bazár, predaj, inzercia, predám

Osprey Poco Plus II starry black

Kategória: Nosiče

Turistický nosič Osprey Poco Plus je ideálny na dovolenkové horské túry, keď sa vydáte na cestu so svojím malým dieťaťom. Tento model má sedadlo z mäkkého a na dotyk príjemného priedušného materiálu. Navyše, sedadlo, strmene aj opierky sú nastaviteľné. Vaše dieťa sa tak môže spoľahnúť na maximálne pohodlie počas turistiky.

Pri návrhu tohto turistického batoha od americkej značky Osprey bol použitý vysokokvalitný 210-denný diamantový nylon. Tento syntetický materiál je veľmi odolný a okrem toho má aj rýchloschnúce vlastnosti. Celý výrobný proces modelu prebiehal s ohľadom na životné prostredie, čo potvrdzuje aj certifikát bluesign®.

Turistický nosič Osprey Poco Plus má nastaviteľný nosný systém AirSpeed™, ktorý pozostáva z dištančnej sieťoviny natiahnutej na mierne zakrivený rám. Takéto riešenie zabezpečuje veľmi dobrú cirkuláciu vzduchu, čo sa osvedčí najmä pri turistike v teplejších dňoch. Dôležité je, že detský nosič Osprey má certifikát TÜV GS, čo znamená vysokú úroveň bezpečnosti. Turistický nosič Osprey má tvarované popruhy, ktoré sú polstrované mäkkou a na dotyk príjemnou penou potiahnutou látkou. Na ramenných popruhoch sú stabilizačné popruhy. Turistický nosič Osprey má tiež široký, nastaviteľný bedrový pás a nastaviteľný hrudný popruh s píšťalkou.

Cestovný nosič Osprey Poco Plus je navrhnutý s ohľadom na vášho mladého spoločníka. Sedadlo tohto modelu je potiahnuté mäkkým materiálom, ktorý je príjemný na dotyk a nedráždi. Materiál navyše poskytuje dobrú úroveň ventilácie, takže vaše dieťa sa môže spoľahnúť na najvyššiu úroveň pohodlia pri turistike. Nosič Osprey má tiež odnímateľnú, mäkko polstrovanú podložku, ktorá slúži ako podbradník a ľahko sa udržiava v čistote. Dôležité je, že pri tomto modeli máte možnosť nastaviť sedadlo, strmene a bezpečnostné pásy tak, aby čo najlepšie vyhovovali výške vášho dieťaťa. Prístup k sedadlu uľahčuje odnímateľný bočný panel. Keď chcete turistický nosič Osprey položiť na zem, praktickým doplnkom bude rozkladacia podpera. Dôležité je, aby celá vec neobmedzovala váš pohyb ani pohyb vášho dieťaťa, ktoré sa môže pohodlne pozerať do strán.

