bazár, predaj, inzercia, predám

Penzión rodinného typu a mlyn - Trnovec nad Váhom (124-12-NA

Kategória: Domy

124-12-NAS
Ponúkame Vám na predaj dve budovy, vhodne na bývanie a podnikanie v obci Trnovec nad Váhom. Budovy sa nachádzajú na pozemku 2941m2.

1. Prvá budova - 9 izbový rodinný dom s zastavanou plochou 200m2. Úžitková plocha cca 600m2. Dom bol postavený s tehly a po poslednej rekonštrukcii v roku 2008 prerobený na penzión. V dome sú všetky siete - elektrina 230/380V, plyn, kanalizácia + žumpa 22m2, vykurovanie plynové ústredne. Dom je zateplený, zateplená aj strecha. Strecha je nová - škridla Bramac. Okna sú plastové. Podlaha - dlažba, laminát. Keramický strop.
Dom je trojpodlažný - suterén, prízemie, poschodie. V suteréne sú 10 miestností, vhodných na podnikanie. Na prízemí a poschodí sú 9 plnohodnotných izieb s hygienickými zariadeniami.
V budove sa plánovalo otvoriť gastro prevádzku a niektoré miestnosti boli čiastočne prerobené na kuchyňu v reštaurácie.

2. Druha budova - mlyn, ma 3 podlažia, bol postavený z tehly a ma úžitkovú plochu cca 900m2. Mlyn je čiastočne podpivničený, rozmery pivnice 4,5m x 11m. Mlyn bol čiastočne zrekonštruovaný, má novu škridlovú strechu, nové nosníky a stĺpy, je napojený na elektrické siete.

Budovy stoja na veľkom pozemku rozlohou 2941 m2. Pozemok je oplotený, rovinatý, má obecnú asfaltovú prístupovú cestu z dvoch strán.
Je možnosť rozdeliť pozemok na niekoľko stavebných pozemkov.
Veľký pozemok ponuka široké možnosti využitia. V záhrade rastú mlade ovocné stromy, vinič, je priestor na pestovanie zeleniny. Na pozemku sa dá spraviť aj zónu pre rekreáciu.
Ticha lokalita na hranice intravilánu obce ponúka kľud a pekný výhľad na okolie.
Obec Trnovec nad Váhom sa nachádza len 5 km od Šale, 18 km od Galanty, 20 km od Nitry, 38 km od Trnavy.
Ponuka pre kreatívnych ľudí!
Odporúčam obhliadku!
Cena v RK.

Naše ceny sú vrátane provízie za kompletný servis a sú schválené majiteľom.
Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti.
Penzión rodinného typu a mlyn - Trnovec nad Váhom (124-12-NA
Podobné inzeráty
Rodinný dom v Trnovci nad Váhom
Typ: Rodinný dom Ulica: Trnovec nad Váhom Obec: Trnovec nad Váhom Koval reality Vám ponúkajú na predaj rodinný dom nachádzajúci sa v obci Trnovec nad Váhom, len 5 km od Šale a 24 km od Nitry. Rodinný dom je postavený na rovinatom a slnečnom pozemku o veľkosti 1003 m2, po celom obvode je pozemok oplotený. Dom je napojený na obecnú vodu, elektrinu a kanalizáciu, na pozemku je kopaná studňa. Kolaudácia prebehla v roku 2012. Postavený je z tehly Protherm 40 cm, zateplený 5 cm minerálnou vatou, strešná krytina Bramac, stropy betónové a drevené trámové, ríny pozinkovaný plech, okná plastové s izolačným 2 sklom, schodisko železné + červený smrek, kúrenie podlahové teplovodné, tepelné čerpadlo, predpríprava na solárny ohrev, predpríprava klimatizácia... Rodinný dom je zaujímavo dispozične riešený, kde spodná časť domu je otvorená. Vzniká tu priestor na vytvorenie rodičovskej spálni na prízemí. Prízemie pozostáva z vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, kuchyne, jedálne s východom do zimnej záhrady, obývacieho priestoru s východom na prestrešenú terasu, priestoru s krbom, otvorenou menšou izbou, chodby - druhý východ z domu, technickej miestnosti a garáže. Na poschodí je vytvorený spoločný priestor, ktorý môže slúžiť ako čitáreň - oddychová časť, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou a dve nepriechodné izby. Dom je pekne presvetlený. Občianska vybavenosť Trnovec nad Váhom: predajňa potravinárskeho tovaru, predajňa nepotravinárskeho tovaru, predajňa