bazár, predaj, inzercia, predám

Panel zrkadlo a vesiakovy a nastenne zrkadlo

Kategória: Ostatný nábytok

Predám panel zrkadlovy a vesiakovy a nastenne zrkadlo
Cena 40€/ks BA
Panel zrkadlo a vesiakovy a nastenne zrkadlo
Podobné inzeráty
Vešiakový panel - BUK-ako nový
Predám vešiakový panel vyrobený z laminovanej drevotrieskovej dosky, ktorá je veľmi odolná-BUK. 2 odkladacie police, 1 vešiakový hák veľký, 3 vešiakové háky malé. Výška 190 cm, hĺbka 30 cm, šírka 40 cm. Super stav-ako nový.
Vešiakový panel DREVONA
Ponúkam na predaj Vešiakový panel REA VESTI 2 (buk) od Drevony, nikdy nepoužitý (a nevybalený). Rozmery: 70x100x27 cm (š/v/h) Vzhľadom na rozmery iba osobný odber v BA V. Na domovskej stránke je tento tovar v ponuke za 124 eur, som ochotný z ceny zľaviť samozrejme.
Vesiakovy stojan
Vesiakovy stojan na predaj v dobrom stave
Vešiakovy stojan
Predám vešiakovy stojan
Vešiakový stojan 180cm
pevný používaný ale v dobrom stave vešiakový stojan výška 180cm, veľmi stabilný vďaka ťažkej základni, pôvodná cena 65eur
Predám kvalitný drevený vešiakový stojan, ako nový.
Predám elegantné drevený vešiakový stojan (ako nový), určený na zavesenie a polozenie odevou (tovaru) vhodné do maloobchodnej prevádzky alebo aj do bytu. Dekor je čerešňa, s tyčami na vešanie (nerez) a zo sklápacím systémom na vešanie na boku (nerez). Je veľmi stabilný a dá sa naň umiestniť veľa tovaru. Rozmer je 200cm x 150cm x 50cm. Cena 79,9€/ks. V prípade záujmu zrealizujem po dohode aj dovoz. Dovoz je možný na trase Bratislava - Liptov/Tatry (cez ZA alebo BB) a okolie.