Turistický nosič Osprey Poco Plus má dve rukoväte v hornej časti, jednu vpredu a jednu vzadu. Sedadlo má zabudovanú slnečnú clonu Poco Sun-Shade s ochranou proti slnku UPF 50+. K tomuto modelu dostanete aj kryt proti dažďu s priehľadnými panelmi na bokoch. Takto môže vaše dieťa obdivovať krásu miest, ktorými prechádzate, aj za nepriaznivého počasia. Detský nosič navrhnutý značkou Osprey má vrecko na hydratačný systém Hydraulics™ (k dispozícii samostatne), takže môžete zabezpečiť, aby vaše dieťa zostalo hydratované. Keď sa s dieťaťom vyberiete na túru, oceníte, že model má v spodnej časti priestranné vrecko a v hornej časti vrecko podšité mäkkým materiálom. Obe sú uzatvárateľné pomocou zipsov. Turistický nosič má dve bočné sieťované vrecká, priestranné vrecko na prednej strane, ako aj dve vrecká na bedrovom páse. Praktickým doplnkom turistického n
Osprey Poco Plus II starry black
Podobné inzeráty
Detských nosic Osprey POCO LT oceán sky
Predáme uzasny detsky nosic pre najmenšie bábätka Osprey POCO LT, farba oceán sky. Je ako nový, bez poškodení. Naše babatko z neho vyrástlo ale bolo v ňom nesmierne spokojne. Odporúčame. Osobný odber BA, NR alebo BB
Detsky nosic Osprey Poco prenajom
Prenajmem detsky turisticky nosic Osprey Poco,cena za den
Turistický nosič Osprey
Turistický nosič Osprey s cloniacou strieškou, nastaviteľným chrbtom podľa veľkosti nosiaceho. Nosič má strmene kde si dieťatko pohodlne položí nožičky a mnozstvo úložného priestoru. K nosiču je i malý batoh, stav často používaný. Batoh k nosiču zadarmo. Sme druhý majitelia. Nosnosť do 18kg. Záujem - správa
Turistický nosič THULE a DEUTER
Rozmýšlate nad kúpou detského turistického nosiča? Vyskúšajte si ho najskôr na túre,v teréne,na prechádzke... Ponúkam Vám na prenájom prémiové detské turistické nosiče: THULE Sapling Agave ---------------------- 5€/deň* - VOĽNÝ - Obsadený od 27.7. do 31.1. - od 4.8. do 11.8. - od 16.8. do 24.8. THULE Sapling Agave ---------------------- 5€/deň* - VOĽNÝ - Obsadený od 14.8. do 20.8. THULE Sapling Black ---------------------- 5€/deň* - VOĽNÝ THULE Sapling Black ---------------------- 5€/deň* - VOĽNÝ DEUTER Kid Comfort Pro --------------------- 5€/deň* - Obsadený od 19.7. do 24.7. - od 4.8. do 11.8. DEUTER Kid Comfort Pro --------------------- 5€/deň* - VOĽNÝ DEUTER Kid Comfort Pro --------------------- 5€/deň* - VOĽNÝ *vratná záloha 100€ THULE Sapling Agave/Black ---------------------- Nosnosť: 22kg (18kg dieťa+4kg batožina) Pre deti: od 7 do 18kg Max.výška dieťatka: 120cm Rozmery: 75x35x31 cm Batožin.priestor až 22l Slnečná strieška + pláštenka DEUTER Kid Comfort PRO -------------------------- Nosnosť: 24kg (dieťatko max. 22kg) Rozmery : 80x43x34 cm Hmotnosť: 3350g Chrbtový systém: Aircomfort Integrovaná slnečná strieška 10L odnímateľný batoh Zvýšená opierka hlavy Praktické zrkadielko + extra: pláštenka Detská cyklosedačka: ----------------- ✅ 3€/deň + vratná záloha 50€ THULE RideAlong ------------------ Nosnosť: 22 kg Vhodná pre oválne rámy: 40 x 55 mm Vhodná pre okrúhle rámy: 27,2-40 mm Uzamykanie: áno Hmotnosť: 5 kg Farba: tmavo šedá V ponuke na prenájom aj strešné boxy THULE a strešné/priečne nosiče THULE,nosiče bicyklov THULE na ťažné zariadenie ale aj na strechu.nájdete Celú ponuku na Ďakujem
Manduca Black line
Predám nosič Manduca Black line kombinovanú so zelenou farbou. Nosič bol veľmi pohodlný, rástol s dieťaťom, je vhodný pre dieťa od 3.5 do 20kg. My sme ho používali málo, mám kočíkové dieťa. Predám za 60€. Osobný odber Hviezdoslavov.
Rischino Flexible detský nosič Black and White Folklor srdck
Dobrý deň, predám detský ergonomický nosič. Veľká spokojnosť a výborný stav. Podrobnejší popis nájdete na uvedenom linku prosím, musím uznať že zodpovedá všetkému. Je ozaj výborný.