bazár, predaj, inzercia, predám

Odstúpenie prevádzky Miles - centrum Komárno

Kategória: Obchodné priestory

Ponúkame Vám odstúpenie prevádzky Miles na frekventovanej ulici v Komárne. Prevádzka je plne vybavená a pripravená na prípravu a podávanie jedál. K dispozícii je kuchyňa so zariadením a grilom na kebab/gyros.



Celková plocha prevádzky je cca 200 m2 + terasa o veľkosti cca 40 m2.



Odstúpenie prevádzky je so všetkým zariadením ako na fotkách. Prevádzku je možné prebrať ihneď.



Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Odstúpenie prevádzky Miles - centrum Komárno
Podobné inzeráty
Odstúpenie prevádzky vo Zvolene
Zdravím, ponúkam na odstúpenie plne zariadenú prevádzku s vhodne vytvorenými podmienkami pre realizáciu pivárne alebo iného pohostinského priestoru. Prevádzka je situovaná v meste Zvolen na sídlisku Sekier pri priehrade. Plocha prevádzky je vo výmere 166,3 m2. Podnik je rozdelený na vnútornú a vonkajšiu časť tzv. záhradnú terasu. Odstúpenie prevádzky zahŕňa jej kompletné vybavenie v podobe: - vonkajšieho a vnútorného sedenia (gauče, stoly, stoličky) - predajného zariadenia (bar, chladničky, regále a pod.) - skladové priestory - rozdelené toalety pre personál i zákazníkov Dodatočné výhody prevádzky: - slnečná terasa s možnosťou rozšíriť sedenie aj do exteriéru budovy - veľké parkovisko zo zadnej strany vstupu do budovy - možnosť organizovania rodinných osláv a iných menších akcií Pre podrobnejšie informácie o odstupnej cene a prevádzkových nákladoch ma bližšie kontaktujte na tlč.
Odstúpenie prevádzky  Reštaurácie v Michalovciach.
Raymann real ponúka Exkluzívne odstúpenie prevádzky reštaurácie v Michalovciach ,ulica Jána Hollého.Odstúpenie prevádzky je z rodinných dôvodov.Vnútorná plocha prevádzky s terasou je 300m2.Prevádzka je komplet rekonštruovaná a zariadená ,ktorá bola ukončená v decembri 2022, komplet prerobená elektroinštalácia,odpad, plyn,nová klíma.Miestnosti: 1x výrobná miestnosť,1xvýroba zázemie,1x sklad,1x kancelária,1x sprchovací kút a WC, zasklená plocha na sedenie a vonkajšia terasa ,priestor na montáž výčapu na pivo a nelakoholických nápojov. Kuchyňa je komplet zariadená- mrazničky,chladničky,gril, fritéza,digestor,nerezové stoly,kávovar,chladiaci pult na zeleninu,dresing,prístroj na kebab,pracovné nerezové stoly.Na sedenie stoly a stoličky. .Odstupné je 20000€.Prevádzka je voľná hneď ,len otvoriť a môže sa začať pracovať.Je to lukratívna časť v Michalovciach ,výborná občianská vybavenosť,nie je problém s parkovaním.V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo akýchkoľvek otázok, ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle alebo emailovej adrese irena.raymann@
Odstúpenie prevádzky Solárko, OC Eurovea, Pribinova ul., Bra
Spoločnosť RE/​MAX exkluzívne ponúka odstúpenie prevádzky inovatívneho konceptu solária v najväčšom a najmodernejšom nákupnom centre na Slovensku, v obchodnom centre Eurovea v Bratislave. Prevádzkový priestor o výmere 170m2 sa nachádza na 1. nadzemnom podlaží v beauty zóne oproti kinu Cinema City. Priestory sú namieru uspôsobené a zariadené pre jedinečný koncept unikátnych solárií v tematicky ladených miestnostiach. Odstúpenie prevádzky zahŕňa kompletné vybavenie a zariadenie priestorov (ako sú soláriá, nábytky na mieru, vzduchotechnika , TV....). Súčasťou odstúpenia je samozrejme aj postúpenie práv duševného vlastníctva k brandingu, webu, dizajnu, marketingu vrátane vlastného vytvoreného TSS systému a KIOSKu pre bezkontaktný vstup do solárií pre klientov. Nový majiteľ sa stane pokračovateľom v tomto jedinečnom koncepte s obrovským potenciálom vďaka novootvorenej Eurovea II. Pre klientov je výhoda bezproblémového parkovania a komplexných služieb v rámci OC Eurovea. Pre viac informácií kontaktujte realitnú kanceláriu.
ODSTÚPENIE prevádzky a prenájmu centra estetickej kozmetiky
