bazár, predaj, inzercia, predám

Padací rám na chopper Honda,Yamaha,Suzuki,Kawasaki.

Kategória: Chopper

Padací rámy Classic jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerez oceli-OH18N9-(několikrát pevnější než pochromovaná klasická černá ocel),průměr trubky padacího rámu je 32 milimetrů a síla stěny 2,5 milimetrů.Všechny komponenty jsou vyrobeny na moderní
technologii(laser,cnc,tig,apod.),všechny díly včetně svárů vyleštěny elektrolyticky do vysokého lesku(nerozeznatelné od chromu).
Montáž je velice jednoduchá a přesná,bez nutnosti jakýkoliv zásahů a úprav na motocyklu.
K padacímu rámu je kompletní spojovací materiál(šrouby,objímky,matky,apod.),pokud jsou potřebné k montáži a nelze použít původní.
Velkou výhodou těchto rámů z nerezi je při pádu a podření snadnější a levnější znovu vyleštění,oproti nutnosti drahého kompletního přechromování.
Garantuji funkčnost,přesnost a vysokou kvalitu za velmi příznivou cenu,stejnou
u všech nabízených typů 3250 Kč + dobírka Českou poštou.Kliknutím na Doctor zobrazíte celou mou inzerci.
Padací rám na chopper Honda,Yamaha,Suzuki,Kawasaki.
Podobné inzeráty
Yamaha xvs 1100 dragstar prvý majiteľ
Na predaj chopper Yamaha XVS 1100 Dragstar vo veľmi peknom stave, posledný modelový rok výroby 07/2006, najazdené 56 000km, možné overiť cez , farba: strieborná metalíza pastelová, 46kw + dynojet, nová STK platná do 06/2025. Motocykel ako nový kúpený v SR, prvý majiteľ! Aktuálne po veľkom servise: nové pneumatiky, sviečky, brzdové platničky, brzdová kvapalina, motorový olej + filter, olej v diferenciáli, ultrazvukom vyčistené karburátory + sinchronyzácia, vyčistený celý palivový systém. Doplnky: kvalitné ladené výfuky zn. Vance&Hines majú nádherný zvuk (nie sú potrebné štuple do uší), športový vzduchový filter zn.KN s otvoreným saním, športové trisky karburátora - dynojet. Bočné kožené brašne, kožená rolka, veľký kožený kufor s reproduktormi, padací rám, držiak brašní, spätné zrkadlá so znakom orla, alarm. K motorke pridám veľké množstvo doplnkov: veľký predný štít zn. Puig, predné chrómové reproduktory, rampa s prídavnými svetlami, ďalšie svetlá na padací rám, stupačky na padací rám, chrómové kryty brzdových strmeňov a zadného svetla, tempomat, USB nabijanie navigacie alebo mobilu, kožené doplnky - strapce na volant. Motorka má profesionálne vyladený motor s výfukmi, s karburátormi a so športovým sanim v Yamahe Šaľa. Motor má krásny zvuk a veľmi dobrý ťah už od nízkych otáčok. Motorka má pôvodný lak, nebola nikdy padnutá. Dohoda na cene možná pri serióznom jednaní po obhliadke moto.
Opěrka spolujezdce Honda,Yamaha,Suzuki,Kawasaki,HD,Indian
Krásná nová pohodlná opěrka leštěný nerez 8mm a 1,5mm zadní strana opěrky možnost vlastního vzoru(nápisu) cena opěrky od 165€!!!!!!!!! dá se přiobědnat i zadní nosič mám na tyto motorky: Yamaha XVS 650 Dragstar Yamaha XVS 1100 Dragstar Yamaha XVS 1300 Honda VTX 1300 Honda GL 1500 f6c Valkyrie Kawasaki VN 900 Kawasaki VN 1500 Indian Spirit 1450 Harley Davidson Česká výroba!!!!!!!!!!
Elektricky chopper / kolobezka
Ponúkam elektrický Chopper / kolobežku "City coco skuter chopper" motor 2000W. Super zrýchlenie, pohodlný vzhľadom na celoodpruženie. Bez nutnosti VP. Líthiová batéria, nabíjačka, dojazd do 80km. Technické parametre Rozmery 2120x85x1520cm Výkon motoru Samotný motor má 2000w no ebike môže byť odblokovaný na vyšší výkon a rýchlosť. Maximálna hmotnosť jazdca do 200 kg Batéria Elektrický chopper má alarm, Li-ion battery 60v 30ah. Dojazd do 80 km, má najazdených 100km. Rýchlosť Max do 50km/h Doba nabíjania elektro moto: 5-8 hodín Váha zariadenia Cca 70kg Uhol stúpania do 30° Po dohode je možné chopper aj doviezť. EÚ certifikát, možnosť aj prihlásiť.
