bazár, predaj, inzercia, predám

Opatrovanie detičiek vo veku od 0 - 2 roky.

Kategória: Stráženie detí

Postarám sa o Vaše detičky vo veku od 1 mesiaca do 2 rokov u seba doma alebo u Vás ak je to potrebné.Bývam v rodinnom dome v príjemnom kludnom prostredí.
Skúsenosti s deťmi mám nielen vlastne a to ako 15 rokov mamina svojej dcéry ale aj opatrovanie cudzích deti už skoro 7 rokov.Deti znamenajú pre mna veľmi veľa,su to osobnosti s ktorými sa veľmi rada hrám,učím ich nove veci,veľmi rada im odpovedám na ich otázky,veľmi rada s nimi zažívam nove zážitky a hlavne milujem na deťoch tu lasku a úprimnosť.Deti su neskutočne vzácne osobnosti.
Opatrovanie detičiek vo veku od 0 - 2 roky.
Podobné inzeráty
Opatrovanie detí v NMnV.
Dobrý deň, som profesionálna opatrovateľka detí. Aktuálne mám voľné termíny na stráženie/opatrovanie detí od 23.7.do 10.8. Stráženie je možné podľa potreby, dohody v priebehu celého dňa. Hodina stráženia: 7eur(pri strážení do 3hodín) 6eur(pri strážení viac ako 4hodiny) Opatrovanie, stráženie detičiek je možné z mojej strany iba v Novom Meste nad Váhom. Kontaktovať ma môžete mailom sylvia3ki@ Fb: Príprava na škôlku(Mini Mestečko - opatrovanie detí) Mob :
Dohľad - opatrovanie detičiek
Ponúkam opatrovanie detičiek. Celý deň alebo aspoň minimálne na pol dňa. Môže byť aj počas noci, záleží ako budete potrebovať, určite sa dohodneme. Uprednostňujem lokalitu Martin, ale možná dohoda aj inde. Kontakt prosím mailom: prilezitost_222@ Ďakujem a teším sa na spoluprácu.
Opatrovanie detí
Ponúkam svoje služby - opatrovania detičiek. Opatrovaniu sa venujem už niekoľko rokov. Strážim deti od obdobia 6 mesiacov do predškolského veku. V prípade potreby viem poskytnúť aj referencie od predchádzajúcich rodín. Preferujem dlhodobé a pravidelné opatrovanie, najideálnejšie v rodinke dieťaťa - aby bol vo svojom vlastnom prostredí. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať mailom - iveta.dianisova@
Opatrovanie dieťaťa / Nitra
Opatrím dieťa vo veku od 0 do 5 rokov. Mám dlhoročné skúsenosti. Bývam v blízkosti parku a pred domom je detské ihrisko. V prípade potreby poskytnem rada opatrovanie aj v noci a cez víkendy.
Opatrovanie vaších ratolestí
Postarám sa o Vaše detičky u mňa doma,alebo u Vás ak je to potrebné na veku nezáleží, keďže som mamka syna 14ročného,dcérky 13ročnej a momentálne máme spestrenie do života s 2 ročným synčekom,takže skúsenosti s detičkami mám. Pracovala som 3roky v jasličkách kde som získala kopec skúsenosti s detičkami pracovať s výučbou jemnej motoriky,tvorivé dielničky,montessori,perfektne ovládam nemecky jazyk,angličtina základy.Ponúkam zodpovedne,spoľahlivé opatrovanie Vašich pokladíkov.V prípade Vášho záujmu som tu pre Vaše srdiečka podľa dohody.Cena 6€/hod
Opatrovanie
Ponúkam opatrovanie detí. Cez prázdniny a po dobrej spolupráci aj dlhodobo. Od 6 mesiacou. K dispozícii mám rodinný dom aj auto. Som matka 4 deti. Doma mám už iba 6ročnu dcérku. Na ostatné otázky odpoviem osobne či telefonicky. Cena dohodou.