bazár, predaj, inzercia, predám

Pánske turistické nohavice Quechua

Kategória: Turistika, horolezectvo

Predám tieto pánske turistické nohavice Quechua vhodné do chladného počasia (jeseň/zima).
Veľkosť 38 (S/M).
Nohavice boli málo používané, sú nepoškodené.
Sú nepremokavé, vetruzdorné.

Kupované v Decathlone. Pôvodná cena 40€.

Pošlem aj na dobierku.

Možný osobný odber IL, Dubnica nad Váhom, Nemšová, TN a okolie.
Pánske turistické nohavice Quechua
Podobné inzeráty
Norrona Fjora Flex1, Mammut a Bergans Fagerfjell
Predám špičkové turistické - outdoorové - skialp nohavice v 100% stave: Mammut Castor - dámske nohavice na skialp, vysokohorskú turistiku, alpinizmus, lezenie. Mammut v novom, športovom a ženskom vzhľade. Vodotesné zloženie schoeller® WB dáva týmto technicky prepracovaným lyžiarskym a vysokohorským turistickým nohaviciam dokonalú voľnosť pohybu a vysokú priedušnosť. Technické údaje: Tkanina: schoeller®-WB-formula Vďaka úprave coldblack® sa tmavé farby správajú takmer ako svetlé a odrážajú až 80 % slnečného žiarenia Vodeodolný vonkajší materiál Bočné vetranie so sieťovanými vložkami Oderuvzdorná výstuž kolien Predtvarované kolená 3 vrecká so zipsom Materiál: 94% polyamid, 6% elastan Ideálne pre: Klasický alpinizmus, Zmiešané a ľadové lezenie, Alpské lyžovanie, Nordické lyžovanie, Skitouring/Backcountry lyžovanie, Horská turistika. Veľkosť 36, presné odmerané rozmery: - celková dľžka 97 cm - šírka pásu od 34 do max 43 cm (pogumovaný) - šírka bokov 50 cm - vnútorná dľžka nôh 67 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 220,-€. CENA: 50,-€ NORRONA FJORA FLEX1 - krásne a špičkové dámske skialp - turistické nohavice v 100% stave, ako nové. Vetracie otvory na bočnej strane, nastaviteľný pás suchým zipsom. Veľkosť dámska L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 101 cm - šírka pásu do max 44 cm - šírka bokov 56 cm - vnútorná dľžka nôh 77 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 200,-€. CENA: 60,-€. Minimálne používané, nepoškodené dámske turistické - outdoorové 3/4 nohavice Mammut zip off v 100% stave. Nohavice majú ZipOff funkciu, dá sa odzipsovať dolnú časť a môže sa používať aj ako turistické kraťasy alebo šortky. Pás sa dá regulovať opaskom. Veľkosť dámska 38-40 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 91 cm - šírka pásu 38 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 53 cm - vnútorná dľžka nôh 64 cm Cena 30,-€. Bergans of Norway Fagerfjell - krásne a špičkové dámske skialp - turistické nohavice s odnímateľným trakom v 100% stave, ako nové. Veľkosť dámska L - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 109,5 cm - šírka pásu 44-52 cm - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 82 cm. PôVODNÁ CENA NA INTERNETE SA POHYBUJE OKOLO 220,-€. CENA: 50,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Fjällräven Karla, Bergans Tufto, Mammut a Martini Alpine
Predám špičkové turistické - skialp nohavice v 100% stave: Skoro nové, nepoužívané turistické nohavice Fjallraven Karla Zip Off s odnímateľnými nastaviteľnými trakmi v 100% stave. Veľkosť 50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 114 cm - šírka pásu 48,5-52 cm (nastaviteľný) - šírka bokov 54,5 cm - vnútorná dľžka nôh 85,5 cm. Cena 55,-€ Mammut DryTech - bezchybné, veľmi zachovalé turistické - trekové - outdoorové nohavice Mammut DryTech v 100% stave. Nohavice majú snežný pás, sú zateplené, zboku majú aj vetracie otvory na zips. Veľkosť 36 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 100 cm - šírka pásu max 41 cm (obvod pása!!!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 70 cm. CENA 45,-€. MARTINI - špičkové zateplené pánske lovecké - polovnícke - turistické nohavice v bezchybnom 100% stave. Veľkosť M/50 - presné odmerané rozmery: - celková dľžka 103 cm - šírka pásu 40-48 cm (pogumovaný!) - šírka bokov 52 cm - vnútorná dľžka nôh 78 cm. CENA: 35,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
Salewa dámske nohavice (M) skialp, turistika, horolezectvo
