bazár, predaj, inzercia, predám

Obývačka

Kategória: Kreslá a gauče

Rozpredám staršiu obývačku, málo užívaná
Perinák malý: 30€
Perinák veľký: 35€
Stolík: 15€
Gauč/postel rozkladacia: 40€
Koberce: po 30€

Kresla su uz predané
Obývačka
Podobné inzeráty
Staré Retro kreslo,stoličky,stolík,drevo-pevné
Ponúkam na predaj nábytok z domu,viď foto. Nábytok je v povodnom stave, používaný len občas viac menej slúžil ako obývačka. Stolička drevená čalunená 4 kusy-povodný stav -PEVNÉ-150 eur. Kreslo 2 kusy-PEVNÉ POHODLNÉ-KUS-150 eur, Stolík drevo -PEVNÝ-160 eur, Stol jedálenský 120/rozložený 180cm x 81 šírka, výška štandardná---200 eur, Gauč dá sa rozložiť pevný ---300 eur, Skrine sú 3 KUSY--400 eur, Všetko na foto je staré,ale pevné takto nám to ostalo po babke, nie je problém poslať kurierom -Mám na mysli kreslá, stoličky, stol-ostatok je veľmi veľmi ťažký.. CENA+POŠTOVNÉ.
Sedacia suprava - obyvacka (sedacka, kreslo, taburetka)
Predam kompletnu sedaciu supravu do obyvacej izby znacky Brik. Ide o Slovensku dizajnovu spolocnost z Kremnice vyrabajucu produkty najvyssej kvality. Set sa sklada z gauca pre 3-4 osoby, 2x kreslo a 2x podnozka) cele je to vyrabane ako set v jednotnej farbe a s rovnakym sitim. Povodna cena 4.100 EUR (mam aj doklad). kupivane v roku 2012 a stale v produktovom portfoliu spolocnosti.
Gaučová súprava
Predám nepoužívanú rozkladaciu gaučovú súpravu v tvare U, vrátane 6 vankúšov, kupovanú pred mesiacom. Málo použivaná ako nová. Na sms neodpovedám iba volať. Kupovaná na:
sedacia súprava
predám nepoužívaný kožený gauč v hodnote 2500€, predávam ho z dôvodu nevyužitia pretože obývačka sa nevyužíva na pozeranie telky a sedenie, veľmi zachovalý viď foto skoro nepoužívaný. gauč má dve časti jednu väčšiu jednu menšiu, sedenie pre 5-6 ľudí. možná doprava +50€