bazár, predaj, inzercia, predám

Panasonic KX-PRX150 DECT /GSM

Kategória: Wireless, WiFi

Predám tento vynikajúci kombinovaný (GSM+ IP telefon) s fóliami.
Nová prémiová řada telefonů DECT - 2-v-1 DECT a mobilní telefon
Podpora sítí (3G/GSM), Android 4.0.4, Wi-Fi, Podpora Google Play
Pokročilý záznamník (cca. 40 min. záznamu, zvuk. upozornění na zprávu), Visual message list (Handset LCD) 3.5" barevný LCD (HVGA) LCD dotykový displej (handset)
Zadní kamera s 2.0 Megapixely (s bleskem)
Přední kamera s 0.3 Megapixely
GPS, Slot pro SD kartu, USB Jack
Kompatibilní s funkcí Hledač klíčů
Podpora Bluetooth headsetu
Možnost kopírovat telefonní adresář z mobilního telefonu pomocí Bluetooth
Vylepšený budík
Možnost blokování příchozích hovorů
Hlasitý odposlech
Možnost připojit více sluchátek (až 6), Interkom"
Panasonic KX-PRX150 DECT /GSM
Podobné inzeráty
Predám úplne nový bezpečnostný WiFi + GSM alarm
Dobrý deň. Predám úplne nový bezpečnostný WiFi + GSM alarm. Vie plnohodnotne zabezpečiť váš byt prípadne kanceláriu a vie Vás upozorniť na diaľku o vniknutie do objektu a narušenia jeho prostredia pomocou viacerých senzorov. Obsahuje Riadiaca jednotka Siréna Senzor otvorenia dverí Pohybový senzor 2x RFID chip na kľúče 2x diaľkový ovládač Nabíjačka/napájací adaptér Cena 99 eur + poštovné a balné Iba seriózne ponuky. S pozdravom, Juraj
AVM FRITZBox 7590 International Wi-Fi router s modemom Inte
AVM FRITZ!Box 7590 International - router - Wi-Fi Hlavné benefity WiFi router s rýchlosťou až 2.533 Mbit/s. Rýchly internet vďaka pripojeniu VDSL alebo ADSL Inteligentný Wi-Fi s 4x4 Multi-User mimo pre flexibilné pripojenie mnohých mobilných zariadení súčasne Podpora Wi-Fi siete v pásmach 2,4 GHz a 5 GHz Mediálny server umožňuje zariadeniam v domácej sieti prenášať hudbu, obrázky a videá 4 x gigabitový Ethernet 2x USB 3.0 pre pamäť a tlačiareň Základňa DECT až pre 6 ručných zariadení 2x a/b port pre analógové telefóny, záznamníky a fax ISDN zbernice, ISDN telefóny alebo ISDN telefónna ústredňa
Panasonic WiFi adapter Netgear N600
Predam WiFi adapter Netgear N600 WNDA3100 pouzivany na bezdrotove WiFi pripojenie Panasonic TV k routeru. Pre pripojenie staci zasunut do TV resp z PC pripojit adapter do WiFi siete a potom zasunut do TV. Komplet balenie s kablom a CD.
ZTE 4G LTE antena + router
Predam 4G LTE antenu a wifi router. Staci vlozit datovu Sim kartu a mete internet vsade kde je gsm signal. Vhodne na chalupu do karavanu aj do domu.