bazár, predaj, inzercia, predám

PETROF Klavir ručne signovany 1920

Kategória: Klávesové nástroje

PETROF Klavir ručne signovany 1920
PETROF orginal ručne signovany 1920 J. Werner repas
PETROF - starožitny klavir - reštaurovaný/velmi dob.stave
Starožitny Klavir PETROF J. Werner Signovany 1920 piáno -
Predám veľmi zachovalý – reštaurovaný starožitny klavír piáno zroku 1920 signovaný J. Wernerom, predaný medzi prvými Kusmi v novo nazvanej Pozsonyi -Bratislave. Klavír bol ladený pred 10 rokmi, určite by sa zišlo doladenie, ale hra veľmi pekne a jasne. Opticky aj technicky na vynikajúcej úrovni. Keby bol zaujem - posielam unikát v našej rodine 101 rokov na tom istom mieste ( s ustálenou teplotou a vlhkosťou v nefajčiarskom prostredí skladované a repasované výnimočne Piáno
POZRI ďalšie inzeráty.
KLIKAJ na môj profil; MENO aaaaaaaa

osobný odber BA/pošta/Zásielkovňa

ideálny vianočný, narodeninový, meninovy darček.
napr pre …,,,, potešia každého :))

spojitosť: klavir Piáno starožitnosť hudobný nástroj
PETROF Klavir ručne signovany 1920
Podobné inzeráty
Klavír Petrof akord
Predám nádherné znejúci klavír/pianino Petrof akord s historickou hodnotou. Je z roku 1937. Výroba pian Akord byla zahájena ve firmě PETROF v roce 1919, v rušné poválečné době, kdy v Evropě vznikala jedna luxusní kavárna za druhou. Díky své robustní konstrukci a výraznému zvuku byla piana AKORD jako stvořená pro díla takových skladatelů a zpěváků jako byli Kurt Weill, Marlene Dietrich nebo Edith Piaf. Značka Akord patří do PETROF Brand Family a po sto letech od svého založení prožívá další úspěšné období. Je v dobrom stave, bol ladený dva roky dozadu a odvtedy nebol kvôli zaneprázdnenosti používaný. Kľudne môžete prísť pozrieť.
Trojpedálový klavír PETROF
Predám klavír značky petrof. Klavir hrá výborne, je plne funkčný, bez vady. Klavír je z roku 1977. Kúpený bol za 13 500 československých korún. Som prvý majiteľ. Klavir je trojpedálový. V prípade záujmu píšte SMS, kvôli tomu, že nie som stále dostupný.
Klavír Petrof - model 112
Predávam celopancierové akustické pianino Petrof vo veľmi zachovalom stave Klavír ma veľmi prijemný a jasný zvuk. Servis, čistenie a ladenie bolo vykonávané priebežne profesionálnym ladičom. Klavír sa nachádza v rodinnom dome v Bratislave. Klavír je trojpedálový. Klavír do teraz používal poslucháč Konzervatória, t.j. musí byť v 100% technickom stave.
Zachovaný klavír Petrof
Predám veľmi starý zachovalý čierny klavír Petrof piano, ktorý sa v našej rodine staráme už asi 50 rokov. Klavír má krásny zvuk a slúžil ako domáci tréningový klavír pre profi klaviristu, ktorý už zomrel, no dobre sa oň staral. Momentálne je navyše zreparovaný a vyladený i keď niekto by na ňom chybičku krásy isto našiel. Technické parametre sú také, že má dva pedále a všetky klávesy pekne hrajú. Je však nutné si zabezpečiť odvoz na vlastné náklady.
Klavir Petrof
Ponúkam na predaj klavír Petrof s tromi pedálmi.Som jediným majiteľom klavíra. Klavír je v dobrom stave a ku klavíru je aj stolička. Nutné si zabezpečiť vlastný odvoz - klavír sa nachádza na 4. poschodí.
Predám klavír Petrof
Predám klavír Petrof. Minimálne používaný. Klavír má krásny zvuk. Klaviatúra je v super stave. Ku klavíru je aj stolička. Cena za klavír + stolička 1200€