bazár, predaj, inzercia, predám

Obývacia stena

Kategória: Obývacie steny

Darujem za odvoz zachovalú obývaciu stenu + televízor, gauč, 2 taburetky a stolík.

Možno zobrať v sade spolu s jedálenským stolom a stoličkami v rovnakom dizajne ako gauč.

možno zobrať v sade spolu s kuchynskou linkou v rovnakom dizajne.

Obývacia stena
Podobné inzeráty
Obývacia stena+ komoda
Predám obývaciu stenu. Obývacia stena má 2 roky ,nepoškodená. Stav novej obývacej steny 100% stav. Dôvod predaja kúpa menšej obývacej steny. Len osobný odber! Pri serioznom a rýchlom jednaní malá dohoda na cene možná. Popis a parametre: Moderný dizajn Rozsiahly odkladací a úložný priestor LED osvetlenie Materiál nenáročný na údržbu Obývacia stena ZUMBA v modernom vyhotovení je vyhotovená v neutrálnych farbách a ľahko ju tak zladíte s ostatným vybavením obývacej izby. Vďaka svojim rozmerom a rozloženiu sa stane hlavnou dominantou obývacieho priestoru. TV stolík disponuje rozsiahlym úložným priestorom v podobe 2 praktických zásuviek a priestorom za vyklápacími dvierkami. Zároveň ponúka otvorené odkladacie miesto, ktoré poskytne miesto napríklad na TV príslušenstvo. Na stolík nadväzuje čiastočne otvorená komoda s 6 vloženými policami. Ďalšou súčasťou zostavy je nástenný regál, ktorý kombinuje presklený a krytý úložný priestor. Disponuje 2 vloženými sklenenými policami s LED osvetlením a ďalšími 2 klasickými. Stenu dopĺňajú prepojené nástenné police, ktoré skvele poslúžia ako miesto na uloženie dekorácií, fotografií, kníh či kvetov. Obývacia stena je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu, ktorý sa vám bude dobre udržiavať. Vzhľad Farba: Biela, Prírodná Farba/dekor variantu: Dub pieskový/Biela Dekor: Dub pieskový Štýl: Moderný Materiál a povrch Materiál: Laminovaný drevený materiál Vybavenie a funkcie Počet dverí/dvierok: 4 Počet vložených políc: 9 Počet zásuviek: 2 Osvetlenie: Áno Typ osvetlenia: LED Nábytok s rúčkami: Áno Počet ks nábytku v sade: 5 Skladá sa z: TV stolík, komoda, nástenný regál, 2x nástenná polica Voľne rozložiteľné v priestore: Nie Ďalšie funkcie a informácie Doplňujúca poznámka: Maximálna nosnosť prvkov: Komoda - 20 kg, TV stolík - 40 kg, Regál - 20 kg, Polica - 5kg Rozmery: Šírka 300cm Výška 201cm Hĺbka 41cm Časť 1 (ŠxVxH) Komoda: 90x133x35 cm Časť 2 (ŠxVxH) TV stolík: 210x44x41 cm Časť 3 (ŠxVxH) Nástenný regál: 90x100x33 cm Časť 4 (ŠxVxH) Polica: 160x8x23 cm Časť 5 (ŠxVxH) Menšia polica: 120x8x23 cm
Rustikálna obývacia stena
Predám rustikálnu obývaciu stenu. Obývacia stena je ručne vyrobená na mieru, je to unikát. Obývacia stena sa skladá z viacerých dielov-možnosť vyskladať tak ako potrebujete buď vedľa seba ako jeden prvok prípadne rozložené po miestnosti. K obývacej stene v prípade záujmu dám aj konferenčný stolík, ten už je modernejší. Obývacia stena je v zachovalom stave s malými známkami opotrebovania.
Obývacia stena Decodom Gomera
Dobrý deň, ponúkam na predaj kvalitnú, obývaciu stenu Decodom, typ Gomera vo výbornom stave, ktorá pozostáva z 5 ks. 1 veľká skriňa, závesná stena s policami, 2 skrinky na nožičkách a 1 skrinka s policami. Rozmery: 1 veľká skriňa: výška bez nožičiek: 197 cm, s nožičkami: 203 cm /šírka:110 cm /hĺbka:39,3 cm 1 závesná stena s policami: výška:157 cm /šírka:110 cm + 35,1 cm časť police 2 skrinky na nožičkách: výška bez nožičiek:50,5 cm, s nožičkami: 56,5 cm /šírka:110 cm /hĺbka:56,1 cm 1 skrinka s policami: výška:91,4cm /šírka:110 cm /hĺbka:40 cm Cena: obývacia stena: 200 € alebo dohodou. Miesto vyzdvihnutia: osobný odber v Bratislave
Obývacia stena, Dub artistan
Obývacia stena bola v byte, ktorý som kúpil, nieje to moj štýl, tak predávam. XXXLutz:
PREDÁM - obývacia stena
Predám obývaciu stenu v bielo-šedom modernom prevedení s efektom ošúchaného dreva. Bez poškodení, stena sa skladá z dvoch bočných skriniek, dvoch zásuviek, jednej otvorenej priehradky a závesnej poličky na stenu (viď poslednú foto). Táto obývacia stena má 3 roky. Cena 120 € pri rýchlom jednaní možná dohoda :)
Bledo hnedá obývacia stena
Veľmi zachovalá obývacia stena, bez nejakých škrabancov. Stena sa skladá zo štyroch skríň, ktoré sa dajú oddeliť a môžete si ju poskladať podľa seba, ako sa vám bude páčiť. Rozmery: Dĺžka je 230cm. Výška menších skriniek je 170cm. Výška väčších skriniek je 207cm. Hĺbka je 34cm. Po obývaciu stenu si treba prísť osobne (odniesť si ju sám).