bazár, predaj, inzercia, predám

Písací stroj DARO 20 -

Kategória: Tlačiarenské stroje

Predám funkčný písací stroj DARO 20.
Písací stroj DARO 20 -
Podobné inzeráty
Novy CO2 laser 80W plocha 700x500mm, gravírka
Predám nový MONOR 80W CO2 laser so zarukou IHNEĎ DOSTUPNÝ - SKLADOM HNEĎ, chladic, odsavanie a kompresor v cene. Staci zapnut a pracujete. Realne namerany vykon cca 96W vdaka kvalitnej trubici s dlhou životnostou a takmer bezstratovej optiky. POZOR na kopiu mojho inzeratu kde je skopirovany text a nejedna sa o totozny laser ako tu predavaju iny priekupnici. Som jediny predajca na mieru upraveneho stroja MONOR. Bez uprav nedokaze stroj stabilne a presne pracovat a vsetky reci o ... Nejedna sa o doma na kolene realizovane upravy. Ale o specialne upravy realizovane uznavanou firmou vo svete laserov Aeon Laser. Najnovsí model Ruidy 2023 velky ulozny priestor, detailne nastavenie, rychlejsi system. Velka vyhoda je aj prejazdovy stol na gravirovanie a rezanie dlhsich predmetov. Model MONOR je vyrabany na mieru len pre mna v spolocnosti AEON co je top5 vyrobca laserov. Do univerzalnych cerveno ciernych konstrukcii sa montuju ich kvalitne motory, sirsie linearne vedenia, americke sosovky - skutocne a kvalitne trubice. ziadne no-name ktore vam po chvilke odidu. Na zaklade tych vymenenych suciastok dokaze laser omnoho kvalitnejsie a presnejsie rezat a gravirovat. Dajte si pozor na ponukane zakladne modely este vo vyssej cene, take stroje su nepouzitelne. Je tam nevyhovujuca elektroinstalacia a labilne vedenia. Taky stroj nedokaze ani s daleka pracovat s DPI ktore popisuju. Model MONOR mam v ponuke len ja nakolko predavam kvalitne lasere Aeon a v tejto fabrike mi model Monor montuju na mieru. Veľkosť pracovnej plochy 700x500mm Je nastaveny a vykalibrovany. Pripraveny k pouzivaniu. Elektrické nastavenie vysky pracovneho stola cca 0-250mm. Riadiaca jednotka RUIDA - softwerove riadenie vykonu - velmi vyhodne na gravirovanie fotiek. dokaze priebezne menit vykon. Stoj ktory nemá riadiacu jednotku Ruida je takmer nepouzitelny, nedokaze presne nastavenie výkonu, nedokáze pracovat vo vrstvach. Program v českom jazyku. Vďaka špecialnej optike ktorú montujem len ja do lasera si poradi aj s 20mm hrubým drevom. Gravíruje a reže rôzne materialy ako drevo, preglejku, plexisklo, sklo, kozu, plast... K stroju je aj cherpadlo na chladenie vodou, ventilator na ofuk a aj ventilator na odvazdanie vzduchu... staci zapojit a pracovat. Na stroj je zaruka. Možnosť dokúpiť rotačný nadstavec na flaše, pohare.... alebo priemyselny chladič, vysvetlim vam kedy postacuje praca so zakladnym cerpadlom a kedy je potrebny chladic. Mam na dokupenie aj nozovy stol - posledna foto. Viac info cez telefón alebo mailom. Mozem zaslat video ako stroj pracuje. Stroj mozem zaslat lacno autodopravou a mám pripravené podrobné videonávody ako krok za krokom stroj zapojíte, nainstalujete, zapnete a ako sa ovláda stroj a program. po vzhliadnutí týchto videí budete môcť hneď pracovať. Poprípade vám spravím skolenie a zaucenie online. Mam aj nahradne diely,trubice RECI,zrkadlá, šošovky Mam skladom aj vacsi stroj 900x600mm, 100W
ELEKTRICKY PISACI STROJ OLIVETTI LINEA 101- IBA OSOBNY ODBER
Ponukam na predaj starsi pisaci stroj na foto.Cena je 20€.KONTAKT MAIL A SMS.Osobny odber Bratislava Ruzinov(postou kurierom a zasielkovnou NEPOSIELAM)
Elektricky pisaci stroj
Plne funkcny elektricky pisaci stroj
Písací stroj consul
Predám tento písací stroj aj s kufrom Dohoda možná.
Predám písací stroj Consul 221
Predám plne funkčný písací stroj československej výroby Consul 221 s kufríkom. Najlepšie osobný odber ale po dohode viem poslať na dobierku cena + poštovné.
predám písací stroj
Predám kufríkový písací stroj Consul 2224 v dobrom stave, funkčný Odovzdanie LEN v Žiline