bazár, predaj, inzercia, predám

Pánská bunda Millet Trilogy Cordura Hoodie jkt

Kategória: Bundy a Kabáty

Nová, s visačkami. Bunda je vhodná na horolezectví, turistiku a další outdoorové aktivity. Velikost L, ale je spíše trochu menší. Rozměry: délka rukávu až ke krčnímu švu 77 cm, šířka v oblasti hrudi 56 cm, délka zad od krčního švu 69 cm.

Původní cena 199 euro.

Lehká bunda (360 g) je vyrobena z odolného materiálu Cordura®. Materiál je oděruvzdorný, větruodolný, prodyšný a elastický. Ergonomicky tvarovaná kapuce ochrání při větrném počasí. Dvě zipové kapsy jsou výše umístěny, aby byly dobře přístupné i v lezeckém úvazku. Elastické zakončení kapuce, rukávů a spodního lemu zafixuje bundu na správném místě.

Bundu je možné předat v Brně a cca jednou za 14 dní jsem i v Praze. Či je možné poslat.

Číslo je smyšlené, aby nebylo zneužito. Pište zprávu přes .

PODVODNÍCI S KURÝREM NEPIŠTE
Pánská bunda Millet Trilogy Cordura Hoodie jkt
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Zajo Garmish Jkt pánska veľ. M oranžová
Pánska bunda Garmish Jkt sa hýbe s tebou. Špeciálne tvarovaný strih výborne kopíruje pohyb tvojho tela a rúk aj v tých najnáročnejších podmienkach. Zatiahnutá kapucňa a spodný lem udrží mimo vetra a dažďa teba, a bočné a vnútorné vrecká ochráni všetky tvoje drobnosti potrebné na akčné výpad do prírody. Nepremokavý a vetruodolný materiál 360 VERTIGO úrovne 3 hravo zvládne všetky vrtochy počasia a vetracie otvory pod pažami ťa odvetrajú iv teplejších dňoch. Materiál je zložený z 3 vrstiev: vrchná strana je z odľahčeného a odolného Nylonu, ktorý ťa zbytočne nezaťaží, Polyuretánová membrána s mikropóry s vodným stĺpcom 20 000 mm a vnútorná strana z jemného 10D nylonu, ktorý dokonale ochráni membránu. Táto bunda je vhodná pre všetky druhy outdoorových aktivít, pri ktorých je potrebná odolnosť a voľnosť v pohybe. technické detaily Nepremokavý. vetruodolný. priedušný. ľahký a odolný 3-vrstvový materiál DWR úprava (trvalá vodoodpudivá úprava) pomáha stekanie vody po povrchu podlepené švy Anatomické tvarovanie zdokonaľuje komfort nosenia tvarované lakte 3D strih umožňuje voľnosť v pohybe Tvarované diely pod pažami zabraňujúci vyhrňovaniu bundy pri zdvíhaní rúk Plne nastaviteľná kapucňa so spevneným šiltom prispôsobená na použitie s helmou Spevnená chlopňa pod zipsom s jemným materiálom pri krku Bezpečnostný gombík na spodnom leme vodeodpudivé zipsy YKK AquaGuard® Uzatvárateľné vetracie otvory pod pažami predĺžené tvarované a ľahké zipsové tiahla Garáže na zipsoch zabraňujú prieniku snehu a vody Spevnené uťahovanie manžety rukávu Nastaviteľný spodný lem natavené vnútorné vrecká so zipsom 2 veľké priestranné vrecká na zips Poznámka: Zipsy YKK AquaGuard® sú vysoko odolné voči vode. Bunda je maximálne zachovalá ako nová. Nosená skôr v ruksaku. Dôvod predaja nevyžitie. Inzerát platí do zmazania.
Predám pánsku bundu ZAJO karakorum JKT velkosť L
