bazár, predaj, inzercia, predám

Plachty do detskej postieľky.

Kategória: Ostatné oblečenie

Zateplené, kvalitné plachty do detskej postieľky. Veľmi príjemný materiál. Veľkosť sedí na matrac v detskej postieľke. Predávam za 3€/ks.
Plachty do detskej postieľky.
Podobné inzeráty
Obliečka, plachty
Predám 1.obliecky s dinosaurom, cena 3,5 eura 2.plachty do detskej postieľky rozmer 120x60 cm. Biela a zelená su nepremokavé, biela klasická z ikea. 2,50 kus 3.navliecka na prebalovaci pult s mačičkou, z ikea. 1,50
Plachta do detskej postieľky 70x140
Predám viacero plachty do postieľky, biele, cena za kus 2,20eur.
Set do postieľky
Predám set do postieľky pre dievčatko. Ktorý zahŕňa: - Hniezdo - obojstranné - z jednej strany z minky látky - Zavinovačka - tiež z minky látky - zapínanie na suchý zips a viazanie saténová šňúrka - Deka - veľkosť 95x75 - z minky látky - Vankúš proti preležaniu hlavičky - Plachta 2ks - jednofarebná - ružová - na klasickú veľkosť postieľky 120x60 - na gumičku - Obliečky - Paplón - 130x85 - z jednej strany ružové a z druhej strany biele s hviezdičkami - 2ks - Vankúš - 60x40 - z jednej strany ružové a z druhej strany biele s hviezdičkami - 2ks - Mantinel - vankúšový - po celom obvode postieľky - viazanie na saténové sňúrky - z jednej strany ružový a z druhej biely s hviezdičkami. Predám za veľmi dobrú cenu 100€ plus poštovné.
Návliečky do detskej postieľky
Predám návliečky do detskej postieľky. Rozmery vankúša 58x38 a periny 90x135.
Oblecky do postielky
Predam 3ks obliecky ...( 2ks bavlnene a 1ks flanelove) a 3ks plachty do postielky( bavlnene)...cena spolu 15e
Návliečky do detskej postieľky
Predám nové návliečky do detskej postieľkx