autosúčiastok, Pohostinstvo, lekáreň, ambulancia praktického lekára, ambulancia praktického lekára pre deti a dorast, Pošta, Materská škola, Základná škola, vlaková zastávka Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť. V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 1003 m2 Úžitková plocha: 258 m2 Plocha pozemku: 1003 m2 Zastavaná plocha: 258 m2 Počet podlaží: 2 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 2 Energetický certifikát: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Krb: áno Typ: exteriérový Garáž: áno - 1 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Materiál: Porotherm Zateplený objekt: áno Terasa: áno - 2 Vykurovanie: áno Pivnica: nie
HALO reality - Predaj, rodinný dom Trnovec nad Váhom, v cene
Ponúkame na predaj novostavbu 4 izbového, nízkoenergetického rodinného domu (typ A), s úžitkovou plochou 135m2 v obci Trnovec nad Váhom, ktorý sa stavia na pozemku s rozlohou 379m2. V cene domu získate najmodernešiu strešnú Fotovoltaiku a revolučný, najúspornejší vykurovací AT kotol. Dvojpodlažný rodinný dom na spodnom podlaží dispozične pozostáva so vstupnej chodby, šatníka, technickej miestnosti, samostatnej kúpelne a toalety, komory, kuchyne prepojenej s obývacou izbou s výstupom do terasy a záhrady. Na vrchné podlažie sa dostanete schodmi, kde nájdete tri samostatné izby, 2 x kúpeľňu s toaletou a 2 x šatník. Pri dome budú vytvorené dve parkovacie miesta, nad ktorými je možné vytvoriť prístrešok alebo po dohode so zhotoviteľom postaviť garáž. Výstavba bola zahájená na jar 2023, predpokladaný termín dokončenia je stanovený na jeseň 2023 a kolaudácia na december 2023. Dom bude postavený s pálenej tehly (30 cm), ktorá bude s vonkajšej strany zateplená minerálnou vlnou (20 cm). Plastové vstupné dvere, plastové okná s izolačným trosklom a 6-komorovým profilom, podlahové kúrenie s termostatmi s kombináciou krbu, vám zaručia dostatočné teplo aj v najchladnejších mesiacoch v roku. V cene domu sú zahrnuté: valbová strecha, hydroizolačná fólia, strešná krytina (škridlaplech), izolačný fatrafol na prvom poschodí, odkvapový systém, bleskozvod komplet vedenie zem – strecha, vonkajšia fasáda, vnútorné plastové parapety, príprava na krb s murovaným šamotovým komínom, elektroinštalácia, príprava na externé svietidlá, príprava na vonkajšie rolety alebo žalúzie, príprava na klimatizáciu, solárne zariadenia alebo fotovoltaiku, kompletné vnútorné rozvody vody, kanalizácie, vodoinštalácia, tlakové skúšky, kompletná technologická, technická dokumentácia, kolaudačné rozhodnutie, revízna správa na vodoinštaláciu, tlakové skúšky, revízna správa na bleskozvod, revízna správa na elektroinštaláciu, energetický certifikát A0, terénne úpravy, strešná Fotovoltaika, novinku na trhu vo vykurovaní (AT vykurovací kotol). V ďaka moderným technológiám sú náklady na energie domu cca vo výške cca 50,-€/mes. Inžinierske siete: voda, elektrika, kanalizácia, tv, optický internet. Rodinný dom sa predáva v stave holodom, v cene 209.990,-€ v prípade požiadaviek klienta je možnosť interiér domu dokončiť do štandardu, v cene 229.990,-€. Exteriér a dodatočné terénne úpravy budú dohodnuté podla individuálnych požiadaviek nového vlastníka. Obec Trnovec nad Váhom má dobrú občiansku vybavenosť, supermarket, poštu, školu, škôlku, autobusovú zastávku, reštauráciu, a je vzdialená 5 km od mesta Šaľa, 20 km Nitra, 35 km Nové Zámky. Pokiaľ hľadáte novostavbu rodinného domu z nízkymi prevádzkovými nákladmi, postaveného v modernom štýle s modernými technolóliami v tichej lokalite, na skok od centra obce, tak ste ju práve našli a neváhajte ma kontaktovať. Prvý dom je už predaný!!! Benefity: - moderná novostavba - moderné stavebné techno
