bazár, predaj, inzercia, predám

PC DOKTOR - diagnostika s vyjazdom ZADARMO

Kategória: IT, webdesign

PC DOKTOR - Servis PC NONSTOP a Elektroinstalacne prace.

Pohotovostny technik PC v ramci BA a okolia ponuka ZADARMO diagnostiku Vasho zariadenia.

Venujem sa zrychleniu PC, NB, mobily, tablety, Windows, Apple, virusy, tlaciarne, emaily, zalohy, skenery, routre, siete, CCTV kamery, montaze u Vas v pohodli domova alebo firmy..

Taktiez mam v ponuke funkcne pocitace za priatelske ceny, po dohode socialne slabsej rodine DARUJEM.
PC DOKTOR - diagnostika s vyjazdom ZADARMO
Podobné inzeráty
Doktor Marketing - 20+ rocne skusenosti
Znalosti a skusenosti: Full Stack Developer Software Architect CRMS, PHP, MySQL, NodeJS, HTML, CSS, Javascript, jQuery, Angular a React. Viac na:
Servis počítačov, notebookov a tabletov
Ponúkam : Servis počítačov, notebookov a tabletov - poskladáme PC na mieru - predaj nových komponentov do stolových PC - výmena micro USB konektora na tabletoch - výmena LCD na notebookoch - inštalácia OS (WIN7, WIN10) - zrýchlenie PC, notebooka pridaním SSD disku - diagnostika ZDARMA - pre firmy sme platci DPH - v rámci PO dovoz nových komponentov, tonerov, notebookov po zaplatení faktúry ZDARMA, - bližšie informácie a dopyt tovaru na info@
Opravy PC, notebookov, aj na fakturu
Zdravim, ponukam sluzby opravy PC a notebookov, preinstalovanie, zalohu dat, odvirenie. Diagnostika poruchovych stavov a vymeny hardverovych komponentov. Som drobny zivnostnik, viem vystavit aj fakturu za sluzby. Som z Pezinku, viem obsluzit aj blizke okolie, aj Bratislavu. Zariadenie viem odviezt/doviezt.
Komplexná správa IT - pre firmy aj domácnosti
Poskytujeme služby v oblasti správy IT pre firmy aj domácnosti. Zapezpečíme aj nezmlúvny servis počítačov od inštalácie a nastavenia softvéru až po výmenu a opravu jednotlivého hardvéru. Postaráme sa o vaše počítače, tlačiarne, multifunkčné zariadenia a inú kancelársku techniku a vybavenie a taktiež návrh, inštaláciu a kompletnú správu počítačových sietí vo firmách ale aj v domácnostiach. Oprava počítačov a IT zariadení Nastavenie sieťových prvkov - konfigurácia wifi sietí Poradenstvo v oblasti IT Inštalácia software Výmena počítačových komponentov IT outsourcing Diagnostika a riešenie problémov Apple zariadení - Mac
Zle fungujúca WiFi? káble? kamery?
Dobrý deň máte problémy so svojou domácou alebo menšou firemnou sieťou? Slabý dosah WiFi? nízke rýchlosti napriek tomu že platíte za rýchly internet? nebodaj časté výpadky a poskytoval internetu tvrdí že je všetko v poriadku? Venujem sa riešeniu týchto problémov za veľmi prijateľné ceny či už na diaľku alebo rád prídem k vám na miesto. Tak isto ak staviate dom a chcete využívať najnovšie technológie tak viem pomôcť s návrhom a tak isto komplet realizáciou siete. Diagnostika zdarma, volajte alebo píšte mail.
Servis Notebookov,Oprava notebookov a PC, Oprava LCD monitor
Servis výpočtovej a kancelárskej techniky. Reinštalácia Windows 7,8,10 a ine, wifi siete, inštalácia mágia a optického internetu. Skladanie PC. Detekcia problémov a diagnostika PC a notebookov. Predaj počítačov a notebookov/laptopov. Upgrade a vylepšenia počítačov a notebookov Inštalácia operačných systémov, antivírov, office balíkov. Výjazd v rámci kraja podľa dohody.