bazár, predaj, inzercia, predám

Pioneer DV 737

Kategória: Video, DVD prehrávače

Na predaj DVD prehrávač Pioneer DV 737. V čase vzniku špičkový prehrávač s nádherným obrazom a zvukom. Poctivý kus kvalitnej elektroniky, aký sa dnes už len tak ľahko nevidí. Pôvodná cena cca 1000 €. Po servise, vymenený spindle motor a kondenzátory v zdroji. Bohužiaľ nečíta CD, len DVD, má vadnú CD časť optiky a cena novej niekoľkokrát prevyšuje cenu zariadenia. Z vašich originálnych DVD však vyžmýka všetko, uvidíte aj detaily, aké ste predtým nevideli. Video výstupy 2X kompozitný Video, S-Video, 2 X Scart - jeden priechodzí pre iné video zariadenia a druhý výstupný RGB, komponentný RGB. Audio výstupy 2 X analóg stereo, optický a koaxiálny. Hliníkový predný panel. Hmotnosť cca 7 kg. Optický stav adekvátny veku. Originálny diaľkový ovládač a sieťová šnúra súčasťou. Preferujem osobný odber, po dohode viem poslať na dobierku, cena plus poštovné a balné podľa cenníka Slovenskej pošty. Prosím SMS alebo e-mail, na zameškané hovory z mne neznámych čísel nereagujem.
Pioneer DV 737
Podobné inzeráty
Philips DVD 737/02
Predám DVD prehrávač Philips DVD 737/02. Bez DO. Plne funkčný. Rýchlo číta pálené DVD a CD média. Preferujem osobný odber v Poprade. Poštovné hradí kupujúci. Na SMS nereagujem.
Pioneer DV-717
Predám DVD a CD prehrávač Pioneer DV-717. Originálne DO k tomu. Pekný vizuálny stav. Prehráva len originálne média. Preferujem osobný odber v Poprade. Poštovné hradí kupujúci. Na SMS nereagujem.
Pioneer DV-370-S DVD Player
Predam Pioneer DV-370-S DVD Player
DVD prehravac Pioneer
DVD prehravac Pioneer
Predám DVD prehrávač Pioneer DV-393-K a Samsung D-530
Predám 2 kusy DVD prehrávače Pioneer a Samsung oba zachovalé plne funkčné možnosť vyskúšať u mňa doba cena za oba kusy je 30€
DVD PIONEER DV-2020
predám DVD PIONEER dv-2020