bazár, predaj, inzercia, predám

orechový stolík epoxidový stôl

Kategória: Stoly

RESIN GLASS EYE je masívny stolík vyrobený z orechového dreva, vyplneného epoxidovou živicou vybrúsenou do priehľadnosti skla.

Stolík je vhodný do každej kancelárie alebo obývačky na odloženie novín, diaľkových ovládačov alebo na príjemné posedenie pri chutnej káve alebo pohári dobrého vína.

Rozmery (mm): priemer 950-700
výška 465

‼️dostupný ihneď k odberu‼️

Cena: 1200€.

V prípade záujmu o podobný masívny stôl, ma neváhajte kontaktovať. Garantujem vám že každý kus bude jedinečný a určite pozitívne zapôsobí na vašich hostí.

MOBILNÉ ČÍSLO: +42.
Whatsapp
Instagram: @bomawoodstyle


orechové drevo konferenčný stolík epoxidový stôl odkladací stôl
orechový stolík epoxidový stôl
Podobné inzeráty
Epoxidový orechový stôl
Predám epoxidový orechový stôl s rozmermi 100x60x60 cm (DxŠxV).Kovové nohy s rozmermi 6x3 cm.Hrúbka dosky 2,5 cm.Povrchová úprava Osmo.Cena 350 eur.
Epoxidový orechový stôl
Predám epoxidový orechový stôl s rozmermi 100x60x60 cm (DxŠxV).Hrúbka dosky 3 cm.Povrchová úprava Osmo.Cena 400 eur.
Konferencny  masivny stol/stolik
Predam konferencny stol z masivneho dreva jasena, rozmer 130x62cm vyska 45cm spary vyliate bielim perletovym epoxidom , 3D podnoz na mieru stola v praskovej farbe, vystuha zospodu stola zabrani krutenie dreva stol vyrobeny v dielni Woart_sk povrch upraveny odies oil pre maximalnu ochranu viac info telefonicky, moznost dovozu, vyroba ineho stola epoxidovy stol, konferencny stol,jedalensky stol, masivny stol, stolik, coffe stolik
epoxidovy stôl, konferenčný , jedálenský stolík
Konferenčný epoxidovy stolík, jedálenský stôl na mieru
Konferenčné stolíky, epoxid, orech
Ponúkam na predaj tieto kúsky orecha vo forme stolíkov s vlastným dizajnom nožičiek a farby epoxidu poprípade skla. Cena sa odvíja od použitia epoxidovej živice a zvoleného materiálu na nohy. Cena je s dopravou kdekoľvek na Slovensku. Priemer dreva je cca od 65cm a viac do 77cm max. Orechový stôl, stolík do obývačky, epoxidový stôl,živica, orech koláče,konferenčný stolík. Kukni dalšie inzeráty.
Dubovy stol / jedalensky stol
Ponukam zakazkovu vyrobu jedalenskeho stola , stol bol vyrobeny z jedneho kusa fosne-platu, masiv , jedinecna struktura dreva a krasny dizajn konkretny na foto ma rozmer 1600x720-700x45mm hrubka ocelova podnoz z profilu 80x40 v praskovej farbe , spodna cast stola vystuzena proti kruteniu dreva,povrch osetreny olejom viac info emailom alebo telefonicky cena stola je 990€ pozri aj dalsie inzeraty instagram woart_sk masivny stol, stolik, jedalensky stol, konferecny stol, epoxidovy stol