bazár, predaj, inzercia, predám

Plavky Victorias Secret

Kategória: Plavky

Predám nové nenosené plavky Victorias Secret - push up plavkové vrchy a plavkové nohavičky. Plavky majú vysačku a fóliu. Samozrejme originál a top kvalita. Všetko v najžiadanejších farbách a printoch, ktoré sa vždy vypredajú najskôr.


Podprsenka: (fotka 2-7)
Veľkosť 34A.
Push up, zaväzovanie na chrbte aj okolo krku. Šnúrky sú ukončené zlatými kovovými detailami.
Cena: 40€ + pošta
Stav: nové s vysačkou


Podprsenka: (fotka 8-13)
Veľkosť 32A
Push up, na chrbte zapínanie na háčik na 3 rôzne polohy, okolo krku klasické zaväzovanie.
Cena: 40€ + pošta
Stav: nové s vysačkou


Ružové nohavičky: (fotka 1-3)
Veľkosť S
Na zadku nariasené, vpredu nastaviteľné šnúrky ukončené zlatými kovovými detailami. Vpredu našité zlaté kovové logo. Plavky majú ochrannú fóliu.
Cena: 20€ + pošta
Stav: nové s vysačkou a fóliou


Zebra nohavičky: (fotka prvá a posledná)
Veľkosť M
Vzadu našité zlaté kovové logo.
Cena: 20€ + pošta
Stav: nové s vysačkou a fóliou


Čierny plavkový vrch už PREDANÝ.

Možnosť aj osobného odberu, alebo pošlem poštou.
V prípade záujmu pošlem viac fotiek.


Plavky Victorias Secret
Podobné inzeráty
Plavky rôzne - 122/128, 134/140, 152
Obrázok č. 1 Plavky (šortky)-Olaian-122/128-cena 6 Eur Predám používané plavky. Plavky majú vnútorné slipky. Bez poškodenia. Značka: Olaian. Veľkosť: 122/128. Farba: tyrkysová, modrá, neónová žltá. Obrázok č. 2 Plavky (šortky) - Chapter young - 134/140 - cena 5 Eur Predám veľmi málo používané chlapčenské plavky (šortky) na gumičku. V top stave. Nepoškodené. Zloženie: 100% polyester. Značka: Chapter young. Veľkosť: 134/140. Farba: čierna, biela, modrá, červená, šedá. Motív: žralok. Dĺžka plaviek: 38 cm. Šírka plaviek: 26 cm / natiahnuté 37 cm. Obrázok č. 3 Plavky - Capri - 152 - cena 5 Eur Predám nosené chlapčenské plavky. Plavky sú na gumičku. Bez poškodenia. Zloženie: 80% polyamid, 20% elastan Farba: tmavomodrá, bledomodrá, červená Značka: Capri. Veľkosť: 152. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
plavky - NOVÉ
Ponúkam NOVÉ dvojdielne plavky, vyrobené na SLOVENSKU, zn. COLO z veľmi kvalitných materiálov a trendy strihov. Materiál: 80% PAD + 18% el. -Veselé dvojdielne plavky s veľmi vkusne skombinovanými farebnými variáciami, podpr. je trojuholníkového push-up strihu s viazaním okolo krku a po obvode s nastaviteľným zapínaním. Vzor 01 - veľ.36. Vzor 02 - veľ.38. Vzor 03 - veľ.40. Vzor 04 - žltá nohavička veľ.42. Vzor 05 - pomarančová nohavička veľ.42. Tieto veľkosti patria k veľkostiam nohavičiek, podprsenky sú k nim prispôsobiteľné. UNI veľkosť (36-42). V zľave 30€. -Nádherné polovičné plavky s VYSOKÝM LESKOM. Vzor 218, veľ.38. Podpr. s jemnou tvarovacou výstužou+možnosť vložiť vankúšiky pre push-up efekt. V zľave 39€. -Moderné plavky v ponuke v dvoch farbách. Vzor 273. S modrým vzorom veľ.42, so žltým vzorom veľ.36,40,42. Podprsenka s push-up efektom. V zľave 29,90€. -Luxusné dvojdielne plavky s mokrým efektom v prírodno-ružovkavej farbe. Trojuholníkový strih podpr. sa dobre prispôsobí veľkosti. Vzor 319 je v ponuke vo veľ. košíka 38C aj 40C. V zľave 39€. -Citrónovo-žlté plavky s trblietavým vzorom a zamatovým odleskom. Vzor 214, veľ.40. Podpr. s jemnou tvarovacou výstužou+možno vložiť vankúšiky pre push-up efekt. Cena v zľave 44€. -Čierno-strieborné plavky. Vzor 351 s push-up efektom veľ.42 a 40C. V zľave 48€. K cene plaviek účtujem + poštovné a balné 3€.
Podprsenka victorias secret M
Predám párkrát oblečenú vrchnú časť krásnych pestrých plaviek od victorias secret, velkosť M. Podprsenka je nádherná, bez známok nosenia - ako z obchodu. Možnosť vložiť, prípadne vybrať vypchávky.
Bikiny Guess + Victorias Secret
Predam tieto vyskladane bikiny vrch znacky Guess, spodok Victorias Secret. Obe velkost S, nove, nikdy nenosene. Su malicke skor sadnu na XS.
Biele plavky Victoria 'S Secret
Victoria Secret Vystužené dvojdielne plavky so snurovanim,veľkosť S, s nasitymi flitrami, plavky sú nové, nikdynenosené,originál od Victoria s Secret
Rozne plavky na predaj
1. Nové plavkové nohavičky, zn. New Yorker, S/36 - 4 eura 2. Marhulove plavky, vhodne na M/L, nenosené 6 eur. 3. Nove plavky George, maju vyberatelne vankusiky, na viazanie, 4 eura 4. Spodny diel plaviek, nove, nenosene, velkost M, velmi pekne farby, 4 eura 5. Tigrovane plavky, 1 x pouzite, vhodne na S, 6 eur. 6. Ruzove plavky so strapcami, nenosene, vhodne na S, 5 eur 7. Plavky, nenosene, velmi pekne, S, vyska 19 cm, sirka 37 cm, 4 eura 8. Zlate plavky, min. pouzite, vhodne na S, mensie M, daju sa vlozit kosicky, na viazanie, 5 eur. Kontakt, email.