Na predaj rodinný dom Trnovec nad Váhom
Základné informácie: Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Trnovec nad Váhom o zastavanej ploche 140m2, ktorý je postavený ma pozemku o výmere 1106 m2 a orientačných rozmeroch - šírka pozemku 19m a dĺžka 57,5m. Rodinný dom bol postavený v 60 rokoch z pálenej tehly, v 70 rokoch bola zrealizovaná prístavba z pórobetónových tvárnic. Dispozične dom pozostáva zo vstupnej predsiene, chodby, dvoch samostatných nepriechodných spální, obývacej miestnosti, kuchyne a kúpeľne so sprchovým kútom. Dom má dva vstupy, prvý od ulice - plastové dvere, zadný - bezpečnostné dvere. Kúrenie v dome je plynom - gamatkami, v minulosti bolo kúrenie v dome radiátormi - pôvodné rozvody kúrenia sú zachované. Ohrev vody je v súčasnosti elektrickým bojlerom. Dom je suchý, vyvýšený nad terénom, v nedávnej minulosti bola menené pôvodná strešná krytina s komplet latovaním za novú plechenú. Pozemok je rovinatý s prístupom z asfaltovej cesty s bezproblémovým parkovaním vo dvore, na pozemku sa nachádza studňa, je celý oplotený s úžitkovou časťou s ovocnými stromami - marhule, hrušky, jablká, figa. Inžinierske siete: - verejný vodovod - ÁNO - studňa - ÁNO - elektrina 23OV/400V - ÁNO - plyn - ÁNO - tlaková kanalizácia - ÁNO Výhody: - ideálne rozmery a výmera pozemku - pozemok je slnečný - výborná juhovýchodná orientácia - výborná časť obce - priamy prístup z asfaltovej cesty - výborná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti - výborné železničné spojenie smerom Nové Zámky, Šaľa, Galanta, Bratislava - výborné autobusové spojenie smerom Šaľa a Nitra Doplnkové informácie: - obec Trnovec nad Váhom má 2784 obyvateľov a patrí medzi väčšie obce - obec disponuje základnou občianskou vybavenosťou - materská škola, základná škola, pošta, potraviny, lekár, pediater, lekáreň, nákupné možnosti, služby,............, - viac informácii o obci: Vzdialenosti: okresné mesto Šaľa 3 km, Galanta 19 km, Nitra 24 km, Nové Zámky 28km, Trnava 42 km, Bratislava 69 km. Prečo využiť služby našej realitnej kancelárie? - nenavyšujeme cenu nehnuteľností - kopírujeme cenu majiteľa - potrebujete pomôcť s predajom iba fixný poplatok za servis, viac info: - sme hypotekárne centrum - najvýhodnejšie financovanie a benefity - finančné služby z vlastných zdrojov - dofinancovanie hypotéky a spolufinancovanie kúpy - bezplatné poradenstvo a konzultácie - u nás nás vždy reálne fotky - čo je prezentované bude aj na obhliadke Kontakt: V prípade ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Tel. - Tibor Horváth Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 140m² Rozloha pozemku: 1106m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: studňa a vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovani
SKALKA NAD VÁHOM - POZEMOK S ROD. DOMOM
Typ: Rodinný dom Ulica: Skalka nad Váhom Obec: Skalka nad Váhom Ponúkame na predaj pozemok v obci Skalka nad Váhom, vzdialenej 9 km od krajského mesta Trenčín. Rozmery pozemku 17 x 47 m, celková výmera 799 m2.  Výhody ponuky: pozemok zahrnutý v územnom pláne obce, určený pre individuálnu bytovú výstavbu prístup po štátnej asfaltovej komunikácii možnosť výstavby rodinného domu v prednej, rovinatej  časti pozemku zadná časť – mierne svahovitá vhodná na vytvorenie relax zóny, úžitkovej záhrady... dostupnosť inžinierskych sietí. V zmysle platného územného plánu je pozemok zaradený ako obytné územie so zástavbou rodinných domov s povolenou výstavbou rodinného domu 2 nadzemné podlažia vrátane podkrovia. Inžinierske siete: vodovodné a plynové potrubie sa nachádza pred pozemkom, prípojka elektriny