bazár, predaj, inzercia, predám

Obývacia stena a konferenčný stolík

Kategória: Obývacie steny

Ponúkame na predaj kvalitný nábytok do obývačky, ktorý máme necelých 9 rokov. Prevedenie dub tmavý a biela lesklá. Výborný stav, mnoho uložného priestoru, skôr do väčšej obývačky. Zatváranie políc na tichý chod, dovierajú samé. Pôvodná cena 1400€, vieme dokladovať. Naša predstava by bola predať za polovicu. Máme v tom istom dekore aj jedálenský stôl, ktorý predáme zvlášť v prípade záujmu o viac prvkov v rovnakom dekore. Ak máte väčší otvorený priestor tak máme v tom istom dekore aj botník a vešiakový panel do chodby. Viac foto prípadne v súkromnej správe. Osobný odber BA - Ružinov.
Obývacia stena a konferenčný stolík
Podobné inzeráty
Obývacia stena+ komoda
Predám obývaciu stenu. Obývacia stena má 2 roky ,nepoškodená. Stav novej obývacej steny 100% stav. Dôvod predaja kúpa menšej obývacej steny. Len osobný odber! Pri serioznom a rýchlom jednaní malá dohoda na cene možná. Popis a parametre: Moderný dizajn Rozsiahly odkladací a úložný priestor LED osvetlenie Materiál nenáročný na údržbu Obývacia stena ZUMBA v modernom vyhotovení je vyhotovená v neutrálnych farbách a ľahko ju tak zladíte s ostatným vybavením obývacej izby. Vďaka svojim rozmerom a rozloženiu sa stane hlavnou dominantou obývacieho priestoru. TV stolík disponuje rozsiahlym úložným priestorom v podobe 2 praktických zásuviek a priestorom za vyklápacími dvierkami. Zároveň ponúka otvorené odkladacie miesto, ktoré poskytne miesto napríklad na TV príslušenstvo. Na stolík nadväzuje čiastočne otvorená komoda s 6 vloženými policami. Ďalšou súčasťou zostavy je nástenný regál, ktorý kombinuje presklený a krytý úložný priestor. Disponuje 2 vloženými sklenenými policami s LED osvetlením a ďalšími 2 klasickými. Stenu dopĺňajú prepojené nástenné police, ktoré skvele poslúžia ako miesto na uloženie dekorácií, fotografií, kníh či kvetov. Obývacia stena je vyrobená z laminovaného dreveného materiálu, ktorý sa vám bude dobre udržiavať. Vzhľad Farba: Biela, Prírodná Farba/dekor variantu: Dub pieskový/Biela Dekor: Dub pieskový Štýl: Moderný Materiál a povrch Materiál: Laminovaný drevený materiál Vybavenie a funkcie Počet dverí/dvierok: 4 Počet vložených políc: 9 Počet zásuviek: 2 Osvetlenie: Áno Typ osvetlenia: LED Nábytok s rúčkami: Áno Počet ks nábytku v sade: 5 Skladá sa z: TV stolík, komoda, nástenný regál, 2x nástenná polica Voľne rozložiteľné v priestore: Nie Ďalšie funkcie a informácie Doplňujúca poznámka: Maximálna nosnosť prvkov: Komoda - 20 kg, TV stolík - 40 kg, Regál - 20 kg, Polica - 5kg Rozmery: Šírka 300cm Výška 201cm Hĺbka 41cm Časť 1 (ŠxVxH) Komoda: 90x133x35 cm Časť 2 (ŠxVxH) TV stolík: 210x44x41 cm Časť 3 (ŠxVxH) Nástenný regál: 90x100x33 cm Časť 4 (ŠxVxH) Polica: 160x8x23 cm Časť 5 (ŠxVxH) Menšia polica: 120x8x23 cm
Obývacia stena a konferenčný stolík
Obývacia stena a konferenčný stolík Predám drevenú obývaciu stenu, vhodnú aj do chát, ubytovacích zariadení vo veľmi dobrom stave, pozostávajúcu z 3 skriniek a 1 dvojskrine na oblečenie. Patrí k nej aj konferenčný stolík aj so sklom. Odvoz individuálny. Možné kúpiť aj oddelene, cena je potom dohodou. Rozmery skríň: Výška: 190 cm Hĺbka 3 skríň: 40 cm Hĺbka dvojskrine: 60 cm (rovnako ako skrinka pod TV) Šírka každej skrine zvlášť: 102 cm Šírka všetkých skríň spolu: 408 cm Rozmery stolíka: Dĺžka: 112 cm Šírka: 55 cm Výška: 53 cm
Rustikálna obývacia stena
Predám rustikálnu obývaciu stenu. Obývacia stena je ručne vyrobená na mieru, je to unikát. Obývacia stena sa skladá z viacerých dielov-možnosť vyskladať tak ako potrebujete buď vedľa seba ako jeden prvok prípadne rozložené po miestnosti. K obývacej stene v prípade záujmu dám aj konferenčný stolík, ten už je modernejší. Obývacia stena je v zachovalom stave s malými známkami opotrebovania.
Obývačková stena + konferenčný stolík
Predám bielu obývačkovú stenu pod televízor a k nej prislúchajúcu trojzásuvkovú komódu a sklenený konferenčný stolík. Obývačková stena pod TV - 30,- eur Sklenený konferenčný stolík - 60,- eur / rezervované / Pri odbere celej zostavy naraz dohoda istá. Osobný odber Prievidza a okolie. Eventuálne viem doviezť, podľa dohody.
na predaj obývacia stena + konferenčný stolík
Predám zachovalú obývačkovú stenu + konferenčný stolik tradičného slovenského výrobcu SANAS (predtým Nový Domov). Kvalitné a pevné prevedenie. 2 x šuflíková skrinka rozmerov (ŠxVxH) 100x34x53,5 vysoká skrinka 50x162x37 s osvetlením 2x polica konferenčný stolík 65x46x120 Zachovalý stav, len na stolíku je poškodená horná dyha na jednom rohu od nalepenej ochrany rohov. Ideálne na zariadenie bytu na prenájom.
Predam obyvaciu stenu, konferencny stolik, nocne stoliky
Predam: Obyvacia stena hattrick decodom biela vysoky lesk: 150 eur Konferencny stolik mobelix biela vysoky lesk: 50 eur Nocne stoliky mobelix biela: 40 eur Nabytok je zachovaly, da sa aj vsetko komplet alebo zvlast (stena, stolik, stoliky) Mozna dohoda, osobny odber.