bazár, predaj, inzercia, predám

Pánska Goretex bunda DYNAFIT

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám originál novú pánsku Goretex bundu DYNAFIT, veľkosť L. Pôvodná cena 250€!
Pánska Goretex bunda DYNAFIT
Podobné inzeráty
Prístupové topánky Dynafit Speed MTN GTX (EU46)
Predám párkrát nosené prístupové topánky Dynafit Speed MTN GTX vo veľkosti EU46, membrána Gore-Text. Podrážka Dynafit Speed MTN GTX sa vyznačuje modernou konštrukciou, ktorá je určená na pohyb v skalnatom horskom teréne. Zdokonalená medzipodrážka a podrážka zaručujú vysokú presnosť vašich krokov, čo sa premieta do bezpečnosti. Topánky Dynafit vám umožnia efektívne prekonávať skalnatý terén, a keď cítite, že máte chuť a schopnosti, určite môžete zrýchliť svoj krok. Membrána GORE-TEX® udrží vaše nohy v suchu, keď budete brázdiť horský potok alebo v daždi. Topánky Dynafit Speed MTN GTX majú mimoriadne modernú konštrukciu. Zvršok využíva kožu aj vysoko odolný balistický materiál v prednej časti chodidla. Výsledkom je vysoká odolnosť a nižšia celková hmotnosť. Membrána GORE-TEX® Extended Comfort Footwear je zodpovedná za nepremokavosť. To zabraňuje prenikaniu vody dovnútra, čo je mimoriadne dôležité pri chôdzi po mokrej zemi alebo v daždi. Okrem toho celková konštrukcia umožňuje zachovať vysokú priedušnosť, takže aj počas intenzívnej námahy môže byť vlhkosť produkovaná nohami odvádzaná preč. Topánky Dynafit Speed MTN GTX majú moderný a rýchly systém viazania. Špeciálne zaisťovacie lanko umožňuje plynulé prispôsobenie objemu topánky nohe. Celá topánka je chránená pred ľahkým odieraním na skalách špeciálnym chráničom. To zaručuje maximálnu spoľahlivosť obuvi aj v tom najnáročnejšom teréne. Tento model zaručuje vysokú presnosť pohybu v skalnatom teréne. Je to najmä vďaka špecializovanej podrážke značky Pomoca, ktorá je špeciálne pripravená na tvrdší podklad. Stúpacie zóny v zadnej a prednej časti umožňujú isté používanie aj menších schodov pri stúpaní aj klesaní. Okrem toho špeciálny gumový prvok obopínajúci pätu a primerane ju stabilizujúci pomáha zvyšovať stabilitu každého kroku. Topánky Dynafit Speed MTN GTX - kľúčové vlastnosti: - Špeciálne navrhnuté na rýchly pohyb v technickom teréne; - Zvršok z odolnej kože a balistického materiálu ponúka vysokú odolnosť; - Membrána GORE-TEX® Extended Comfort Footwear poskytuje vynikajúcu ochranu proti vode; - Špeciálny gumový prvok stabilizuje pätu počas chôdze; - Dodatočné gumové výstuhy na prednej a zadnej strane topánky; - Systém rýchleho viazania pre optimálne prispôsobenie sa nohe; - Špeciálny ochranný kryt kábla pre systém rýchleho šnurovania zabraňuje jeho ľahkému odreniu; - Tvarované stielky Ortholite® poskytujú chodidlám primeranú oporu; - Pomocná podrážka pre vynikajúci výkon na skale; - Model vybavený užitočnou lezeckou zónou. Pôvodná cena: 175€.