Predám pánsku "goratexovú" bundu ZAJO karakorum JKT velkosť L . Ide o hardshellovú bundu ktorá nemá goretex, ale Event membránu ktorá má rovnako výborné vlastnosti (vodný stĺpec aj priedušnosť 20 000mm) Buda je super na skialp, lezenie, (pod kapucňu sa vojde prilba) turistiku a iné aktivity. Má veľmi šikovne vyriešené vrecká aj odvetrávanie. Momentálene sa predáva na zajo stránke za 170€, ja ju predávam za 100€ Celý popis tu: Preferujem osobný odber, ale pošlem aj zásielkovňou.
Bunda Zajo Korakorum Jkt
Ponúkam na predaj túto turistickú nepremokavú bundu Zajo korakorum jkt. Bunda bola maximálne 3krát použitá. Bunda je v stave ako nová. Uprednostňujem komunikáciu mailom.
Zimná lyžiarska nepremokavá bunda Zajo Lizard Neo Jkt
Ponúkam na predaj lyžiarsku nepremokavú bundu Zajo Lizard Neo Jkt Velkost M. Bunda bola nosená túto zimu 2022/2023. Bunda je ako nová, nemá žiadne známky poškodenia alebo škrabancov. Info: Materiály: 360 Vertigo, PrimaLoft® Insulation Hi-Loft ULTRA, YKK®, Duraflex® DWR úprava (trvalá vodoodpudivá úprava) pomáha stekaniu vody po povrchu Podlepené švy PRIMALOFT® SILVER INSULATION HIGH-LOFT je stelesnením optimálnej tepelnej izolácie s prídavkom jemnosti, zbaliteľnosti a nadýchanosti Tvarované lakte Tvarované diely pod pazuchami zabraňujúce vyhŕňaniu bundy pri dvíhaní rúk Spevnená klopa pod zipsom s jemným materiálom pri krku Vysoký golier chráni tvár a zamedzuje odieranie brady Vodoodpudivé zipsy YKK AquaGuard® Elastické vnútorné manžety rukávov s dierami na palce 2 vonkajšie vrecká na zips 1 malé vrecko na ski pas na rukáve 1 vnútorné vrecko na zips 2 vnútorné sieťované vrecká Vnútorné úchytky slúchadiel Predĺžené, tvarované a ľahké zipsové ťahadlá Garáže na zipsoch zabraňujú prieniku snehu a vody Spevnené uťahovanie manžety rukáva Nastaviteľný snežný pás Jemne predĺžený zadný diel Výška v CM: 175-181 Obvod hrudníka v CM: 96-101 Stlpce: 10000/10000 Dovod predaja: potrebujem vacsiu velkost bundy V prípade záujmu píšte email alebo volajte. Na cene sa dá dohodnút..
Pánska bunda Columbia Omni-tech, 3v1, veľ.M
Rezervovaná! Pánska bunda Columbia Omni-tech, veľ. M, rozmery: dĺžka predného dielu 68cm, zadný má 72cm, pod pazuchami 2x60cm, rukáv od krku 78 cm, od pleca 64 a od pazuchy 58cm. Bunda sa skladá z dvoch spojených búnd, rozdelením získate 2 plnohodnotné bundy. Popis: Pánska bunda Columbia 3v1. Vonkajšia bunda s vodeodolnou a priedušnou membránou Omni-Tech™ 5.000mm a 5.000grúm2. Vnútorná bunda fleece. Akonáhle sa na jeseň začne ochladzovať, táto bunda 3v1 vás udrží v teple a suchu. Jej termoreflexná technológia zadržuje teplo, pritom je však priedušná a vodeodolná, takže ochráni proti dažďu i snehu. Nastaviteľné manžety a zbaliteľná kapucňa umožnia, aby ste si ju upravili ako potrebujete. - vodeodolná / priedušná membrána Omni-Tech™ - termoreflexná podšívka Omni-Heat™ - vpínací 3v1 systém interchange - vrecká na zips Bunda nosená, bežné známky nosenia, nepoškodená. Všetky fotky sú reálne pred vložením inzerátu. Cena + poštovné. PC:150€ 26