záväzkov. Odkup firiem v akomkoľvek stave, s dlhmi, bez dlhov, s účtovníctvom, bez účtovníctva, s majetkom i bez neho.... Vlastníte sro a chcete sa jej zbaviť, no likvidácia je pre Vás príliš drahá, zlúčenie minulosťou a podmienky konkurzu nespĺňate? Nevadí, máme zákonné a legálne riešenie na každú situáciu , neváhajte nás kontaktovať. Konzultácie sú u nás zadarmo. Pomôžeme aj tým ktorý majú exekúcie a obchodný zákonník im dal stopku na prevod obchodného podielu. Máme riešenie aj na túto situáciu. Pomohli sme už 100vkám spokojných klientov. Zabezpečujeme 100% právny a ekonomický servis.