panske goretex nohavice Montane Alpine Resolve Pants
Predam panske nohavice Montane Alpine Resolve Pant. Material Goretex Pro 80 Dernier po celej dlzke. Velmi odolne nohavice na horolezectvo a skialpinizmus. Zvyseny pas, rozopinatelne po celej dlzke, odnimatelke návleky s hacikom proti snehu, vystuze na clenkoch. Stav: dva krat pouzite, neosuchane, ciste, jeden krat pichnute mackou na kolene, zalepene zaplatou na goretex znacky McNett. Predavam z dovodu, ze su mi velke. Rozmery: pas 84 cm (v pase je guma, putka na opasok a odnimatelne traky), dlzka od rozkroku po spodok nohavice 85 cm. Osobný odber v BA alebo dobierka cez Zasielkovnu alebo cez Vianocne sviatky na vychodnom Slovensku. Velkost L na postavu cca 180 cm a ccs 85 kg Toto nie je lacnejsi model Montane Alpine Pro, tento ma 80D goretex po celej dlzke. Nohavice boli individuálne upravene - prisite suche zipsy, ktorymi sa daju v dolnej casti nohavice zuzit, aby tesne priliehali a nedoslo k zakopnutiu mackou. Svy su samozrejme po uprave vodotesne prelepene. Mammut Nordwand HS Mountain Equipment tupilak Millet k pro trilogy direct alpine cascade arcteryx alpha rab latok mountain hardwear exposure zajo karakoram montura karpos schiara simond cascade patagonia triolet millet trilogy ortovox guardian
nové Dynafit alpine 40,5 sedia na 39/39,5
Úžasna dámska bežecká topánka Dynafit Alpine W je perfektná všestranná trailová bežecká obuv na každý druh technického terénu a vhodná pre tréningy rôznych vzdialeností. mala som už podobný typ týchto dynafit topánok, sú úžasné a pohodlné. Dynafit topánky vhodné na turistiku do každého terénu, s podrážkou vibram. veľmi pohodlné topánky, objednala som si o pol čísla väčšie ako reálne nosím. Veľkosť 40,5 reálne sedia na 39,39,5. Ja mám 38,5 a sedí mi veľkosť 40. Aj na ich officiálnej stránke majú tabuľku kde číslo 40,5 sedí na dĺžku nohy 25 cm. Posuniem ďalej za super cenu. uprednostňujem osobný odber
Dynafit Speed 3L Reflective Black
Ponúkam na predaj bundu Dynafit Speed 3L Reflective Black, veľkosť L, podobný materiál ako Gore-Tex, bola párkrát použitá, na pravom pravej strane je trochu vidno odtlačok, viď poslednú foto. Pre viac info pozri link:
ADIDAS TERREX Skychaser 2 Goretex PC:129,90EUR Trail Tenisky
Predám tenisky ADIDAS TERREX Skychaser 2 Goretex Trail č.40 Pôvodná cena:129,90EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (04112023) ADIDAS Terrex Skychaser 2 Goretex Trail Bežecká obuv Nedovoľte počasiu rozhodovať o tom, ako ďaleko môžete zájsť. Turistická obuv adidas Terrex Skychaser 2.0 GTX je ultimátnou verziou Skychaser 2.0, ktorá pridáva na zvršok vrstvu GORE-TEX® pre zvýšenú vlhkosť a ochranu pred dažďom bez straty vynikajúceho výkonu. Terrex Skychaser 2.0 GTX si získala medzipodošva boost™ vďaka vysokej návratnosti energie a mäkkému všestrannému odpruženiu s vyššou hustotou peny a lepším rozložením v podrážke. Legendárna priľnavosť podošvy Continental™ zo zmesi gumy sa tiež vracia, aby vám poskytla optimálnu priľnavosť bez ohľadu na to, aký je mokrý alebo tvrdý terén, teraz víta inovatívny PROTECTION PLATE® pre zvýšenú odolnosť proti opotrebovaniu a bezpečnosť. Zvršok tiež zaznamenal významné vylepšenia, pričom niekoľko tepelne utesnených výstuh vytvára pevnú a odolnú klietku okolo jeho textilnej sieťoviny pre zvýšenú absorpciu nárazov. Tvarovaná špička z TPU a päta z TPU poskytujú väčšiu stabilitu ako predtým, zatiaľ čo zapínanie na šnúrku pridáva podporu priehlavku. Terrex Skychaser GORE-TEX 2.0 turistické topánky Pohybovať sa je jednoduché, keď máte trakciu a podporu, ktorú potrebujete. Šnurovacie nepremokavé a priedušné pokrytie s turistickými topánkami Adidas Terrex Skychaser GORE-TEX 2.0. Vyrobené pre precíznu chôdzu v nerovnom teréne, udržia vaše nohy v suchu na mokrých, blatistých cestách. Každý krok poháňa ďalší sviežou energiou vďaka Boost, aby ste mohli pokračovať v chôdzi dlhšie. Odolné prekrytia na zvršku a zosilnená medzipodošva odolávajú kameňom. Gumená podošva Continental™ vám umožní odraziť hladké korienky a nerovný povrch s istou priľnavosťou.
Turistická bunda Norrona Svalbard a Swix s čiapkou
Predám párkrát používaná, skoro nová pánska turistická - outdoor bunda Norrona Svalbard s kapucňou v krásnej modrej farbe v bezchybnom, 100% stave. Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku 77 cm - dľžka rukáv od ramena 72 cm - šírka pod pazuchou 58 cm - šírka pásu 56 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 250,-€. CENA 65,-€. Dalej predám veľmi zachovalá, nepoškodená pánska turistická - outdoor - skialp bunda Swix v 100% stave. Veľkosť pánska L, presné odmerané rozmery: - celková dľžka od krku: 68 cm - dľžka rukáv od ramena 69 cm - šírka pod pazuchou (obvod hrudníka) 56 cm - šírka pásu 54 cm (pogumovaný, nastaviteľný). ÚPLNE NOVÁ ČIAPKA SWIX ZDARMA!!! CENA: 50,-€. Mám aj iné bežné - vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.