PREDÁM ELEKTRICKÝ CHOPPER – 50km/h 266km
Predám elektrický CHOPPER 92 model X1 change battery 50km/h 266km, 2.5ročný, malo jazdeny. Baterka: 72V/16Ah/1152WH. Príslušenstvo: veľké sedadlo pre 2-3 osoby,predné svetlo, smerovky, spätné zrkadlá, klakson. Doplnkové príslušenstvo:zadné svetlo, tachometer GPS, držiak zadný 40kg, Harley zadná kapsa BIG, držiak telefónu, nabíjačka 1xUSB, Chopper prilba, Chopper okuliare. Prepájač na 3 rôzne rýchlosti. Predajná cena: 1100 EUR za chopper a 450 EUR za doplnkové príslušenstvo. Spolu 1550 EUR. Vsetko polovicne alebo nizsie ceny! Pôvodná cena pri nákupe: 2259 EUR + náhradná baterka 480 EUR, doplnkové príslušenstvo s montážou 1170 EUR, spolu 3909 EUR. NEVERTE NA LACNE PONUKY ZA 400-600 EUR.BUDU ASI MAT SLABY DOJAZD A SLABE PRISLUSENSTVO :-( Treba vidieť! Dá sa pozrieť aj počas pracovných hodín v priebehu dňa.
Padací rám s předkopy Honda,Yamaha,Suzuki,Kawasaki.
Padací rámy Custom jsou přesnou kopií padacích rámů Americké firmy Lindby a jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerez oceli-OH18N9-(několikrát pevnější než pochromovaná klasická černá ocel),průměr trubky padacího rámu je 32 milimetrů a síla stěny 2,5 milimetrů. Všechny komponenty jsou vyrobeny na moderní technologii(laser,cnc,tig,apod.),všechny díly včetně svárů vyleštěny elektrolyticky do vysokého lesku(nerozeznatelné od chromu). V padacích rámech jsou instalovány předkopy pro nohy s gumovými protiskluzovými O kroužky. Montáž je velice jednoduchá a přesná,bez nutnosti jakýkoliv zásahů a úprav na motocyklu. K padacímu rámu je kompletní spojovací materiál(šrouby,objímky,matky,apod.),pokud jsou potřebné k montáži a nelze použít původní. Velkou výhodou těchto rámů z nerezi je při pádu a podření snadnější a levnější znovu vyleštění,oproti nutnosti drahého kompletního přechromování. Garantuji funkčnost,přesnost a vysokou kvalitu za velmi příznivou cenu,stejnou u všech nabízených typů 4250 Kč + dobírka Českou poštou.Nové.Kliknutím na Doctor zobrazíte celou mou inzerci.
Suzuki LS650 Savage
!!! Znížená cena !!! Predám Suzuki Savage LS650. Motorka prešla pred troma rokmi renováciou, dostala nový lak, ložiská v oboch kolesách, ložisko krku riadenia, LED smerovky vpredu, pružiny, olej a tesnenia v prednej vidlici, remeň (motorka nemá reťaz - dlhšia životnosť, bezúdržbový), brzdy, pneumatiky, v zime menená baterka. Motor je po kompletnej generálke postavený v Moto USA Garage Michalovce. Veľmi veľa nových dielov aj v motore, spomeniem snáď piest, krúžky, urobená hlava - ventily, tesnenia a vodítka ventilov atd, všetky ložiská a guferá, sviečka, spojka, rozvod, membrána karburátora, trysky, a veľa iného. Na motorke sú nejaké doplnky ako operadlo spolujazdca originál Suzuki, odnímateľné kožené brašne, zásuvka 12V, doplnkové stúpačky, nosič, druhý - ladený výfuk viď posledná foto, spolu s druhým kolenom. Bezproblémový prepis, pri vážnom záujme poskytnem aj foto a video z renovácie, Bratislavské ŠPZ kvôli trvalému pobytu, moto je k videniu vo Vranove nad Topľou. V papieroch písané do 35kw / A2, možnosť šoférovať od 18, STK do 09/2024. Dôvod predaja - mám ďalších 5 motoriek, ale predaj neponáhľa. Vhodná aj pre ženy, i začiatočníkov. Znížená cena na 2200€. Možný dovoz po celom SK. Podobné ako cruiser, chopper, honda shadow, yamaha dragstar, midnightstar, virago, suzuki intruder, kawasaki vulcan, DR650. Pre viac info uprednostňujem kontakt mailom, ale môžte aj na tel. čísle nižšie.