bazár, predaj, inzercia, predám

Odstúpim kaviareň

Kategória: Hotely, reštaurácie

Odstúpim zabehnutú kaviareň v centre Trenčína situovanú oproti gymnáziu Ľudovíta Štúra, na platenom parkovisku. Kaviareň pozostáva z dvoch miestností.
Kaviareň s kapacitou 25-30 miest na sedenie + barové sedenie.
Druhá miestnosť s kapacitou 25 miest na sedenie, ktorá bola využívaná hlavne ako školiaca miestnosť.

Kaviareň je zariadená bez ďalších potrebných investícií.
V cene odstupného je zahrnuté kompletné zariadenie, stačí prebrať a pokračovať.

Viac info na telefónnom čísle:
Odstúpim kaviareň
Podobné inzeráty
PRENÁJOM | Kaviareň v centre | Prievidza
JKV REAL Vám ponúka na prenájom úspešnú a dobre etablovanú kaviareň v srdci mesta Prievidza, v budove NEW BLOCK. Kaviareň má rozlohu 136m2 a ideálnu polohu priamo na pešej zóne pri Farskom kostole. S úplným presklenením ponúka jedinečný výhľad na historickú časť námestia. Kaviareň je plne vybavená moderným zariadením, vrátane klimatizácie, vzduchotechniky, zabezpečovacieho a kamerového systému a toaliet. Výhodou tejto nehnuteľnosti je jej flexibilita, s možnosťou prenájmu rôznymi spôsobmi a podmienkami. Prečo si prenajať túto nehnuteľnosť? Táto nehnuteľnosť ponúka skvelú príležitosť pre tých, ktorí chcú prevádzkovať úspešnú kaviareň v centre mesta s veľkým potenciálom zákazníkov. S kompletným a moderným vybavením, ako aj výhodnou polohou priamo na pešej zóne, táto kaviareň je pripravená na okamžité prevádzkovanie. Okrem toho, flexibilita v podmienkach prenájmu umožňuje nájomníkom prispôsobiť sa svojim potrebám a cieľom. Ak hľadáte vhodné miesto na prevádzkovanie kaviarne v centre mesta, táto nehnuteľnosť by mohla byť pre vás tou správnou voľbou. V prípade záujmu o bližšie informácie nás kontaktujte: Miroslav Polerecký Mobil: E-mail: polerecky@
Odstúpim kaviareň Bonjour Levice
Odstúpim pekne zariadenú kaviareň v širšom centre mesta. Kaviareň je momentálne v prevádzke, disponuje terasou a vlastným parkoviskom. Nízka cena odstupného,mesacne nájomné 700€ info cez mobil alebo osobné stretnutie. Nízke náklady na prevádzku.
Kaviareń
Odstúpim plne zariadenú a zabehnutú kaviareň v centre Bratislavy Nie pešia zóna, dobrá dostupnosť autom,neďaleko zastávka MHD Univerzita, kancelárie, úrady, Stála klientela, turisti Kapacita 42 miest (240m kaviarenská časť,toalety pánske,dámske,zamestnanecké, skladové priestory,kancelária....) Kapacita sa dá navýšiť , možnosť realizácie sa . Veľké výklady priamo na ulicu Studená kuchyňa Plná zariadená Veľmi výhodný nájom 2200€ mesiac (vrátane DPH,vody a tepla) Elektrina podľa reálnej spotreby V cene odstupného : plne zariadená kaviareň,tovar, inventár, doplnky, dohodnuté akcie.... Odstupné dohodou Platné do zmazania Kaviareň funguje 7 rokov Pre viac info prosím písať alebo volať
Odstúpim kaviareň/zmrzlináreň
Odstúpim zabehnutú kaviareň v Galérii troch vôd v Malinove. Pre viac info volajte alebo píšte na uvedené číslo
Odstúpim kaviareň s detským ihriskom
Odstúpim zabehnutú kaviareň s detským ihriskom v Handlovej. Cena dohodou
Odstúpim zabehnutú kaviareň v OBCHODNOM CENTRE
Dobrý deň, Odstúpim zabehnutú kaviareň v OC v Žiline na komplet - netreba nič robiť a na daľší deň fungujete bez akýchkoľvek problémov. dlhoročná vybudovaná klientéla, výborna investícia. Ročný obrat cca 200tis. Dôvod odstúpenia - znižujem aktivity. Viac info na osobnom stretnutí.