bazár, predaj, inzercia, predám

PC myšky

Kategória: Myši

Ponúkam na predaj plne funkčnú počítačovú myšku.


Drôtová/Optická myška Canyon:

Stav: Veľmi pekný (pár krát použitá)

Značka: Canyon
Označenie: CNR-MSO05NS

Parametre:
Typ zariadenia: optická myš
Rozhranie: USB
Vlastnosti dizajnu: symetrický tvar
Počet tlačidiel: 3+posúvanie
Max. povolenie: 800 dpi
Farba: čierna so striebornou
Rozmery: (ŠxHxV) Rozmery 38,3 x 56 x 82 mm
Hmotnosť myši: 75 g
Dĺžka kábla: 150cm

Cena: 6€
Posielam aj poštou.

V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma kontaktujte cez E-mail.

Pozri ďalšie moje inzeráty.
PC myšky
Podobné inzeráty
Predam myšky
Predam myšky
Razer Mamba Tournament Edition
Zdravím, mám na predaj hore menovanú myš. Myš je funkčná, esteticky veľmi zachovalá a glidery sú nevyšúchané. Používaná iba na originál Razer podložkách. Nastavenie profilov a RGB pomocou aplikácie Razer Synapse. Dôvod predaja je že už pre ňu nemám využitie a na hranie mám iné myšky. Táto bola braná ako záloha. Základné parametre tu : Cena je pevná a to 20 eur + poštovné. Osobný odber HE. Poštou zasielam po odoslaní buď poštovného podľa cenníka pošty alebo celej čiastky na účet. Kontaktovať cez formulár/mail nižšie. Volať po prvotnom kontakte mailom. Nepísať SMS, nebudem na ne reagovať.
Prislušenstvo k PC
Predám nový len rozbalený a vyskúšaný komplet k PC v podobe bezdrôtovej myšky a klávesnice, podložky pod myš a reproduktory. Cena nového bola 29€ Osobný odber možný Žiar nad Hronom alebo Horná Ždaňa Možnosť poslať aj cez Packetu za 3,30€ + dobierka 1,30€. V prípade dobierky sa platí poštovné vopred na účet Predávam aj ďalšie príslušenstvo k počítaču viď. v mojom profile. Keď nebudem dvíhať kontaktovať cez SMS alebo Email
Logitech g305 lightspeed/wireless
Herná bezdrôtová myš logitech. Stav: 95% zo 100% mail:dominikmedved2008@ dnešná cena novej 40€ Pre vyhľadávanie, Acer , herný , notebook , herný notebook , Pc , herné počítače , herné pc , Nitro , Nitro 5 , MSI , Asus , Lenovo , Legion , hry. , Gaming , Aspire , Katana , výkonný , Laptop, herné notebooky, výkonné, mysi, bezdrotove mysky, logitech, herné
Herná myš Logitech PRO X Superlight
Dobrý deň ponúkam na predaj hernú myšku Logitech PRO X Superlight, čiernu. Je plne funkčná bezdrôtová. Cena myšky je 100€. Grip ktorý je súčasťou balenie je už nalepený. Pridám k nej komplet príslušenstvo ktoré môžete vidieť na fotkách a ktoré je k myške. Kupovaná bola v internetovom obchode Alza. Dňa 12.5.2023. Doklad o kúpe mám. Ktorý predám osobne pri prevzatí alebo môžem poslať cez mail. Ak by ste mali záujem tak ma nezabudnite kontaktovať mailom alebo telefonicky. Len osobný odber Liptovský Mikuláš a okolie. Ak čítate tento inzerát je aktuálny. V prípade ďalších otázok ma nezabudnite kontaktovať.
Predám Mouse Bungee BenQ
Predám Mouse Bungee Zowie Camade II by BenQ. Dôvod predaja: nemám pre to využitie, prešiel som na bezdrôtové myšky. Záruka už vypršala, ale v aktívnom používaní to bolo len niekoľko mesiacov..