bazár, predaj, inzercia, predám

Odvysielanie reklamy v rádiu WOW v hodnote 300€

Kategória: Darčekové poukážky

Predám poukaz na odvysielanie reklamnej kampane v rádiu WOW.

Regionálne rádio WOW oslovuje poslucháčov vo veku od 25 do 54 rokov. Rádio vysiela v Trenčianskom a Nitrianskom kraji, v najväčších mestách, ktorými sú: Trenčín, Považská Bystrica, Púchov, Žilina, Nitra, Bánovce nad Bebravou, Partizánske a Prievidza. Rádio ponúka formáty reklamy ako: klasická reklama, sponzoring, mediálne partnerstvo, propagácia, rozhovor alebo súťaž. Reklamná kampaň môže byť vhodná najmä pre menších podnikateľov na lepšie zviditeľnenie sa v regióne, prípadne zvýšenie tržieb.
Odvysielanie reklamy v rádiu WOW v hodnote 300€
Podobné inzeráty
Nákupné poukážky v hodnote 150,-€  -  KIM Gold, Piešťany
Predám nákupné poukážky v celkovej hodnote 150,-€ na nákup v zlatníctve/klenotníctve KIM Gold s.r.o., Kukučínova 17, 921 01 Piešťany Platné do 30.12.2023 Dôvod predaja: bola to kompenzácia predajne za mnou vrátený produkt, momentálne nevyužité. Obe nákupné poukážky v hodnote 150€ ponúkam za cenu 100,-€ Pošlem poštou na dobierku, alebo osobný odber, nemám problém.
Voucher na Netflix s predplatným v hodnote 50€
Ponúkam na predaj Voucher na Netflix s predplatným v hodnote 50€ (ide o digitálny kód) je to výhra v súťaži, osobne alebo pošta, CENA: 30€ (+ pošta) Kliknutím na meno v inzeráte sa vám zobrazia ďalšie moje inzeráty
predam darcekovu poukazku na vino
Predam darcekovu poukazku v hodnote 40€ na nakup vin v hodnote nad 80 eur na eshope za sumu 15€
Kupón na víno v hodnote 30 eur
Poukážka (voucher) v hodnote 30 eur na nákup vína na na zadnej strane je unikátny kód, ktorý je potrebné zadať pri objednávke, podmienkou je nákup nad 60 eur. Platí aj na zľavnené ponuky a testovacie balíčky, zľava teda môže byť až 70%. Podmienky uplatnenia, viď zadná strana voucheru, platí pre všetkých nových zákazníkov. Vhodné aj ako darček pre milovníka dobrého kvalitného vína. V ponuke sú suché, polosuché, červené aj biele vína.
Poukaz na výrobu stola z masívu v hodnote 600€
Ak chcete zažiť radosť z navrhovania vlastného výtvoru z masívneho dreva alebo si dopriať úžasný výber ručne vyrábaného stola, dekorácií alebo nábytku z masívu, tento poukaz je presne pre Vás. Ponúkam poukážku v hodnote 600€ v predajni st.vol, pre viac informácií ma kontaktuje mailom alebo telefonicky.
Predam BUBO poukaz v hodnote 2500€
Dobrý deň, predám poukaz na dovolenku cez známu cestovnú kanceláriu BUBO v hodnote 2500€. Poukaz je nutné použiť do 14.10.2023, dátum dovolenky/zájazdu môže byt kľudne aj neskôr. Kontakt mailom. Cena 2050 plus menšia dohoda.