bazár, predaj, inzercia, predám

PLYNOVÝ GRIL CHAR-BROIL PERFORMANCE 220B- KOMPLET PRÍSLUŠENS

Kategória: Záhradné grily

predam plynovy gril s komplet prislusenstvom, par x pouzity, nevyuzivame.
Cena je cisto len za gril, má aj ochranná foliu nie je na fotke
Grill + plynovu bombu malicku, neda sa tak lahko zohnat+ KAMEŇ LÁVOVÝ 30X40 CM na grill spolu 389€

bomba 50 €
kamen 40 €
teraz spolu za 389€
Osobný odber v LM

Specifikacia grilu tu:
kameň využijete pre grilovanie na priamom ohni aj ako príslušenstvo k všetkým typom grilov (na drevené uhlie, plynové aj elektrické). Docielite s ním aj na priamom ohni rovnomerné rozloženie tepla po celej grilovacej ploche. Pokrm nie je v priebehu grilovania v priamom kontakte s ohňom, je zároveň lepšie chránený pred splodinami.
PLYNOVÝ GRIL CHAR-BROIL PERFORMANCE 220B- KOMPLET PRÍSLUŠENS
Podobné inzeráty
plynový gril Performance 220B
nový komplet zabalený nepoužitý Char-Broil Performance 220B 468210017
Grill Char Broil príslušenstvo
predám sadu doplnkov, držiak a háky ku grilom char broil. použité drobné známky použitia cena 25€
horak na gril chair broil.
Predam sadu 4 horakov na gril. Nepouzite, nove, nepasuje na moj typ grilu Náhradné horáky grilu sa hodia pre väčšinu grilovacích plynových grilov, ako Weber, Char-Broil, Kenmore, Brinkman, FirePlus, Fire Mountain, Nexgrill a ďalšie Univerzálne horáky z nehrdzavejúcej ocele Rúrkové náhradné diely na grilovanie Kompatibilné s grilmi Nexgrill, Brinkmann, Char-Broil a väčšinou grilovacích plynových grilov FUNKCIA: Vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele pre extra bezpečnosť a trvanlivosť bezpečné zdravé, a netoxické, dlhotrvajúce použitie So silnou oxidačnou odolnosťou, odolnosťou proti korózii a tepelnou odolnosťou Veľkosť: 40,5*2,5cm
plynovy gril Char-Broil Select
Predam plynovy gril Char-Broil Select kupovany v Mountfield vo vybornom stave, plne funkcny, pouzity par krat, povodna cena 200€. Osobny odber BA ruzinov.
PLYNOVÝ GRIL CHAR-BROIL ONYX
Predám Gril v dobrom stave.Počet horákov 3 + 1 bočný Výkon horákov 10,5 + 2,3 kW Značka Char-Broil TYP GRILU plynový ROZMERY [CM] 139 x 56 x 114 HMOTNOSŤ BALENIA [KG] 45 ZAPAĽOVANIE HORÁKOV elektronické GRILOVACIA PLOCHA [CM] 61 x 44 POČET ROŠTOV 3x liatinový smaltovaný rošt, 1x bočná platnička
Grill Kettleman Chair Broil - drevenne uhlie
Ponulam na predaj grill na drevenne uhlie. Znacka Kettlemen Chair Broil. Top stav, pouzivany len niekolkokrat. Blizsi popis tu: