bazár, predaj, inzercia, predám

Pivové poháre

Kategória: Sklo, keramika

Ponúkam pivové poháre Birel, nové. Pri osobnom odbere stojan.
Pivové poháre
Podobné inzeráty
Rôzne poháre
Predám: - poháre na šampus z dymového skla 10 ks, cena 1,-euro/kus/pošt., - pivové poháre 2ks, cena 2,-euro/kus/pošt., - napoleonky s emblémom HS - 6ks výška 11,5cm za 6,-euro/pošt., - vínové poháre 6ks, cena 9,-euro/pošt., - poháre na whisky 2ks, cena 3,-euro/2kusy/pošt., - mocca šálky 2ks s podšálkami, cena 2,-euro jeden tanierik+1šálka/pošt., - 6ks hladké poháre celkom nové, nepoužívané- cena 5,-euro/pošt., - 4ks nové poháre na džús, cena 6,-euro/pošt. Možný aj osobný odber.
Pivové poháre a krígle s potlačou (osobný odber)
Pivné poháre a krígle s potlačou pre zberateľov. Pivové výročné poháre Corgon Liga 2007. Veľmi malo používané, v 100% stave - zberateľský kúsok. Cena - 12 EUR(ks) a je pevná. Pivné krígle Zlatý bažant s potlačou OH 2010 (0,3 l) - 15 EUR(ks). Dôvod predaja: viac ich vo svojej domacnosti nepotrebujem a rada sa ich zbavim cim skor. Na dobierku neposielam; pošlem až po prevode peňazí na môj účet + poštovné. Ak inzerát je zverejnený = ešte aktuálny. Len vážni záujemcovia!!! Telefónne číslo je vymyslené. Kontaktujte ma prosím prostredníctvom mailu.
Pivove pohare
Predam tieto 2 pivove pohare.Pohare su v 100% stave.Objem poharov je 1 liter a 0,5 litra.Cena za jeden pohar je 1 euro.K cene je treba pripocitat postovne,pripadne osobny odber.V pripade zaujmu prosim zavolajte,na sms nereagujem.
Pivové poháre
Predám nové pivové poháre Pilsner Urguell 0,5L.a pivový pohár Šariš kus:1eur.
Predám pivové poháre
Predám pivové poháre, cena spolu 6 eur. V prípade záujmu pošlite e-mail, číslo neplatné
Pivove poháre...
Predám tieto pivove poháre 0,5l cena za kus 4€ LEV 7€