Dámske nohavice značky Salewa. Štýlové turistické nohavice boli vyrobené s dôrazom na ich funkčnosť. Ružové prevedenie poteší dámy, ktoré preferujú ženské farby aj na turistike či horolezeckých výpravách. Sú vyrobené z dvojstrečového softshellového materiálu StormWall, ktorý je vodeodpudivý a vetruvzdorný. Zároveň nebráni v pohybe a je dostatočne priedušný. Umožní rýchly odvod pár a Vy tak ostanete v suchu a teple aj počas náročnej aktivity. Vďaka podielu elastanu sú trekové nohavice pre dámy pružné a nebránia v pohybe ani v technicky náročnom teréne.  Softshellové nohavice dámske nesú meno po talianskej lezeckej legende Emilio Comici. Ich ďalšou výhodou je materiál AlpineWool®, ktorý poskytne dodatočnú izoláciu. Je zabudovaný v sedacej časti a hornej časti stehien. Ružové nohavice do hôr majú funkčný strih a všetky švy sú dvojito prešité pre väčšiu pevnosť. Dámske nohavice na trek majú zapínanie na zips a patentky. Disponujú troma plochými vreckami na zips po bokoch. Skvelým bonusom sú vetracie otvory po stranách, ktoré slúžia na termoreguláciu.  Nohavice na turistiku majú prispôsobenú spodnú časť. Tá sa dá, v prípade potreby, rozzipsovať. Nohavice dobre priliehajú na topánky, čím sa minimalizuje riziko zachytenia mačiek. Vnútorná strana spodnej časti nohavíc je posilnená Cordurou® kvôli dodatočnej ochrane pred prerezaním či odieraním. Vnútorné snežné manžety zabraňujú vniknutiu snehu. Nohavice Salewa sú vhodné na turistiku či horolezectvo. Detaily produktu: turistické nohavice dámske odolný materiál funkčný strih dvojstrečový softshellový materiál StormWall vetruodolné a vodeodpudivé povrchová úprava DWR priedušné nebránia v pohybe materiál AlpineWool® poskytne dodatočnú izoláciu sedacej časti a na stehnách dvojito prešité švy zapínanie na zips a patentky tri ploché vrecká po stranách vetracie otvory po bokoch na regulovanie tepla spodná časť so zipsami snežné manžety spodná časť posilnená materiálom Cordura vhodné na turistiku či horolezectvo
Montura Pulsar Zipp-off pants
Nové s visačkou. Veľkosť S Odopínateľné nohávy, čiže dlhé gate a kraťasy v jednom. PC 145€ Turistické nohavice Montura Pulsar Zip Off sú mimoriadne prepracovaným modelom, ktorý sa výborne hodí na víkendové výlety na trase. Vďaka nim zažijete maximálne pohodlie a neuveriteľnú voľnosť pohybu. Materiál je nielen ľahký, ale aj mimoriadne odolný. Okrem toho klasický štýl nohavíc určite dokonale doplní váš outdoorový šatník. Turistické nohavice Montura Pulsar Zip Off sú vysoko odolné voči oderu a roztrhnutiu všetkého druhu. Priedušná tkanina má aj vodoodpudivé vlastnosti, ktoré pomáhajú spomaliť absorpciu vlhkosti pri turistike počas daždivých dní. Možnosť odopnutia nohavíc vám umožní rýchlo premeniť nohavice na šortky, zatiaľ čo elastický pás so zapínaním na gombíky zabezpečí vysokú úroveň pohodlia. Nohavice majú dve otvorené bočné vrecká, 2 stehenné vrecká uzatvárateľné na zips a jedno zadné vrecko, tiež uzatvárateľné na zips. Montura Pulsar Zip Off Hiking Pants - Kľúčové vlastnosti: Model, ktorý bude ideálny na horskú turistiku; Možnosť rozopnúť nohavice a premeniť nohavice na šortky; Vyrobené z ľahkého a odolného materiálu; Vodoodpudivé vlastnosti spomaľujú absorpciu vlhkosti; Dve stehenné vrecká uzatvárateľné na zips; Dve otvorené bočné vrecká; Zadné vrecko;
Hanwag Alaska 100, Scarpa Mount Blanc a Meindl Tauern
Predám veľmi zachovalé špičkové turistické - outdoor topánky. Kto pozná tieto značky, vie o čo sa jedná: - minimálne používané špičkové celokožené turistické - outdoor topánky Hanwag Alaska 100 GTX s Vibram podrážkou v 100% stave. Veľkosť 40 - vnútorná dľžka vložky 26 cm (odmeraná!). CENA: 130,-€. Dalej predám dámske špičkové, veľmi zachovalé celokožené vysokohorské turistické topánky Scarpa Mont Blanc GTX WS s Vibram podrážkou a GoreTex nepremokavým materiálom. Veľkosť 41 - vnútorná dľžka vložky 26 cm (odmeraná!). CENA: 130,-€. Dalej predám dámske špičkové, veľmi zachovalé celokožené turistické topánky Meindl Tauern GTX WS s Vibram podrážkou a GoreTex nepremokavým materiálom. Veľkosť 39,5 - vnútorná dľžka vložky 25 cm (odmeraná!). CENA: 79,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms na tel.číslo alebo email - odpovedám každému.
Turistické topánky Bennon Castor, Dachstein a Timberland
Predám úplne nové, raz vyskúšané turistické - outdoor - trekové topánky Bennon Castor High. Pohodlná outdoorová obuv so zvrškom z odolnej lícovej usne Crazy Horse. Protiokopová ochrana špice zabraňuje poškodeniu povrchového materiálu v prednej časti. Terénna podošva a stabilizačná opora členku zaisťujú dobrú stabilitu aj pri chôdzi v náročnom teréne.Veľkosť 42 - vnútorná dľžka vložky 27 cm (odmeraná!). CENA: 45,-€. Dalej predám špičkové, veľmi zachovalé celokožené vysokohorské turistické topánky Dachstein. Je to stará klasika, topánky na cely život, vydržia všetko. Veľkosť 43 - vnútorná dľžka vložky 27 cm (odmeraná!). CENA: 55,-€. Predám skoro nové, asi 2x obuté celokožené dámske turistické kanady Timberland v 100% stave. Topánky sú vhodné na bežnú turistiku, ale ako aj na každodenné používanie. Veľkosť 41 - vnútorná dľžka vložky 26,5 cm. CENA 40,-€. Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms na tel.číslo alebo email - odpovedám každému.