bazár, predaj, inzercia, predám

Oprava PC, internetu, IT

Kategória: IT, webdesign

Máte doma problém s počítačom alebo notebookom?
Chcete opraviť alebo rozšíriť svoj internet?
Chcete poskladať nový počítať alebo vybrať nový notebook?

Ponúkam vám svoje služby ako technik PC sietí

Služby:
-servis výpočtovej a kancelárskej techniky
-správa a návrh počítačových sietí, kamerových systémov
-reinštalácia operačného systému, zrýchlenie starého PC
-inštalácia programov, antivírusu, MS Office a iné
-upgrade a vylepšenia počítačov a notebookov
-záloha vašich dát

Stačí ma kontaktovať do inzerátu alebo na tel. č. a dohodneme sa - ceny sa snažím dávať vždy nízke a férové.

Pracujem v okresoch Žilina, Bytča, Považská Bystrica
Oprava PC, internetu, IT
Podobné inzeráty
Servis Notebookov,Oprava notebookov a PC, Oprava LCD monitor
Servis výpočtovej a kancelárskej techniky. Reinštalácia Windows 7,8,10 a ine, wifi siete, inštalácia mágia a optického internetu. Skladanie PC. Detekcia problémov a diagnostika PC a notebookov. Predaj počítačov a notebookov/laptopov. Upgrade a vylepšenia počítačov a notebookov Inštalácia operačných systémov, antivírov, office balíkov. Výjazd v rámci kraja podľa dohody.
Oprava počítačov, sprava IT -
- servis, správa a podpora IT Poskytujeme vysokokvalitné služby v oblasti IT pre firmy a domácnosti. Oprava počítačov a elektronických zariadení​, konfigurácia sieťových prvkov, kamerové systémy, IT outsourcing, odborné poradenstvo a mnoho ďalšieho.
Počítačový Servis - Nitra
Počítačový Servis v Nitre Vám zabezpečí promptné a profesionálne riešenie Vašich požiadaviek ohľadne počítačov i mobilov. Naše služby poskytujeme na mieru firemným i domácim zákazníkom. V prípade akýchkoľvek otázok nás určite kontaktujte, radi Vám pomôžeme. Odkaz na našu internetovú stránku: Kontakt: #servis #oprava #pc #notebook #počítač #IT #technické #služby #na #mieru# #skladanie
Servis PC a mobilov - softvér i hardvér
Oprava výpočtovej techniky: - stolné počítače, - notebooky, - tablety, - mobily v Žiline a okolí, 7 dní v týždni za prijateľnú cenu (od 5€), predbežnú kalkuláciu môžem zaslať mailom. Kontaktujte ma e-mailom alebo na telefónnom čísle, zariadenie je možné doniesť osobne, prípadne zaslať poštou. Opravy hardvér, napr.: - prehrievanie, vypínanie zariadenia - vyčistenie zariadenia - výmena pokazených častí (napájací konektor, klávesnica, zlomený pant, pokazený displej...) - upgrade PC (rozšírenie RAM, zväčšenie diskovej kapacity...) Opravy softvér, napr.: - inštalácia, update operačného systému: Windows (vrátane downgradu z Win 8,10), Linux, Android - inštalácia ovládačov (grafická karta, tlačiarne...), antivírusového programu, kancelárskych balíkov - upgrade BIOS-u - zrýchlenie chodu zariadenia, odinštalovanie nežiaducich programov - záloha dát z pokazeného zariadenia - nastavenie internetového pripojenia, e-mailových klientov Viac info na stránke:
Opravím vašu čiernobielu fotografiu
Máte doma čiernobielu fotografiu? Je poškodená a chcete ju opraviť, premeniť ju na farebnú alebo zvýšiť jej kvalitu? A čo tak všetko naraz? CENNÍK SLUŽIEB: Oprava + 4€ Premena na farebnú fotografiu + 4€ Zvýšenie kvality + 3€ POSTUP: 1️⃣ Fotografiu naskenujete alebo odfotíte a pošlete mi ju (pre najlepší výsledok odporúčam naskenovať) 2️⃣ Ja ju opravím a pošlem naspäť 3️⃣ A tak si ju môžete vytlačiť na fotopapier Dodanie do 24 hod. V prípade záujmu alebo akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať cez e-mail.
Oprava, Renovácia, Retuš, Kolorizovanie Fotografii
Máte doma staré, alebo poškodené fotografie a chcete im dať nový život? Dokonca aj farbu? Opravujem, renovujem, retušuje a kolorizujem staré a poškodené fotografie. Za jednu fotografiu je pevná cena 5e. Vy mi len pošlete naskenovanú fotografiu v čo najvyššej kvalite a ja ju po úprave pošlem naspäť. V prípade ak nemáte možnosť skenovania tak za príplatok 1e/1ks fotku naskenujem. V prípade záujmu Vám pošlem na ukážku moju prácu. Nechcem sem uverejnovať súkromné fotografie ľudí.