BRANISLAV ČURI z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka možnosť odstúpenia prevádzky s kompletným prístrojovým vybavením a prenájmu centra estetickej kozmetiky na Bardejovskej ulici v Košiciach. Nepremeškajte možnosť podnikať v oblasti estetickej kozmetiky, keďže patrí k dynamicky sa rozvíjajúcemu biznisu. Pozrite si video skopírovaním linku do Vášho prehliadača: Centrum je zamerané predovšetkým na estetickú laserovú kozmetiku. Profesionálny tím odborníkov zabezpečuje kvalitné poradenstvo, individuálny prístup a špičkové služby. Veľký dôraz kladie na prístrojové vybavenie, ktoré patrí k tým najlepším na trhu. K dispozícii sú špičkové certifikované lasery a prístroje. Pomocou efektívnych, moderných a hlavne bezpečných metód centrum dosahuje výborné výsledky. Príjemné prostredie a kvalitné služby sú v týchto priestoroch samozrejmosťou. Moderná estetická kozmetika ponúka množstvo riešení ako zredukovať chybičky krásy, či zjemniť dopad času na pokožke. Inštitút je špičkovým centrom, ktoré ponúka estetické a laserové ošetrenia a je tiež centrom neinvazívnej liposukcie. Ponúka nasledovné služby: Dermatokozmetické ošetrenia: Dermabrázia diamantová- tvárové ošetrenie Dermabrázia digitál-kryštalická-tvárové ošetrenie Laser-ultrazvuk- celulitída, formovanie tela Ultrazvukový prístroj SKIN SCRUBER- ošetrenie tváre Chemický medicinálny peeling Rádiofrekvencia Ozónová terapia HF S-LIGHT svetelná terapia Kombinované ošetrenia: Akne help- špeciálny prístroj navrhnutý pre ošetrenia všetkých druhov akne Lifting krku a dekoltu Bieliace white ošetrenia Vital injector- špičkový prístroj pre inječnú aplikáciu materiálov pre tvár aj telo Laserové ošetrenia: IPL laser- liečba akné, odstránenie ochlpenia, škvŕn, pieh Fotorejuvenizácia-omladenie Odstraňovanie cievok, jaziev, strií Liposukčné centrum: Turbokryolipolýza- odbúranie tuku, formovanie postavy Kavitácia- profesionálny ultrazvuk na ošetrenie celulitídy, formovanie tela Cena za odstúpenie prevádzky a prenájmu je 49 000 eur. Ak aj vy túžite rozbehnúť vlastné podnikanie, tak neváhajte a dohodnite si stretnutie! Ing. Branislav Čuri - - certifikovaný realitný maklér NARKS Stav: úplne prerobený
odstúpenie  obchodnej prevádzky
PONÚKAME EXKLUZÍVNY - luxusne zrekoštruovaný obchodný priestor v CENTRE MESTA HUMENNÉ na odstúpenie – z rozšíreným účelom využitia. ZÁKLADNÉ ÚDAJE:. Predmet: obchodný priestor s rozšíreným účelom využitia Lokalita: Humenné Ulica: Námestie slobody . centrum mesta, pešia zóna Počet miestostí: prízemie 1 a 2 malé, suterén 3 Úžitková plocha celkom : 155 m2 Stav: rekonštrukcia obchodného priestoru v r. 2023, v suterénnej časti v r. 2020 Status: aktívna prevádzka POPIS PRIESTOROV: Prevádzka bola luxusne zrekonštruovaná v roku 2023 s vybavením predajného pultu, výkladného miesta a skúšobných kabiniek na mieru . V priestore sa ešte nachádza menší odkladací priestor a sociálne zariadenie s umývadlom. Z priestoru je vstup po schodoch do suterénu, kde pôvodne pôsobila firma IT s kancelárskym využitím a 3 oddelenými miestnosťami – možnosť využita rôznych služieb. CENA A PLATBA: - cena obchodného priestoru za nájom 1.250,-eur bez DPH - cena za odstúpenie prevádzky DOHODOU.
Odstúpenie baru/kaviarni
Zabehnutá kaviareň s podzemným priestorom na odstúpenie, Petržalka Ponúkame vám na odstúpenie kaviareň Maro caffe, v Petržalke na Mlynarovičovej ulici. V rámci odstúpenia ponecháva majiteľ všetko zariadenie a technológie v prevádzke. Prevádzka sa nachádza na terase bytového domu. Súčasťou využívaných priestorov je ďalší priestor v podzemí, ktorý je vhodný na prenájom malého podnikateľa. Prevádzka prebehla rekonštrukciou: umývateľné tapety, benátsky štúk, bar robený na mieru, barová stena z dreva (display), položene parkety VÝMERA: - kaviareň + sklad (2x2m²) - toalety 2x samostatne + 2x umývadlo a 1x pisoár Celá výmera vrchného priestoru je 114 m² Kaviareň/zoznam zariadení: -3x chladnička, - drevo-kov stôl 10 ks, - stoličky 25 ks, - 2x klimatizácia, - 2x televízor, - sedačka na mieru 9x2m, -kávovar s mlynčekom Spodne priestory: 4x miestnosť (1x miestnosť s oknom), 2x toaleta, 2x sprchovací kút, Kuchynka - kamerový systém+audio systém Cena na odstúpenie: 20.000€ dohoda možná Kontakt: Meno: p.Róbert Mail: gabikavikova@