bazár, predaj, inzercia, predám

Oblečenie

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám koženú moto bundu značky Rebelhorn,veľkosť 54,cena 200€.
Predám kožené moto nohavice značky Rebelhorn,veľkosť 52,cena 200€.
Predám moto čižmy RST,veľkosť 42, cena 100€.
Predám kožené rukavice značky Seca,veľkosť L,cena 50€.
Predám prilbu značky Scorpion,veľkosť L,cena 200€.
Všetko bolo minimálne používané.
Možnosť poslať na dobierku.
Oblečenie
Podobné inzeráty
CLOVER CROSSOVER 3 moto oblecenie
Predam moto oblecenie znacky CLOVER. (Bunda, nohavice, teple vlozky do bundy aj nohavic, nepremokave vlozky do nohavic a nepromokava bunda) VELKOST: L Kvalitne oblecenie, vyborne odvetrane, v lete priedusne, po vlozeni teplej vlozky ste ochraneni pred zimou a nepremoky ochrania pred dazdom) Starostlivo osetrovane, vyprane, vonave. Dovod predaja: malo casu na moto. prisli deti a rodina. Nakupna cena bundy 300e, nohavice 300e,…
Moto oblečenie
Predám málo používané oblečenie na motorku.Bunda o veľkosti M-cena 30€. Nohavice značky Buse,veľkosť 50,pre informáciu som vysoký 173cm.Nohavice sú s chráničmi a k nim patrí aj tepelná vložka,ktorá sa dá vybrať.Cena 60€. Dohoda na cene možná. Oblečenie je čisté,vyprané.Dôvod predaja:Motorku som už predal a veci mi zostali.Kontakt len cez telefonát alebo sms.
Cross,enduro, oblečenie MSR -komplet
Predám nove oblečenie MSR NXT. Dres veľ. XL,nohavice 34 (52).Bola to najvyššia rada, bola preto, že značka MSR už to ešte poctivé, kvalitné oblečenie, aké sa v tejto dobe už nevyrába. Viac info telefonicky. Pošlem aj poštou. Cena + poštovné.
Kombinéza na moto BMW Rallye Competition NOVÁ
Predám špičkové oblečenie na motorku Rallye od BMW v limitovanej edícii Competition vydanej pri príležitosti International GS Trophy 2020 a výročia 40 rokov GS, modelová rada 2020. Predám IBA KOMPLET bundu s nohavicami, bunda nie je na predaj samostatne. Veľkosť bundy aj nohavíc 58, čo by malo byť XXL, farba šedá/žltá. Bunda aj nohavice sú NOVÉ, nikdy nejazdené a nepoužité. Oblečenie má množstvo vreciek a vetracích otvorov na prsiach, stehnách a na chrbte má bunda obrovský sieťovaný panel pre perfektné odvetranie, na chrbte bundy je aj vrecko na vloženie vaku na vodu. Ideálne pre jazdcov na BMW R1200GS 40 years GS, BMW R1200 GS Adventure 40 jahre GS, BMW F800GS, BMW F800 GS Adventure či BMW R1200 RT. Objednávacie číslo BMW bunda 76111540157 a nohavice 76111540168. Odporúčaná predajná cena bundy a nohavíc BMW Rallye je 786,- € a 618,- €. Oblečenie Rallye je veľmi dobre vetrané a pripravené stretnúť sa s čímkoľvek. Je pre skutočných svetobežníkov a je vyrobené z materiálu ProTechWool odolného voči oderu. Určené pre mierne až teplé počasie. ProTechWool, rychleschnúca látka, vyrobená z vlny (13%) a polyamidu s uhlíkovým povrchom (87%). Vystužené časti v zraniteľných oblastiach, ramená a lakte podložené Cordurou. Elastická a priedušná podšívka. Vystužený lem v oblasti švov. Chrániče NP2 na ramenách, lakťoch (nastaviteľné do troch rôznych výšok) a na bokoch, kolenách (nastaviteľné do troch rôznych výšok). Dlhý chránič chrbta NP Pro. Dômyselný systém vetrania na hrudníku, zipsy v oblasti ramien. Veľkoplošný vetrací otvor na chrbte. Podšívka z 3D sieťoviny na chrbte dovoľuje vzduchu prúdiť pod chrbtovým chráničom. Suché zipsy a cvočky pro nastavenie šírky. 6 predných vreciek (dve vodotesné), jedno veľké a jedno malé vrecko na spodnej časti chrbta, dve vnútorné vrecká na zips. Vrecko na vak TrinkPad Hydra s ľahkým prístupom. Reflexný materiál na rukávoch a chrbte. Spojovací 40 cm zips na spojenie bundy s nohavicami. Certifikát CE. Preferujem predaj osobne (v Liptovskom Hrádku) s možnosťou dôkladne prezrieť a vyskúšať, v prípade dohody možné poslať aj na dobierku (iba v prípade uhradenia poštovného vopred na účet).
Moto oblečenie pre ženu
Predám párkrát oblečené oblečenie na motorku pre ženu veľkosť 42. Všetko plne funkčné, nič poškodené. Oblečenie zahŕňa bundu, vložku do bundy, nohavice,vložka do nohavíc, kuklu a pás.. Dôvod predaja- už nejazdim na moto.. Cena dohodou
Wulfsport detské motokros oblečenie/výstroj
Predám úplne nové detské motokros oblečenie/výstroj britskej značky Wulfsport. Prilba - veľkosť YS v čiernej a modrej farbe - €50 (tabuľka veľkostí - viď foto) Komplet oblečenie čierne (nohavice 20, dres - 3/4 roky) - €50 Ľadvinový pás - €10 Taška na výstroj - €30 Viem poslať aj poštou, tak k cene ešte plus poštovné.