bazár, predaj, inzercia, predám

PETITE&MARS Prime II Isofix Grey

Kategória: Autosedačky

Predam autosedacku PETITE&MARS Prime II Isofix Grey, parkrat pouzitu, ako nova. Pohodlná, bezpečná autosedačka s Isofixom, ktorá rastie s dieťaťom. Určená pre deti troch vekových skupín I / II / III (9-36 kg).
- Integrované 5-bodové bezpečnostné pásy pre použitie od 9 do 18 kg
- Väčšie deti používajú 3-bodové pásy vozidla
- Mäkké polstrovanie pre bezpečnú a pohodlnú jazdu
- Inštalácia pomocou kotiev Isofix a Top Tether
- V aute bez isofixových kotiev možno upevniť pomocou bezpečnostného pásu vo vozidle
- Systém bočnej ochrany Side Armor
- 9 pozícií pre nastavenie hlavovej opierky, aby sa autosedačka vždy prispôsobila výške dieťaťa
- 5 pozícií pre nastavenie sklonu chrbtovej opierky pre pohodlný spánok
- Pridržiavač pásov pre jednoduché usadenie a vyberanie dieťaťa
- Odnímateľný, prací poťah

Technické parametre:

- Bezpečnosť testovaná a schválená českej skúšobni DEKRA
- Rozmer autosedačky: 50-55 x 50 x 64-75 cm
- použitie v smere jazdy od 9 do 36 kg
- ECE R44 / 04
PETITE&MARS Prime II Isofix Grey
Podobné inzeráty
PETITE&MARS Reversal II Isofix
Predám autosedačku vo výbornom stave, bez akýchkoľvek poškodení. Autosedačka je kompletná, vrátane všetkých jej súčastí. Zásadné vlastnosti autosedačky Petite & Mars Reversal II Isofix 0 – 18 kg Autosedačka Petite&Mars ideálna pre deti s hmotnosťou 0-18 kg Označenie: skupina 0 a 0+ a skupina I Upevnenie prostredníctvom systému ISOFIX, ktorý je súčasťou výrobku Zabezpečenie dieťaťa v sedačke zaisťuje 5-bodový pás Posadenie dieťaťa je otočné o 360° Variabilné nastavenie sedačky do ľahu Autosedačka Petite&Mars má odnímateľný a prateľný poťah Farba je sivá Hmotnosť autosedačky Petite&Mars: 15,5 kg Je vytepovana a čista :) odber BA-Vrakuna
PETITE&MARS Prime II Isofix
Predám detskú autosedacku znacky PETITE&MARS Prime II Isofix. Sedacka ma moznost uchytit na isofix alebo len za pomoci bezpecnostnych pásov. Sedacka je v slusnom stave vid. fotky. Možná dohoda na cene. Len osobny odber.
Autosedačka Petite & Mars Prime s Isofix
Predám detskú autosedačku zn. Petite & mars Príme s ISOFIXem do 36 kg, po 1 dieťati, možnosť dvíhania opierky hlavy,trochu vidieť známky opotrebenia vo farbe látky.
Petite&Mars GL CUB 0–13kg
Predám autosedačku v dobrom stave má známky užívania ( škrabance ) . Cena 30- možná dohoda. Len osobný odber. Adaptéry k sedačke už nemáme. Autosedačka Petite&Mars GL CUB 0–13kg ponúka ideálnu ochranu vášho dieťaťa už od narodenia. vhodná pre deti od narodenia do 13 kg inštalácia v automobile, je možná vždy v protismere jazdy bez aktívneho airbagu polstrovanie na bezpečnostné pás pre väčšie pohodlie dieťaťa nastaviteľné bezpečnostné pásy slnečná strieška chráni dieťa pred slnkom Pomocou adaptérov Maxi-cosi možno pripevniť na kočík Petite & Mars Grand II ako aj na iné značky kočíkov Nosnosť: do 13 kg ECE R44 / 04. Telefóne číslo vymyslené
Predam Petite & Mars Reversal II Isofix Grey 0 – 18 kg
Predam Petite & Mars Reversal II Isofix Grey 0 – 18 kg. Autosedačka po jednom dieťati, používaná cca jeden rok. Ešte je stále pekná a zachovala. Otočná IsoFixová autosedačka Reversal II je určená pre deti do 18kg (cca do 4 rokov). Umožňuje rodičom zvoliť, či chcú mať dieťa otočené v smere, alebo proti smeru jazdy bez nutnosti odmontovať základňu. Základňa je súčasťou balenia.
Petite&Mars Prime II Isofix 2018 Red
Predáme TOP sedačku roku 2019 v bezchybnom stave. Pohodlná, bezpečná autosedačka s Isofixom, ktorá rastie s dieťaťom. Určená pre deti troch vekových skupín I / II / III (9-36 kg). Prispôsobí sa každej fáze rastu dieťatka, jednoducho ju napolohujete na spanie a je nastaviteľná do výšky. Systém bočnej ochrany, príjemné poťahové materiály, špeciálna priedušná látka AIR zaistí optimálnu cirkuláciu vzduchu, vďaka čomu sa dieťatko menej potí a cesta autom je príjemnejšia. - použitie v smere jazdy od 9 do 36 kg - integrované 5-bodové bezpečnostné pásy pre použitie od 9 do 18 kg - väčšie deti sú pásané 3-bodovým pásom vozidla - mäkké polstrovanie pre bezpečnú a pohodlnú jazdu - inštalácia pomocou kotiev Isofix a Top Tethera - v aute bez Isofixových kotiev možnosť pásať pomocou bezpečnostného pása vo vozidle - systém bočnej ochrany Side Armor - 9 pozícií pre nastavenie hlavovej opierky, aby sa autosedačka vždy prispôsobila výške dieťaťa. Stále v predaji aj nová: