bazár, predaj, inzercia, predám

Ohýbač stavebnej ocele

Kategória: Stavebníctvo

Hladáme luďí na obsluhu strojov,ktoré ohýbajú stavebnú oceĺ,jedná sa o prácu v Nemecku, ubytovanie a dopravu zabezpečuje a platí firma,turnusy sú 11/3, to znamená každý druhý predĺžený víkend ste doma(piatok,sobota,nedela),mzda sa pohybuje v rozmedzí od 2000 do 2500eur.
Ohýbač stavebnej ocele
Podobné inzeráty
RAKÚSKO betonár-šalovač-ohýbač železa = 3050,- EUR neto
Ponúkame prácu v Rakúsku pre 2-4 betonár-šalovač-ohýbač železa. *) Skúsenosti so šalovaním, armovaním, ohýbaním ocele a betónovaním *) Prax nutná *) Nemecký jazyk výhodou /aspoň jeden v partii musí vedieť po nemecky *) a partia musí mať vlastné auto a vodičský preukaz. *) UBYTOVANIE + PRÍSPEVOK NA BENZÍN: hradené *) Miesto práce: Graz, Rakúsko *) Mesačná mzda 3050,- EURO čistá mzda (168 hodín). (Nadčasy sa priplácajú) *) Požadujeme prax, spoľahlivosť. *) Výhodou znalosť NJ. *) Ponúkame celoročné DPP uplatnenie. Česká PRACOVNÁ ZMLUVA (nie SZČO) Sme stavebná firma z ČR a realizujeme zákazky v Rakúsku, Graz NA EMAIL: @ ZAŠLITE: - FOTO - ŽIVOTOPIS - VÝUČNÝ LIST (ak máte) - CERTIFIKÁTY, REFERENCIE (ak máte)
Hľadáme majstrov, alebo murárske partie do stavebnej firmy
Pekný deň! Poprosím čítať inzerát pozorne! Hľadáme spoľahlivých, zodpovedných majstrov, alebo murárske partie z Trnavy a okolia do našej stavebnej firmy ideálne ovládajúcich viacero zručností - maľovanie, stierkovanie, betonárske práce, zatepľovanie, fasádne omietky, pokládka zámkovej dlažby atď..., s vlastným vozidlom a náradím. Vykonávame prevažne kompletné rekonštrukcie rodinných domov, bytov, penziónov a iných vnútorných a vonkajších priestorov. Pôsobíme v Trnave a okolí. Hľadáme majstrov a murárske partie z Trnavy a okolia s bydliskom do vzdialenosti 50 km od Trnavy!!! Nástup možný ihneď! Platové podmienky vzájomnou dohodou. Tešíme sa na spoluprácu!
MURÁR RAKÚSKO
PONUKA PRÁCE pre murárov do RAKÚSKA na dlhodobé zákazky so stabilnými partnermi. Náplň práce - murovanie, stropné dosky, vylievanie, murovanie prízemia, murovanie horného poschodia, čítanie plánov - samostatná práca. Aktuálne zákazky: Linz (Rakúsko)- pracuje sa v stavebnej firme, murujú sa predovšetkým rodinné domy, garáže prípadne menšie apartmánové domy. Alpy (Rakúsko)- pracuje sa v stavebnej firme, aktuálne sa murujú trojpodlažné chaty pri lyžiarskych strediskách s jedným podzemným podlažím (garážou) ✔️ Prijmeme jednotlivcov aj ucelené partie ✔️ Mzda od 16-21€/hod + hradené ubytovanie ✔️ Nemecký alebo anglický jazyk výhodou nie podmienkou ✔️ Možnosť pracovať v sobotu ✔️ Nástup ihneď alebo po vzájomnej dohode ✔️ Miesto práce je celé územie Nemecka (záleží od konkrétnej zákazky) ✅ Podmienky: Práca na živnosť A1 (pomôžeme vybaviť) Vlastné základné náradie Vlastné auto (prípadne možnosť prenájmu priamo v našej firme) Seriózny prístup V prípade ucelenej partie je nutnosťou pracovná nemčina ✅ Výhody: Fakturácia a splatnosť 7/14 Pomoc s vybavením všetkých potrebných dokumentov Naša komplexná podpora 24/7 Dlhodobá spolupráca Týždenne 45-60 hodín Práca v stabilnej spoločnosti Dĺžka turnusu po vzájomnej dohode Vystavenie faktúr za Vás Ľudský prístup ➡️ Naša firma pôsobí v odvetví stavebníctva už od roku 2009. Za celú dobu existencie máme za sebou desiatky úspešných projektov a spokojných zákazníkov. Ak sa chcete stať súčasťou kvalitnej firmy s možnosťou kariérneho rastu, ste na správnom mieste. ➡️ V prípade záujmu alebo ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnych číslach ☎️ a ☎️ prípadne emailom na job@ Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu Vyhľadávanie: murar, rakúsko, murovanie, nemecko, práca v zahraničí, brigada, stavebníctvo, murári nemecko , betonári, nemecku nemecko rakusku
Prijmeme majstra stavebnej vyroby
Prijmeme majstra stavebnej vyroby
Hľadám do stavebnej firmy murárov
Hľadám murárov do stavebnej na TPP.Plat dohodou
Príjmeme ľudí do stavebnej firmy.NASTUP IHNEĎ
Príjmeme šikovných ľudí do stabilnej stavebnej firmy z Rajca.Nutnosť vodičský preukaz skupiny B.Rajec,Žilina okolie.NÁSTUP IHNEĎ