bazár, predaj, inzercia, predám

Pandora privesky

Kategória: Ostatné

Pandora prívesky S925 punc.

Ceny za kus 11€

Pri odbere 6 kusov 2 zadarmo .
Pri odbere 9 kusov Naramok a 2 privesky.

Poštovne 4,40€ v cene aj poistenie .
Balik si môžete sledovať cez čislo zásielky .
Ak by bol problem vratim peniaze .
Pandora privesky
Podobné inzeráty
Pandorá náramok + prívesky
Možná aj dohoda na cene. Predám pandora náramok (org. cena 80€, plus prívesky org. cena všetkých 300€ ) všetko spolu za 80€. O náramok či prívesky som sa starala špecialnymi handričkami na pandoru.
Pandora prívesky
Pandora prívesky S925 punc. Ceny za kus 11€ Pri odbere 6 kusov 2 zadarmo . Poštovne 4,40€ v cene aj poistenie . Balik si môžete sledovať cez čislo zásielky . Ak by bol problem vratim peniaze .
Pandora Prívesky S925
Pandora prívesky všetke majú punc S925 Balik sa da sledovať cez číslo zasielky a balik bude aj poistený. 4+1 zadarmo 1ks 9-16€/ks
Predám originál Pandora náramky aj s príveskami
Predám originál Pandora náramky aj s príveskami. Cena 1ks náramok bez zapínania 70€ Cena 1ks náramok zapínanie so žltým zlatom + 3ks prívesky - 75€ Cena 1ks náramok zapínanie strieborné +4ks prívesky 65€ Pri rýchlom jednaní dohoda mozna. V príprave záujmu kontaktujte t.c..
Strieborné náušnice, retiazky, privesky
Predám strieborné náušnice, retiazky a prívesky. Retiazky 8eur, prívesky znamenie 5eur, s kamienkom 7eur. Náušnice 10 až 18eur podľa váhy.
Spony + bižutérne prívesky
Predám spony + bižutérne prívesky zo zatvorenej textilnej galantérie. Spony a prívesky sa nepredávajú jednotlivo, cena 3€ je stanovená na všetky spolu. Na dobierku po zlej skúsenosti neposielam, možný osobný odber BA (Petrzalka), alebo zaslaním poštou s úhradou vopred.