bazár, predaj, inzercia, predám

Ochladzovač,zvlhčovač,čistič vzduchu Rovus Personal Cooler,

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Nový ochladzovač vzduchu Rovus Personal Cooler, cena 16€
Ochladzuje vzduch, Zvlhčuje vzduch, Čistí vzduch, Prenosný, Ekologický, S LED osvetlením
Ochlaďte sa v lete bez toho, aby ste rušili ostatných. Užite si svoju vlastnú osviežujúcu mikroklímu s novým osobným ochladzovačom Rovus, kompaktnou jednotkou, ktorá vzduch okolo vás nielen ochladí, ale aj prečistí a zvlhčí. Ochladzovač vzduchu funguje aj ako LED nočné osvetlenie, preto je ako stvorený na horúce letné noci. Nevysušuje pokožku a oči.
Ďalšie informácie
USB port
Príkon: 9 W
Nádoba na vodu s objemom 500 ml
Súprava obsahuje
1x hlavná jednotka
1x nabíjačka
1x návod na použitie
Ochladzovač,zvlhčovač,čistič vzduchu Rovus Personal Cooler,
Podobné inzeráty
predam zvlchcovac a cistic vzduchu vjednom ROVUS LOREVA-L1
ROVUS NANO HUMIDIFIER je zvlchcovac z trojitim filtorm a UV dezinfikaciou vody, filtruje vodu, vzduch vstupni a vystupny. je pouzivani jedno leto treba dokupit vnutorny filter, stoji 15eur inac plne funkcny. ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 3v1 ROVUS NANO HUMIDIFIER. Filtrácia: filter nano silver + UV-C svetlo Senzor a regulácia vlhkosti, Objem 3,5l Hmotnosť 2,7kg Rozmery: 37x22x23(V x Š x H), Najefektívnejšie pracuje v miestnosti do 70m2 Účinnosť ničenia baktérií 99,9% PC 180eur cena k jednaniu 40eur. poslem len po pladbe vopred. nahradny filter: viac info:
ROHNSON R-870 Breezer Ochladzovač,zvlhčovač vzduch
ROHNSON R-870 Breezer Ochladzovač,zvlhčovač vzduch Ponúkam na predaj Ochladzovač vzduchu ROHNSON R-870 Breezer - Ochladzovač vzduchu +11 ďalších Ochladzovač vzduchu , zvlhčovač, čistička vzduchu, ventilátor, 4 rýchlosti, diaľkové ovládanie, časovač na automatické vypnutie, odnímateľný zásobník na vodu-6 l, automatické vypnutie pri nedostatku vody, ochladí o 3-4°C, príkon 65W, hlučnosť < alebo=""> CENA+POŠTOVNÉ.
Klarstein IceWind Plus Luftkühler schwar
Predám Ochladzovač vzduchu Klarstein IceWind Plus Smart 4 v 1 (ochladzovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač a čistič vzduchu) kupovaný dňa 1.7.2022 (záruka platná ešte necelých 12 mesiacov. Dôvodom predaja je sťahovanie a kúpa iného zariadenia. Ochladzovač je v 100% stave bez žiadneho poškodenia, bol málo využívaný. Obsahom je tiež ovládanie diaľkovým ovládačom a 2 kapsule pre chladenie tekutiny. Pre viac info o proddukte:
Ochladzovač vzduchu - Sencor SFN 9021WH
Predám málo používaný ochladzovač vzduchu SENCOR, už máme doma klímu. Popis produktu Sencor SFN 9021WH Ochladzovač vzduchu *4 funkcie v jednom: letný ventilátor, zvlhčovač vzduchu, ochladzovač vzduchu, funkcia ionizácie (efekt sviežeho vzduchu po daždi) *Možnosť vypnutia funkcie zvlhčovania vzduchu *Zvlhčovací/chladiaci okruh s vodným čerpadlom *3 rýchlosti (nízka, stredná a vysoká) *3 prevádzkové režimy: - Režim Normal chladí konštantne na nastavenú intenzitu - Režim Natural imituje prírodný vánok - Režim Sleeping na udržiavanie príjemnej klímy počas spánku *Diaľkové ovládanie *Časovač na automatické vypnutie s ukazovateľom zvyškového času (1 h, 2 h, 4 h, 8 h) *LED displej s podsvietením *Nastaviteľná čelná mriežka s funkciou SWING na rovnomernú distribúciu vzduchu *Vyberateľný prachový filter *Vyberateľná nádržka na vodu s objemom 6 litrov *Ukazovateľ vodnej hladiny *Možnosť použitia chladiacej náplne (súčasť dodávky) *Automatické vypnutie zvlhčovania/ochladzovania v prípade prázdnej nádržky *Integrované držadlo a 4 pohybové kolieska na ľahkú manipuláciu *Priestor na uloženie diaľkového ovládania v zadnej časti prístroja
Zvlhčovač a čistička vzduchu BEURER MAREMED MK500
Ponúkam na predaj: Zvlhčovač a čistička vzduchu BEURER MAREMED MK500 Zvlhčovač, Príkon: 24 W, Pre veľkosť miestnosti: 50 m2, Maximálna hlučnosť: 37 dB, Filter: Vodný, Funkcia zvlhčovania, UV svetlo, Ionizátor, Nočný režim, Regulácia výkonu, Display: LCD, Časovač. So simulátorom morského vzduchu Beurer maremed® MK500 sa môžete cítiť ako pri mori aj v pohodlí domova. Zariadenie čistí, mineralizuje, dezinfikuje, ionizuje a zvlhčuje vzduch, a zároveň vytvára podnebie morského vzduchu. Slaný vzduch pozitívne vplýva na zdravie dýchacích ciest. Navyše je zo vzduchu odfiltrovaných až 70% častíc nečistôt, peľu, jemného domáceho prachu a chlpov zvierat a UVC lampa z vody odstráni až 99% choroboplodných zárodkov a vírusov. Nadčasový dizajn simulátora dopĺňa LED displej s dotykovým ovládaním. Simulátor je vhodný pre miestnosti s rozlohou do 50 m2. Simulátor morského vzduchu Beurer maremed® MK500 Mimoriadne jemné odparovanie častíc morskej soli do okolitého vzduchu Zníženie znečistenia vzduchu a jeho zaťaženia choroboplodnými zárodkami Čistenie, mineralizácia, sterilizácia, ionizácia a zvlhčovanie vzduchu Zvlhčovanie vzduchu bez usadenín solí LED displej s inteligentným ovládaním Moderné ovládanie dotykovým tlačidlom 3 úrovne Vhodný pre miestnosti do: 50 m2 Nočný režim s redukciou šumu a vypnutím displeja Veľkosť vodnej nádrže: 6 l Ľahko čistiteľný dizajn Ľahko demontovateľné komponenty Ukazovateľ hladiny vody UVC svetlo a indikátor výmeny filtra Automatické vypnutie Výstup zvlhčovania: 33 ml/hod. Výkon: 24 W Oddýchnite si pri mori v pohodlí domova Maremed® MK500 by Beurer je inovatívna, globálne patentovaná metóda na vytváranie podnebia morského vzduchu nerozoznateľného od prírody. V spojení so špeciálnou morskou soľou vyrobenou výhradne pre spoločnosť Beurer vytvára prírodne identické morské podnebie pre prirodzené zvlhčenie dýchacích ciest. Čistička vzduchu s generátorom morského vzduchu Beurer maremed® MK500 – 5 stupňový systém vzduch v miestnosti: čistí mineralizuje dezinfikuje ionizuje zvlhčuje Je to tento model: Málo využívaný. Je potrebné k nemu dokúpiť vodný filter: a aj soľ (tiež sa dá kúpiť v elektro)
Sencor SFN 9011SL

3v1
Výrobca SENCOR Hlučnosť 66 dB Spotreba 0.19 kW Kúrenie nie Automatické vypnutie áno Počet rýchlostí 3 Displej áno Objem nádrže na vodu 5.5 l Zvhlčovanie áno Nočný režim áno Čistenie vzduchu nie Rozmery 40.8 x 28.2 x 88.9 cm Pojazdové kolieska áno Diaľkové ovládanie áno Popis produktu Praktický a moderný ochladzovač vzduchu sa stane vašou najväčšou oporou predovšetkým v horúcich dňoch. Vďaka niekoľkým funkciám ho môžete využiť nielen ako ochladzovač, ale aj zvlhčovač vzduchu alebo letný ventilátor. Prístroj je vybavený tromi rýchlosťami, tromi prevádzkovými módmi a časovačom s automatickým vypnutím. Jedinečný dizajn je nielen príjemný na pohľad, ale vďaka kolieskam a postranným držadlám aj veľmi praktický. Zariadenie je doplnené o diaľkové ovládanie a LED displej s modrým podsvietením. Viacfunkčný pomocník (nielen) v horúcich dňoch Vysoko kvalitný prístroj značky Sencor v sebe kombinuje hneď niekoľko funkcií – slúži ako letný ventilátor, zvlhčovač či ochladzovač vzduchu. Vďaka časovaču si môžete na zariadení nastaviť automatické vypnutie. Rýchlosť a režim podľa vašich potrieb Ochladzovač vzduchu je vybavený tromi rýchlosťami ventilátora, z ktorých si vždy vyberiete tú najvhodnejšiu. Nastaviť si môžete jeden z troch prevádzkových módov. Inteligentný režim Sleep sa vám bude hodiť predovšetkým v noci, pretože sa dokáže sám automaticky prepnúť z vyššej rýchlosti na nižšiu, aby ste mali zaistenú optimálnu teplotu v priebehu spánku. Prispôsobený pre vašu radosť Čelnú mriežku prístroja je možné nastaviť tak, aby sa automaticky otáčala až o 360 stupňov. Vyberateľná nádržka na vodu disponuje objemom 5,5 litrov a vodnú hladinu môžete jednoducho sledovať na ukazovateli. V prípade, že bude nádržka prázdna, prístroj zvlhčovanie automaticky vypne. Súčasťou je aj prachový filter, ktorý je jednoducho umývateľný.