bazár, predaj, inzercia, predám

Odrážadlo so zvukom a svetlom Princezné Kiddieland

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predam odrážadlo so zvukom a svetlom Princezné Kiddieland s tancujúcimi figúrkami od 12 mes. Odrazadlo je v bezchybnom stave bez akychkolvek znamok pouzivania. Povodna cena 70€, ponukam za 40€
Podrobny popis vid nizsie:
Detské odrážadlo s rozprávkovým Disney motívom Princezné je skvelé odrážadlo pre deti od 12 do 36 mesiacov v krásnych ružových odtieňoch. Autíčko svetielkuje a vydáva zvuky reálneho túrovania motora. Dieťa sa poteší aj funkčnému klaksónu, zábavným zvukom a svetlám, pričom sa na prednej strane autíčka poteší tancujúcim figúrkam Princezien. Na palubnej doske autíčka sa nachádzajú hudobné klávesy, s ktorými si dieťa môže skladať vlastné melódie. Nádherné princezné sa stanú vernými spoločníkmi dieťaťa pri jeho dobrodružstvách a pomáhajú mu s rozvojom jemnej motoriky, fantázie a predstavivosti.

Autíčko má kvalitné plastové kolieska, bezpečné a veľmi pohodlné, ergonomicky tvarované sedadlo. Keď sa dieťa učí chodiť, robí prvé krôčiky, drží sa zadnej opierky a autíčko mu je bezpečnou oporou. Neskôr sadá na auto a odráža sa nohami, ľahko sa posúva dopredu alebo cúva. Volantom sa predné kolieska odrážadla dokážu nasmerovať do strán a dieťa mení smer jazdy. Detské odrážadlo je tou správnou voľbou pre vášho malého, ktorý rád objavuje nové veci. Batérie 3 x AA sú súčasťou balenia.
Odrážadlo so zvukom a svetlom Princezné Kiddieland
Podobné inzeráty
Odrážadlo
Predám odrážadlo Smoby 3 v 1. Dá sa použiť na tlačenie dieťaťa pomocou rukoväte, odrážadlo, chodítko. Bezpečnostné pásy, odkladací priestor, klaksón vydáva zvuky, oči sa dajú pretáčať. Bežné známky používania, nič hrozné. Posielam po prevode peňazí na účet poštou, poštovné v cene ( 5 € ). Po dohode je možný osobný odber.
Odrážadlo a hopsadlo Playskool
Predám odrážadlo a hopsadlo v jednom. Dieťa sa na ňom môže povoziť alebo si zahopsať. Sedadlo je totiž na lopte. Odrážadlo má aj zvukové efekty. Vhodné od 10 mesiacov. Iba osobný odber.
Minkiss choditko
Predám málo použivané choditko, kočiarik pre malé princezné.
odrazadlo ZOPA
predam odrazadlo znacky ZOPA
Chodítko a odrážadlo 2v1
Plastové chodítko a odrážadlo 2v1, ľahučké, bez poškodení. Osobný odber Žilina a okolie, Bytča a okolie.
Odrážadlo
Predám odrážadlo v super stave.