pri vedľajšom pozemku, kanalizácia - žumpa. Napojenie na IS si bude zabezpečovať budúci vlastník v spolupráci s dodávateľmi sietí. Vedľa predmetnej nehnuteľnosti sú na predaj ďalšie dva pozemky s rovnakou výmerou a možnosťami výstavby. Lokalita - SKALKA NAD VÁHOM leží na Strednom Považí v blízkosti známeho pútnického miesta Skalka. Obyvateľom obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: pravidelné autobusové spoje, k dispozícii - materská škola so základnou školou, potraviny COOP Jednota, služby - lekárska ambulancia, pošta, kaderníctvo, multifunkčné ihrisko, činnosť futbalového klubu, centrum sociálnych služieb. Lokalita vhodná na turistiku – v blízkosti náučný chodník, rieka Váh, vodný kanál... Dostupnosť: D1 11 km, Trenčín 9 km, Dubnica 12 km, Nové Mesto nad Váhom 34 km. Link CENA POZEMKU:  82 000,-€. (pozemok je možné kúpiť aj samostatne) Na uvedenom pozemku Vám vieme zabezpečiť VÝSTAVBU rodinného domu – projekt kompaktného 4 – izbového bungalovu s maximálnym využitím priestoru. Obývacia izba prepojená s veľkou kuchyňou, nočná časť je oddelená v tichej zadnej časti domu. Dostatočný preistor pre viacerých členov rodiny. zastavaná plocha: 129 m2  obostavaný priestor: 109 m3 minimálne rozmery pozemku: 17 ×20 m Rodinný dom je možné postaviť v 3 variantoch  s nasledovnými cenami /s DPH/ pri rovinatom pozemku: HRUBÁ STAVBA: 57 350,-€ HOLODOM PLUS: 114 050,-€ NA KĽÚČ v prevedení štandard: 125 990,-€ Výhody projektu: katalógový projekt energetický certifikát v triede A0, mesačné náklady na vykurovanie do 100,-€ mesačne  možnosť vyhotovenia domu: nízkoenergetický, pasívny, nulový realizácia voliteľných súčastí stavby – napr. alarm, kamerový systém, rekuperácia, krbový systém certifikát kvality stavby záručný a pozáručný servis V projekte je možnosť bezplatných, malých úprav v dispozičnom riešení interiéru stavby, zrkadlové otočenie, zmena umiestnenia terasovej plochy 
ZVÝHODNENÁ PONUKA - Hajnalov vodný mlyn s bytom, rodinným do
MEDOVARCE – KRAJ SLNKA, VČIEL, VINÍC A POĽOVAČIEK... HISTÓRIOU DÝCHA REGIÓNU PÝCHA ...HAJNALOV VODNÝ MLYN DRUHÚ ŠANCU PÝTA. DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj vodný mlyn s bytom mlynára, rodinným domom, tufovou pivnicou, včelínom a úrodnou záhradou v obci Medovarce. PREDMET PONUKY Vodný mlyn s obytnou časťou (bytom mlynára), pivnicou, skladom, náhonom a samostatným rodinným domom s tufovou pivnicou postavený na slnečnom, rovinatom (terasovitom) pozemku s juhozápadnou orientáciou, situovanom na okraji obce Medovarce, na brehu rieky Krupinica. MLYN je v pôvodnom, udržiavanom stave, postavený z kameňa (r. 1715), pričom časť jeho západnej steny tvorí tufové bralo. Prevádzkovaný bol posledným mlynárom Pavlom Hajnalom do roku 1952, pričom v roku 1950 prebehla jeho posledná rekonštrukcia. Prístupný je z obecnej asfaltovej cesty, na ktorú nadväzuje spevnená cesta vedúca časťou dvora k vínnym tufovým pivniciam. Mlyn samotný má 3 samostatné vstupy: - vstup zo dvora (prízemie), na ktorom sa nachádza rodinný dom (pôvodne hospodárska budova) a tufová pivnica, slúžil ako prístupový pre nakladanie zomletej múky, - vstup z mlynice na medziposchodí vedie k náhonu a do záhrady s včelínom, - vstup od vínnych pivníc (podkrovie) slúžil na vyskladnenie zrna, ktoré sa do mlyna privážalo na spracovanie. V mlyne sa z časti zachovalo, a je funkčné jeho technické zariadenie – mlynská stolica, valce, sitá, rozvody potrubí na zrno aj múku a i. Vodná turbína bola v minulosti demontovaná. V prednej časti mlyna sa nachádzal gáter. Podlahy v mlyne sú betónové a drevené. Strecha je pokrytá škridlou. El. vedenie je pôvodné. V obytnej časti (byte