bazár, predaj, inzercia, predám

Ochladzovač vzduchu Klarstein

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Predam Ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice čierny kupovany 21.7.2021 stale v zaruke 6x pouzity original krabica dovod nevyužitý keďže v novom dome mame klimatizaciu. Odkaz na podrobnejsi popis
Ochladzovač vzduchu Klarstein
Podobné inzeráty
Klarstein IceWind Plus Luftkühler schwar
Predám Ochladzovač vzduchu Klarstein IceWind Plus Smart 4 v 1 (ochladzovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač a čistič vzduchu) kupovaný dňa 1.7.2022 (záruka platná ešte necelých 12 mesiacov. Dôvodom predaja je sťahovanie a kúpa iného zariadenia. Ochladzovač je v 100% stave bez žiadneho poškodenia, bol málo využívaný. Obsahom je tiež ovládanie diaľkovým ovládačom a 2 kapsule pre chladenie tekutiny. Pre viac info o proddukte:
Ochladzovač vzduchu - Sencor SFN 9021WH
Predám málo používaný ochladzovač vzduchu SENCOR, už máme doma klímu. Popis produktu Sencor SFN 9021WH Ochladzovač vzduchu *4 funkcie v jednom: letný ventilátor, zvlhčovač vzduchu, ochladzovač vzduchu, funkcia ionizácie (efekt sviežeho vzduchu po daždi) *Možnosť vypnutia funkcie zvlhčovania vzduchu *Zvlhčovací/chladiaci okruh s vodným čerpadlom *3 rýchlosti (nízka, stredná a vysoká) *3 prevádzkové režimy: - Režim Normal chladí konštantne na nastavenú intenzitu - Režim Natural imituje prírodný vánok - Režim Sleeping na udržiavanie príjemnej klímy počas spánku *Diaľkové ovládanie *Časovač na automatické vypnutie s ukazovateľom zvyškového času (1 h, 2 h, 4 h, 8 h) *LED displej s podsvietením *Nastaviteľná čelná mriežka s funkciou SWING na rovnomernú distribúciu vzduchu *Vyberateľný prachový filter *Vyberateľná nádržka na vodu s objemom 6 litrov *Ukazovateľ vodnej hladiny *Možnosť použitia chladiacej náplne (súčasť dodávky) *Automatické vypnutie zvlhčovania/ochladzovania v prípade prázdnej nádržky *Integrované držadlo a 4 pohybové kolieska na ľahkú manipuláciu *Priestor na uloženie diaľkového ovládania v zadnej časti prístroja
ROHNSON R-870 Breezer Ochladzovač,zvlhčovač vzduch
ROHNSON R-870 Breezer Ochladzovač,zvlhčovač vzduch Ponúkam na predaj Ochladzovač vzduchu ROHNSON R-870 Breezer - Ochladzovač vzduchu +11 ďalších Ochladzovač vzduchu , zvlhčovač, čistička vzduchu, ventilátor, 4 rýchlosti, diaľkové ovládanie, časovač na automatické vypnutie, odnímateľný zásobník na vodu-6 l, automatické vypnutie pri nedostatku vody, ochladí o 3-4°C, príkon 65W, hlučnosť < alebo=""> CENA+POŠTOVNÉ.
Ochladzovač vzduchu
Predám ochladzovač vzduchu KLARSTEIN oneConcept CTR1 je efektívny mobilný ochladzovač vzduchu, ktorý zlepšuje klímu miestnosti lacno a elegantne. Jeho základnou funkciou je inteligentná kombinácia ventilátora a klimatizačného zariadenia, ktorá prináša do miestnosti prúd studeného vzduchu. Chladenie fúkaného vzduchu sa dosahuje odparovaním vody/ľadu z 8-litrového zásobníka vody. Okrem chladenia vzduchu sa zariadenie oneConcept CTR1 odlišuje od tradičných ventilátorov tým, že vzduch zvlhčuje, čistí a ionizuje pre zlepšenie klímy v miestnosti. Rozmery :38,8 x 81,5 x 29,5 cm (ŠxVxH), 3stupne výkonu. Používal sa 3mesiace .Pôvodná cena 190€. Len osobný odber. Prosím písať na e-mail, číslo je vymyslené.
Sencor SFN 9011SL

3v1
Výrobca SENCOR Hlučnosť 66 dB Spotreba 0.19 kW Kúrenie nie Automatické vypnutie áno Počet rýchlostí 3 Displej áno Objem nádrže na vodu 5.5 l Zvhlčovanie áno Nočný režim áno Čistenie vzduchu nie Rozmery 40.8 x 28.2 x 88.9 cm Pojazdové kolieska áno Diaľkové ovládanie áno Popis produktu Praktický a moderný ochladzovač vzduchu sa stane vašou najväčšou oporou predovšetkým v horúcich dňoch. Vďaka niekoľkým funkciám ho môžete využiť nielen ako ochladzovač, ale aj zvlhčovač vzduchu alebo letný ventilátor. Prístroj je vybavený tromi rýchlosťami, tromi prevádzkovými módmi a časovačom s automatickým vypnutím. Jedinečný dizajn je nielen príjemný na pohľad, ale vďaka kolieskam a postranným držadlám aj veľmi praktický. Zariadenie je doplnené o diaľkové ovládanie a LED displej s modrým podsvietením. Viacfunkčný pomocník (nielen) v horúcich dňoch Vysoko kvalitný prístroj značky Sencor v sebe kombinuje hneď niekoľko funkcií – slúži ako letný ventilátor, zvlhčovač či ochladzovač vzduchu. Vďaka časovaču si môžete na zariadení nastaviť automatické vypnutie. Rýchlosť a režim podľa vašich potrieb Ochladzovač vzduchu je vybavený tromi rýchlosťami ventilátora, z ktorých si vždy vyberiete tú najvhodnejšiu. Nastaviť si môžete jeden z troch prevádzkových módov. Inteligentný režim Sleep sa vám bude hodiť predovšetkým v noci, pretože sa dokáže sám automaticky prepnúť z vyššej rýchlosti na nižšiu, aby ste mali zaistenú optimálnu teplotu v priebehu spánku. Prispôsobený pre vašu radosť Čelnú mriežku prístroja je možné nastaviť tak, aby sa automaticky otáčala až o 360 stupňov. Vyberateľná nádržka na vodu disponuje objemom 5,5 litrov a vodnú hladinu môžete jednoducho sledovať na ukazovateli. V prípade, že bude nádržka prázdna, prístroj zvlhčovanie automaticky vypne. Súčasťou je aj prachový filter, ktorý je jednoducho umývateľný.
Ochladzovač vzduchu 4v1
Predám tento kvalittný ochladzovač vzduchu značky Rohnson. Je čisto nový zabalený v krabici. Ochladzovač vzduchu, 4 v 1: letný ventilátor, ochladzovač, čistenie vzduchu, ionizácia - 3 rýchlosti ventilátora - 3 prevádzkové režimy - automatická oscilácia SWING - časovač - indikácia izbovej teploty Cena: dohodou Kontakt: