bazár, predaj, inzercia, predám

Philipp Plein svetrík

Kategória: Svetre

Mám na predaj pánsky svetrík značky Philipp Plein, ktorý je úplne nový. Veľkosť XL.
Philipp Plein svetrík
Podobné inzeráty
Slušivé dámske twinsety - veľ. S-M
Predám krásne úpletové TWINSETY = top + svetrík, ideálne na prechodné obdobie :) Všetky sú v TOP stave - ako nové, každý set je dvojdielny: - biely veľ. 40/42.....top bez rukávov, svetrík s dlhým rukávom, zapínanie na gombičky; - svetlomodrý veľ. 36/38.....top s krátkym rukávom, svetrík s dlhým rukávom, zapínanie na gombičky; - cyklamenový veľ. 40/42.....top bez rukávov, svetrík s dlhým rukávom, zapínanie na gombičky. Jednotná cena 10€ / súprava. BIELY TWINSET PREDANÝ. V BA možný osobný odber, mimo BA pošlem ako doporučenú zásielku po úhrade na účet (cena + poštovné), NIE na dobierku. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom cez formulár pod inzerátom, NIE SMS (na čísle nie je kredit) - ďakujem! Pozrite si všetky moje inzeráty aj hodnotenia - stačí kliknúť na moje meno :)
Nový dámsky svetrík značky F&F
Predám dámsky svetrík na gombíky bledomodrej farby s 3/4rukávom značky F&F, veľkosť: S, rozmery (svetrík meriam na posteli, čiže v kľudovom stave, rátajte s menším rozdielom - svetrík meriam zapnutý): celková dĺžka svetríka:59cm, dĺžka 3/4 rukávu: 42cm - merané od pleca, šírka cez prsia: 2x44cm, obvod pásu: 2x43cm, materiál: 76% bavlna, 24% polyamid, cena: 6€+poštovné, nedisponujem fotkou na postave, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :) PROSÍM NEKONTAKTUJTE MA CEZ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ - NEVIEM VÁS TOTIŽ TO KONTAKTOVAŤ SPÄTNE. SYSTÉM MI OHLÁSI CHYBNÚ EMAILOVÚ ADRESU A EMAIL SA MI AUTOMATICKY VRACIA A NEODOŠLE. AK MÁTE MOŽNOSŤ VYUŽITE RADŠEJ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ .... ďakujem
Dámsky svetrík
Predám dámsky viacfarebný svetrík, veľkosť: XS/S, rozmery (svetrík meriam na posteli, čiže v kľudovom stave, rátajte s menším rozdielom, svetrík sa dokáže ešte roztiahnuť a prispôsobiť tak postave): celková dĺžka svetríka:54cm, dĺžka rukávu: 65cm - merané od pleca, šírka cez prsia: 2x39cm, obvod pásu: 2x47cm, cena: 7€+poštovné, nemám záujem o výmenu, pre ďalšie informácie ma neváhajte kontaktovať :), pozrite si aj moje ďalšie inzeráty :) PROSÍM NEKONTAKTUJTE MA CEZ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ - NEVIEM VÁS TOTIŽ TO KONTAKTOVAŤ SPÄTNE. SYSTÉM MI OHLÁSI CHYBNÚ EMAILOVÚ ADRESU A EMAIL SA MI AUTOMATICKY VRACIA A NEODOŠLE. AK MÁTE MOŽNOSŤ VYUŽITE RADŠEJ EMAILOVÝ ÚČET KONČIACI NA: @ .... ďakujem
Svetríky House, Reserved a New Yorker
čierny svetrík veľkost S,ružovo-orandžový svetrík s pásikmi veľkosť S. Dlhší a užší fialový svetrík s pásikmi, veľkosť S, je dlhý a úzky okolo bokov. Modro-biely ombre svetrík, veľkosť XS/S. Prosím kontaktovať na bazarobleceniez@, číslo je vymyslené.
Kratky svetrik Monki - velkost XS/S
Predam parkrat obleceny kratky (crop) svetrik znacky Monki. Velkost je uvedena S, podla mna sedi skor na XS. Rukavy su 3/4 dlzky a cely svetrik je slim fit. Svetrik je bez poskodenia. Osobny odber mozny v Bratislave. Moznost zaslat cez Zasielkovnu alebo postou bez doporucenia alebo s doporucenim (na dobierku neposielam). Cenu postovneho upresnim podla cennika posty/zasielkovne.
Štýlový dámsky béžový svetrík-XL
Štýlový béžový predĺžený dámsky svetrik s vreckami z úžasneho prijemneho a jemnuckeho materiálu,v kt.sa zaručene budete cítiť príjemne. Na štítku uvedena veľkosť L/XL.Svetrík je max.elastický a prisposobí sa postave. Béžový svetrík je univerzálny kúsok, nemal chybat v šatníku žiadnej ženy. V dolnej časti rukavov ma aplikáciu v podobe gombíkov. Dĺžka svetríka cca 80cm,cez prsia sa max.natiahne až na 2×65cm a dĺžka rukáva cca 60 cm. Materiál je max elastický a natiahne sa ako do dĺžky tak aj do šírky. Posielam po uhradení platby na účet.