bazár, predaj, inzercia, predám

Opatera detí počas prãzdnin

Kategória: Stráženie detí

Opatrîm Vaše deti u Vãs doma počas prãzdnin.Uvarîm,upečiem,upracem,operiem,ožehlîm,pokosîm trávnik.
Mám vysokoškolské pedagogické vzdelanie a dlhoročnú prax s prácou s deťmi.Som spoľahlivä,zodpovedná,empatická a kreatîvna.
6,50 € za hodinu,prîpadne dohoda
Opatera detí počas prãzdnin
Podobné inzeráty
Stráženie detí, Žilina a okolie
Som absolventkou strednej pedagogickej školy, mám skúsenosti s deťmi z praxe v materskej škole či škd, tiež s deťmi z rodiny a ako animátorka voľnočasových aktivít detí v cvč. Ponúkam stráženie detí najmä počas letných prázdnin a septembra. Vek detí 2-12 rokov. Žilina a okolie.
Stráženie detí
Ponúkam opatrovanie (stráženie) detí. Mám absolvovanú Strednú pedagogickú školu a Vysokú školu - Pedagogickú fakultu TU v TT, druhý stupeň magisterského štúdia v dennej forme. Pracujem ako učiteľka v materskej škole (MŠ), kde popri nej opatrujem/strážim/varujem detičky. Som aktívny vodič 9 rokov. Pracovala (brigádovala) som 5 rokov ako animátorka a vedúca v táboroch (turnusových, denných) pre deti a mládež, kde som sa koncentrovala predovšetkým na deti vo veku od 4 do 12 rokov. Absolvujem školenia a kurzy. Preto mám bohaté skúsenosti s deťmi, vďaka škole, praxi (ŠKD, MŠ, ZŠ, CVČ, Školy v prírode) a rôznych akcií pre deti na ktorých som sa zúčastňovala a organizovala (Mikulášska/vianočná besiedka, Divadielka, Deň detí, Narodeninové oslavy). Patrím medzi kreatívnych a pozitívne naladených ľudí. Mám pozitívny vzťah k deťom. Zameraná som umeleckým (tanec, spev, hra na hudobnom nástroji) a športovým (lyžovanie, korčuľovanie /kolieskové, ľade/, bicyklovanie, futbal, turistika, bedminton) smerom. Stráženie ponúkam doobeda/poobede (prípadne aj cez víkend) v závislosti od mojej pracovnej doby (ranná/poobedná) Deti Vám postrážim u Vás doma, prípadne vonku v prírode. PEZINOK a blízke okolie (prípadne dohoda) Ponuky poprosím formou SMS :-)
výpomoc v domácnosti
dobrý deň hľadám študentku na to výpomoc v domácnosti počas letných prázdnin Po. až Pi. prípadne aj v sobotu. Mám 2 dcéry 13.r a 7.r.
Opatrovanie detí - Nitra
Som študentka VŠ odbor učiteľstvo MŠ. Mám dlhoročné skúsenosti s deťmi. Mám: 3 ročnú prax v MŠ a niekoľkoročné skúsenosti z táborov, kde sa nachádzali aj staršie deti. Takisto už niekoľko rokov opatrujem deti v rodinách, aj väčší počet detí. Neprekáža mi opatrovať aj 2 deti naraz. Rada vymyslím deťom program dnu aj von. Časovo sa vždy prispôsobím. Budem rada za každú ponuku. Písať email, číslo vymyslené.
Hľadám opatrovateľku pre dve deti 3 a 4 r.
Dobrý Deň . Hľadám opatrovateľku pre svoje dve deti ( chlapec 3rocny dievča 4rocne ) na občasné opatrovanie . Máme rodinný dom plne vybavený v meste Humenné kde je možné ostať a venovať sa deťom naplno nakoľko tu majú svoj domov , zázemie a pohodlie. Zväčša sa jedná na opatrovanie počas noci keď ideme niekam na oslavu poprípade sa s partnerkou niekam zabaviť ale aj počas dňa . Je to individuálne podľa potrieb partnerky . V prípade záujmu poprosím sms alebo mail s krátkym oisom o vás ako aj fotografiou . Bližšie informácie podám po telefonickom dohovore. ;)
Opatrujem deti.
Mám 20 ročnú prax v Materskej škole aj Detských jasliach, mám certifikát Montessori. Medzi moje záľuby patrí starostlivosť o deti. Som trpezlivá a láskavá, deti si ma rýchlo obľúbia aj pri výchovných činnostiach. Viem sa prispôsobiť vašim požiadavkám aj počas víkendov...