mlynára) je vykurovanie zabezpečené kachľovou pecou (izba) a pieckou „petrík“ (sklad/dielňa). RODINNÝ DOM postavený z pórobetónových tvárnic, pôvodne slúžiaci ako hospodárska budova, prešiel dispozičnými úpravami (dobudovanie zádveria, kúpeľne) a dávnejšou čiastočnou rekonštrukciou (el. rozvody v kúpeľni, nové rozvody vody, kompostovacie WC a i.), jeho stav však dnes už môžeme považovať za pôvodný. Pripojený je na el. energiu, vodu z obecného vodovodu a internet (Slovanet). Vykurovanie je zabezpečené teplovodným krbom (ústredné kúrenie), ohrev teplej vody obojživelným bojlerom (teplovodný krb, elektrina). V kuchyni sa nachádza sporák na pevné palivo. Podlahy sú keramické a drevené. Strešná krytina na dome je eternit. Likvidáciu odpadových vôd v dome zabezpečuje čistiace jazierko. Dom je obývateľný a nízkonákladový (mesačné náklady na prevádzku domu - el. energia, voda, internet, TKO, domová daň, sú do 65 Eur mesačne). K rodinnému domu a mlynu prislúcha: - dvor a záhrada s hlbokou, úrodnou, nivnou pôdou pochádzajúcou z náplav (1124 m2), ktoré slúžia ako okrasno-úžitková plocha s prvkami permakultúrnej záhrady a ovocný sad, - suché koryto vodného náhonu s dĺžkou cca 1156 m a plochou 4513 m2, - samostatná parcela na brehu
Invest & Real | Historický mlyn | Hrhov
Typ: Budova Ulica: Hrhov Mestská časť: Obec: Hrhov Gabriel Kӧteles a Invest&Real Vám ponúka na predaj kultúrnu pamiatku - historický mlyn s priestranným mierne kaskádovitým pozemkom v obci Hrhov, ktorá sa nachádza len 20 km od Rožňavy a 41 km od mesta Košice.  Mlyn vyniká skvelým potenciálom na rekonštrukciu, fantastickou scenériou a rozloženým pozemkom. Technická pamiatka starý vodný mlyn z druhej polovice 19.storočia sa nachádza uprostred obce. Objekt bol v roku 1975 vyhlásený za kultúrnu pamiatku.   Vo vnútri domu sa nachádzajú tri miestnosti z ktorých v miestnosti väčších rozmerov sa pôvodne nachádzal mlyn. Dom taktiež disponuje rozľahlým podkrovným priestorom vhodným pre jednu väčšiu izbu. Keďže je mlyn v pôvodnom stave v prípade tejto budovy je rekonštrukcia nevyhnutná. Strecha a krov však spadajú pod rekonštrukciu spred 15 rokov. V prípade kultúrnej pamiatky je možné požiadať o dotáciu na rekonštrukciu, čo by aj v tomto prípade otvorilo možnosť jedinečného bývania podľa vlastných predstáv alebo prenájmu na rekreačné účely (napr. skrz - airbnb,booking).   Na pozemku priamo za domom sa nachádzajú dve pivnice menšieho aj väčšieho rozmeru vyrobené z tufového kameňa. Pozemok zároveň disponuje drevárňou a plechovou garážou. Spomedzi IS je dom pripojený na elektrinu a vodu, pričom sa na pozemku nachádza aj studňa. Väčšia rozloha pozemku umožňuje výstavbu ešte jedného obytného domu. Pozemku na atraktivite pridáva pretekajúci potôčik, ktorý v mlyne zároveň umocňuje jedinečnú rozprávkovo oddychovú atmosféru.   Lokalita Hrhov  sa nachádza v okrese Rožňava a je označovaná za vinársku, rybársku a poľnohospodársku obec, ktorá je po turistickej stránke vysoko atraktívna vďaka nasledovným kuriozitám. V neďalekej blízkosti mlyna medzi obytnými domami sa nachádza Hrhovský vodopád, vďaka ktorému je táto turistická obec známa. Vášnivý rybári si tu tiež prídu na svoje keďže Hrhovské rybníky sa radia medzi najväčšie na území Slovenska. Na výnimočnosti obci pridáva aj Krasová stráň so vzácnymi rastlinami a živočíchmi.  Z obce vedú do okolia viaceré turistické, cykloturistické trasy a má aj vlastný náučný chodník.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 1866 m2 Úžitková plocha: 120 m2 Zastavaná plocha: 120 m2 Počet izieb: 3 El. napätie: 230V Voda: studňa a vodovod Garáž: áno Inžinierske siete: áno Materiál: Zmiešané