bazár, predaj, inzercia, predám

Pard NV 008

Kategória: Ostatné

Predam nočné videnie Pard NV 008. Maximálne zachovalé, stav ako nové. Komplet balenie ako je na foto.
Pard NV 008
Podobné inzeráty
PARD NV007S 940nm Nočné videnie
Predám Pard NV007S Nočne videnie vo výbornom stave. Používané minimálne. Ešte je v záruke. Je to digitálne nočne videnie zásadka a monokulár v jednom. Systém deň aj noc. Má 3 stupne intenzity infračerveného prísvitu 940nm. Dosah na pozorovanie až 400m. Dohoda možná.
6,5x57 a Pard 007v
Predám nevyužitý pard NV 007V. Stav pardu, nový - nevyužitu ( nevhodný darček). Na zákazku vyrobenú jedinečnu pušku, v raži 6,5x 57 aj s puškohadom Hawke 3,12x50 a cca 150ks nabojov. Puška veľmi presna, lahká.
Predáme prevádzkový areál - Šahy (008-18-ERGA)
008-18-ERGA Ponúkame Vám na predaj výrobné, skladové a bytové priestory v Šahách. Vo výrobných priestoroch sa nachádzajú dielne vybavené najrôznejšími strojárskymi zariadeniami a mostnými žeriavmi. Budovy sú v pôvodnom stave. Sú murované s kamenitou podlahou. Kúrenie je kotlom na tuhé palivo. Elektrický rozvod je 220/380 V. K dispozícii je veľké parkovisko. K areálu patrí vlastná plynová stanica. V celom areáli sú funkčné IS. V obytnej zóne je možnosť vytvoriť ďalej bytové alebo nebytové priestory. K obytnej zóne je možnosť vytvoriť vlastnú prístupovú cestu. Výhodná lokalita pri ceste E77, čo je hlavný ťah z Maďarska cez Banskú Bystricu na Ružomberok a Poľsko. Nehnuteľnosť je možné predať ako celok alebo jednotlivo po dohode s majiteľom. Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
PARD NV007S 2021 Nočné videnie, zásadka a monokulár, 2v1
Digitálne nočné videnie, zásadka a monokulár NV007S. V stave nového, použité trikrát (dôvod predaja) Kupované na Slovensku, poľovníctvo Páleník, 12/2021. Povodne balenie, originálne príslušenstvo. Pre viac info ma neáhajte kontaktova, najprv prosím SMS, alebo email.
Kožené ortopedické topánky veľ.27
Predám pekné kožené (aj vnútorná časť) ,ortopedické chlapčenské topánky zn. Prince pard ,nosené jednu sezónu.malé chybičky na prednej strane viď foto.okrem toho žiadne známky používania). vnútorná dĺžka 17 CM.Značka Princepard
Pard NV007
Plne funkčný,dva krát s ním vystrelené.