bazár, predaj, inzercia, predám

Oxylane Tribord

Kategória: Vodné športy, potápanie

Predám 1x použitý neoprén oxylane
Oxylane Tribord
Podobné inzeráty
Dámske športové tričko Decathlon Tribord
Dámske športové/vodácke tričko Decathlon Tribord, veľkosť XL/L, nové(bez visačiek). Materiály: Outer 82% Polyamide/18% Elasthan. V prípade záujmu tel. kontakt na poslednom obrázku alebo mailom.
Plavecký neoprén TRIBORD
Značkový neoprén, má známky používania, ale plne funkčný a bez poškodení. Veľkosť 128-140. Cena za kus 10€. Prosím kontaktovať mailom alebo na .
neopren tribord 8 rokov
od pleca po rozkrok 51cm Pas vo foto
Detský neoprén Tribord 116-134
Predam velmi zachovaly kvalitny detsky neopren 2,5 mm (vhodny aj do chladnejsej vody nez 20 stupnov, hlavne vyborny na vodne sporty a dlhsi pobyt vo vode) Velkost (pisu 116, ale dcerka ho nosila az do vysky 137, kedze je stihla a natiahli sa jej iba ruky/nohy, driek je dostatocne dlhy a da sa vynosit aj 3-4 sezony) Napruek hrubke je pohodlny na kazdy pohyb. Zdarma pribalime aj 32-33 topanky do vody/ protismykove s bielou podrazkou-vhodne aj na lod ;) resp 35-35 mame taktiez po konci leta 2023 ;) Male natrhnutie na pravom rukave -okravo zdola v oblasti dolneho zositia cca 1cm, nie je vsak obmedzena prilnavost a ani nezateka, kto chce, ide to bezproblemovo zcelit sekundovym lepidlo a nie je to ani vidiet. Skor sme zvazovali nastrihnut aj druhy rukav na tom istom mieste, aby bol trosicku volnejsi pri vodnych sportoch a pohybe ruk smerom nahor pri hrubsich ramenach. Postovne- doporuceny list-balicek 5 eur. Radsej volajte/sms, eMail velmi casto nepozeram. Vdaka
predam detsky neopren
predam detsky neopren tribord na vyšku 150cm
predam  neopren
predam kratky neopren tribord s zipsom s predu velkost S na vyšku 165cm