bazár, predaj, inzercia, predám

plynovy stropny ohrievac 4x3KW

Kategória: Ostatné drobné

predam terasove stropne plynove ohrievace za vyhodnu cenu zo zrusenej restauracie, cena noveho bola cca 1500€ (cena je za 4ks v jednom spolocnom kruhu, pripravene pre zapojenie k zemnemu plynu,)

mam viacero kusov, vid foto.

Alke PH8 je model pre slnečníky alebo stlpy od Alke, vybavený 4 keramickými ohrievačmi, ktoré je možné prevádzkovať oddelene od seba. Jedinečný svojho druhu.

Charakteristika
• Veľký ohrievač slnečníka
• Ručné alebo elektrické ovládanie
• Odnímateľné
• 360 stupňov okolo žiarenia
• Spustiteľné a schválené pre rôzne druhy plynu

Aplikácie
Strechy, bary, kaviarne, reštaurácie, hotely, pracoviská, štadióny, zábavné parky, turistické atrakcie

Ideálne pre vonkajšie vykurovacie aplikácie.

Alke PH8 sa dodáva s výstuhou (40 x 20 mm). Reťazová sada (22579) je samostatným artiklom.

Alke PH8 G31 (PR) sa štandardne dodáva s 2,75 m propánovou hadicou, rýchlospojkou a nastaviteľným regulátorom tlaku. Zemný plyn G25.3 (NL) a G20 (BE) sa dodáva bez plynovej hadice. Zariadenie má požadovanú spojku M24 pre plynovú hadicu.
plynovy stropny ohrievac 4x3KW
Podobné inzeráty
Terasový ohrievač úsporný nový nepoužitý infražiarič. Záruka
Prenosný elektrický terasový / kúpelňový ohrievač. Nové, nepoužité, nerozbalené balenie. Uhlíkové vlákno. Patentovaný vysokovýkonný výhrevný žiarič z uhlíkových vlákien s dlhou životnosťou. Vzhľadom na nízku hmotnosť ľahko prenosný. Vhodný na vnútorné aj vonkajšie použitie. Robustný rám vyrobený z extrudovanej, eloxovanej zliatiny hliníka. Odolný proti poveternostným vplyvom. Bezhlučná prevádzka. Uhol vyžarovania ohrievača 360°. Úspora energie, teda úspora peňazí. Bezpečnostná funkcia automatického vypnutia pri prevrhnutí prístroja. Integrovaná rukoväť na jednoduché prenášanie prístroja. Dĺžka prívodného kábla 180 cm, Stupeň ochrany IP24 proti dažďu a striekajúcej vode. So zárukou. Pôvodná cena bola 129€. Maximálny príkon:700W cena:59€ alebo 1000W 89€. Záruka. K dispozícii je aj luxusný keramický ohrievač SFH9014. Keramický ohrievač PTC vykurovanie články na efektívny ohrev dotykové ovládanie s LED s displejom, 2 úrovne nastavenia vykurovacieho výkonu - 1300/2500 W nastavenie teploty 15 - 35°C možnosť nastavenia oscilácie 80°C 12h časovač automatického vypnutia, diaľkové ovládanie, vzduchový filter odnímateľná zadná mriežka pre vstup vzduchu, bezpečnostné funkcie automat. vypnutia pre prevrhnuti prístroja, ochrana proti prehriatiu príkon 2500 W, rozmery (vxšxh): 84 x 26,3 x 26,3 cm Odporúčaná cena:139€ Moja cena so zárukou 2roky 115€. Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.
Malý elektrický ohrievač
Energeticky úsporný, energeticky účinný, ochrana proti prevráteniu, nízka hlučnosť, 3 prevádzkové režimy, oscilácia 70 stupňov. Okamžitý komfort a 3 režimy: ventilátorový ohrievač Hihhy má 800 W a využíva keramický ohrievač PTC, ktorý dokáže rýchlo vykúriť vašu kúpeľňu, malú miestnosť a pod. a okamžite eliminovať chlad. Dotykom ovládacieho panela môžete ovládať tri regulácie teploty. Rôzne farby predstavujú rôzne prevody: modrá-prírodný vietor, žltá-teplejší vietor s nízkou kvalitou, oranžovo-teplý vietor s vysokou kvalitou. Môžete si ho prispôsobiť svojim potrebám, je to flexibilný prenosný ventilátorový ohrievač, ktorý šetrí energiu s viacerými režimami. Osobne Stupava a blízke okolie.
Predám stropný ventilátor
Predám stropný ventilátor priemer lopatiek 122cm pôvodná cena 90eur
Stropný ventilátor 132 cm Bendan 72220 Westinghouse
Stropný ventilátor 132 cm Bendan 72220 Westinghouse Stav: používaný, na vrtuliach sa nachádzajú škrabance. Súčasťou balenia je to, čo sa nachádza na fotografiách. Je nevyskúšaný. Pôvodná cena 223 eur
Stropny ventilator
Stropny ventilator AIRERYDER FN11156 TOLEDO, ORECH/SATÉNOVÝ NIKEL cisto novy, zabaleny s ovladanim na stenu. Terajšia cena 250€ v obchodoch.
Stropný vetrák
Predam stropny vetrak aj s regulaciou otaciek