bazár, predaj, inzercia, predám

Opasok na záťaž , záťažový opasok

Kategória: Fitness, jogging

Predam Opasok na záťaž na bradlá a hrazdu.
Kontakt sms alebo emailom
Opasok na záťaž , záťažový opasok
Podobné inzeráty
Predám opasok na závažia (záťažový opasok)
Predám opasok na závažia (záťažový opasok), vo veľmi dobrom stave, používaný. Viem ho poslať aj poštou na dobierku. Materiál: neoprén, oceľ Dĺžka: 72 cm Šírka: 18 cm Hrúbka: 7 mm Dĺžka reťaze: 80 cm Maximálne zaťaženie: 150 kg
Zatazovy opasok
Predám par krát použitý zatazovy opasok z decathlonu. Značka domyos. Vhodný na zhyby na hrazde alebo bradlach. Pôvodná cena 20e.
Posilňovací stojan inSPORTline Power Rack PW70
Na predaj Posilňovací stojan inSPORTline Power Rack PW70aj s olympijskou tycou a veľa kotúčmi v cene. POPIS: Posilňovací stojan inSPORTline Power Rack PW70 vám sprostredkuje bezpečný a všestranný tréning s činkami priamo u vás doma! Celá konštrukcia je vyrobená z vysoko kvalitnej ocele s práškovou úpravou - na dlhodobú intenzívnu záťaž je tak stojan skvele pripravený. "Vnútri" klietky je veľa priestoru, takže budete mať počas tréningu maximálny rozsah pohybu. Po stranách navyše nájdete tŕne a priehradky na kotúče i odkladacie priestory na činky. Budete tak vždy pripravení na zmenu záťaže či rýchle vystriedanie závažia. Vďaka klietke si doma môžete trúfnuť aj na bench press alebo drepy bez cudzej pomoci a pritom bude všetko prebiehať v úplnom bezpečí. Bezpečnostné zarážky možno nastaviť do 11 rôznych polôh, takže si každý môže upraviť klietku tak, aby vyhovovala jeho postave. Systém kladiek, na ktorom nastavujete záťaž pomocou kotúčov (s priemerom otvoru 50 alebo 25 mm) zase skvele poslúži pri posilňovaní chrbta, ramien i paží. Ani to ale nie je všetko. Vďaka pevnej hrazde a polohovateľným multifunkčným úchopom si totiž skvele zacvičíte aj pomocou svojej vlastnej hmotnosti! Úchopy skvele poslúžia ako bradlá, a to presne v tej výške, ktorá vám najlepšie vyhovuje. O zábavu tak budete mať vždy postarané! Technický popis: umožňuje striedať desiatky pozícií a cvikov možno pridať lavicu na bench press (nie je súčasťou balenia) robustná oceľová konštrukcia s odolnou povrchovou úpravou stabilná základňa 16 polôh pre umiestnenie tŕňov a zarážok na činku 11 polôh bezpečnostných tyčí nastaviteľné úchopy na príťahy a dipy na bradlách multifunkčná hrazda 50 mm (25 mm bez adaptéra) tŕne pre záťaž pomocou kotúčov na kladke (kotúče nie sú súčasťou balenia) odkladací priestor pre činky typu ketlebel odkladacie priehradky na kotúče odkladacie tŕne na kotúče s 50 mm otvorom určená pre posilňovanie celého tela vhodná pre všetky typy lavíc rozmery: šírka 155 cm x dĺžka 142 cm x výška 215 cm rozteč predných tyčí (pre manipuláciu a odkladanie činkovej tyče): vonkajší 120,6 cm / vnútorný 110,6 cm dĺžka tŕňov na kotúče: 2x21 cm nosnosť hrazdy: 136 kg (300 lb) nosnosť bezpečnostných tyčí: 136 kg (300 lb) maximálna záťaž na kladke: 100 kg (220 lb) nosnosť tŕňov na kotúče: 186 kg (410 lb) nosnosť stojanu na činky typu ketlebel: 120 kg (265 lb) hmotnosť: 63 kg kategória: H (EN 957) pre domáce používanie kotúče a vzpieračské tyče nie sú súčasťou balenia Tréningové stanoviská: drepy so záťažou výpady so záťažou mŕtvy ťah zhyby sťahovanie hornej kladky priťahovanie spodnej kladky príťahy dipy (kľuky na bradlách) bench press (pri použití lavice)
Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz
Predám veľmi málo používaný Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz. Je to moderný eliptický trenažér s radou užitočných funkcií a rozšírenou funkčnou výbavou. Perfektne prepracovaný computer s LCD displejom je jednoducho ovladateľný, prehľadný a zrozumiteľný čo zaručuje jednoduché nastavovanie programov a údajov. Display zobrazuje radu užitočných informácií, medzi ktoré patrí zobrazovanie času, rýchlosti, vzdialenosti, pulzu a veľa ďalších. Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz ponúka 12 prednastavených programov, HRC režim, ktorý plynule prispôsobuje tréningovú záťaž aktuálnemu srdcovému tepu a tým udržuje tréning v optimálnej zóne tepovej frekvencie a vlastné užívateľské nastavenie programov. Vďaka stabilnej konštrukcii s nosnosťou 120 kg, bohatej funkčnej výbave, vysokej strojové presnosti aj modernému dizajnu je eliptický trenažér inSPORTline Cruzz vhodný pre pravidelné domáce využitie.  Kľúčové vlastnosti: stabilná konštrukcia systém BeltDrive pre tichý a plynulý chod nastaviteľné pedále v rozmedzí 7,5 cm pogumované pevné a pohyblivé rukoväte farebný LCD displej HRC program: stroj zvyšuje alebo znižuje záťaž tak, aby bol používateľ neustále v optimálnej zóne tepovej frekvencie WATT program: stroj zvyšuje alebo znižuje záťaž tak, aby používateľ vykonával nastavený výkon (napríklad zvýši záťaž pri znížení kadencie šliapania) computer zobrazuje: čas, rýchlosť, počet otáčok, vzdialenosť, kalórie, pulz, výkon (Watt) Technický popis: hmotnosť záťažového kolesa 7 kg ovládanie záťaže elektronické počet stupňov záťaže 16 rozteč nášlapov 20 cm dĺžka kroku 42 cm celkový počet programov 24 prednastavené programy 12 užívateľské programy 4 HRC program áno WATT program áno orientačný test telesnej kondície (Recovery) áno zmeranie množstva telesného tuku (Body Fat) áno manuálny program áno snímače tepovej frekvencie áno transportné kolieska áno systém vyrovnania nerovností áno rozmery vo funkčnom stave d145 x š58 x v172 cm maximálna výška používateľa 200 cm maximálna nosnosť 120 kg hmotnosť 46 kg brzdný systém magnetický príkon 4,5 W zdroj napájania sieťový adaptér 9V, 0,5A kategória HC (podľa EN957) použitie domáce Osobný odber v MT - Košúty. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
opasok na cvičenie kožený vl.xl
Predám nový opasok kožený MFB-301 Kožený opasok s karabínou vzpieračský opasok QUICK z dielne madmax opasok je určený do vysokej záťaže, vnútorná farba je zelená a vonkajšia čierna. Zdobí ho svietivo zelený nápis madmax. volat . Opasok je nový nepoužívaný stál 46 eur ale je mi veľký.
rotoped insportline incondi Ub600i
Predám málo použivany rotoped incondi Ub600i v dobrom stave (3ročný) nosnosť do 200kg cena teraz v obchode nad 800Eur. Predám za 320Eur iba osobny odber Kľúčové vlastnosti: stabilná, priestranná konštrukcia systém BeltDrive pre tichý a plynulý chod 3-dielne kľuky so strojovými ložiskami nastaviteľné ergonomické sedadlo možnosť prepojenia s aplikáciou iC+ Training (Android 5.0+ / iOS 10.0+) prostredníctvom rozhrania Bluetooth Quick start (rýchly štart) manuálne nastavenie cieľového času, vzdialenosti a spálených kalórií možnosť vytvorenia osobného profilu (foto, meno, telesná hmotnosť, pohlavie) nastavenie reálnej bežeckej trasy pomocou Google Maps a Street View a voľba obľúbených tratí intervalové cvičenie program pre kontrolu výkonu (WATT) možnosť skupinového cvičenia inteligentný plánovač tréningov história tréningov možnosť prepojenia s doplnkovými aplikáciami: Kinomap (Android 5.0+ / iOS 9.0+) prednastavené trasy, z ktorých je prehrávané video pri voľbe typu stroja vyberte ikonku rotopedu a ako značku stroja vyberte iConsole aplikácia je spoplatnená Fit Hi Way (alternatívny link pre Android) vyskúšajte kompatibilitu aplikácií s vaším mobilným zariadením vopred pre správnu funkciu aplikácií majte povolené a zapnuté WiFi, Bluetooth a GPS (určovanie polohy) a povolené všetky oprávnenia, ktoré aplikácia vyžaduje inSPORTline nie je vývojárom zmienených aplikácií a neprijíma zodpovednosť za prípadné chyby či nekompatibilitu aplikácií (v prípade problémov sme však ochotní pomôcť) podsvietený LCD displej Cardio čiže HRC program: stroj zvyšuje alebo znižuje záťaž tak, aby bol používateľ neustále v optimálnej zóne tepovej frekvencie WATT program: stroj zvyšuje alebo znižuje záťaž tak, aby používateľ vykonával nastavený výkon (napríklad zvýši záťaž pri znížení kadencie šliapania) funkcie computeru: čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, tepová frekvencia, pulz, otáčky, výkon (Watt)